![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, som dospel k bodu, keď ja dotírat nález čokoľvek záujmu sa má počítač už, zdá sa použiť aj menej a menej. Keď dostanem on-line i návšteva cj, youtube, a urobiť nejaké úpravy fotografií medzi príspevkami, ale to je všetko, aj nájsť ani vzdialene zábavné. Každý, kto o to, aby sa podelili o svoje denné aktivity deň počítači? môže vrhnúť nejaké svetlo na mojej situácii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| viete, čo potrebujete? novú grafickú kartu, Pimpin displej a niekoľko nových hier man. Call of Duty 4 multiplayer, a Team Fortress 2 je všetko, čo potrebujete pre zábavu deň. drapák priateľom, a strieľať ľudí.
deň môjho života deň počítači? Dám ho do programu i guess. skontrolovať môj e-mail skontrolovať CJ a TST skontrolovať svoje dve obľúbené komické stránky a zistiť, či je tu nový príspevok skontrolovať somethingawful.com a uvidíme, či tam nové video nechal hrať. v podstate sa len hrať prostredníctvom hry a pásky sa s bočnou komentárom. má tendenciu byť vtipný. Raz som to urobil, že som na hop Parné a uvidíme, či môj kamarát Chris je on-line, a ak áno, uvidím, či chce hrať multiplayerové niektoré veci sa meh. , Ktorý zaberie niekoľko hodín. potom, čo urobil s ním, alebo ja, budem nakladať portál, Half Life 2, ep 1, alebo ep 2, alebo cod4 a buchnúť do konca nejaký singleplayerové misie. není-li to, tak sa pozerám okolo seba a príspevok na mojej rôznych fórach, a práve on-line chate. potom budem zase nudiť, a hop na tv-links.cc a pozerať sa jeden z mojich obľúbených programov alebo filmov. a ak toto všetko zlyhá, potom musím vystúpiť mojej lenivej @ ss, a ísť von a na návštevu k priateľom. alebo hrať bazéna. alebo ísť spať, pretože je to asi 3 hodiny ráno zase, ako je teraz. haha. dovedu a nájde niečo robiť. a musím, pretože zvyčajne nie je o veľa iného robiť tu .... hlúpa florida sanie tak zlý ... Môj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Až donedávna som len naozaj použité pre môj počítač trochu internete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cítim sa rovnako niekedy konak
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja som sa nikdy nenudí na svojom PC
aj príspevok na fórach používať photoshop Program v jazyku Java Hra na CoD4 a Crysis prechádzať youtube hovoriť o msn hľadať nové mody do činenia s pc ísť von a socializovať Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Cheers guys, môže nahliadnuť do hier a blog, možno na lol editáciu fotografií. |
|
| |||
| |||
| i love úpravu fotografií Raz som vzal pic môjho kamaráta mu modrej obočie naozaj červené pery čierne zuby a fialovú košeľu a druhýkrát som vyzeral naozaj hnedé |
|
| |||
| |||
| Post je tu? alebo vytvoriť vlákno pre úpravu fotografií, já bych ale dokážem ťažko typu s týmto Onk. |
|
| |||
| |||
| im nie príliš dobré im stále učenia photoshope |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mám Znudený a Made Niektoré CJ Logá: P | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 8 | 21. marec 2009 08:03 |
| Každý, kto majú akékoľvek pozýva na ľavej Znudený Aussies? | Mikel | PC a herné konzoly | 2 | 19. September 2008 03:59 |
| SPECT všetky vaše nudiť zo newbies! | 4D (Ford (Ford) Ollie | Predstavte Yourself Tu | 5 | 20. augusta 2007 06:28 |
| I am sooooo nenudí | alex | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 6. mája 2007 12:33 |
| Thread Tools | |
| |