![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Хеј свима, ја сам дошао до тачке у којој ја не могу наћи ништа од интереса са мој рачунар више, ја изгледа да се користи све мање и мање. Кад ја дођем на мрежи посетите ЦЈ, ЫоуТубе, као и неке од порука за уређивање фотографија, али то је све што нађем даљински и забавно. Свако ко рачуна да поделите свој дан на активности компјутерски? можда неке бацају светло на мојој ситуацији.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ы'кноу шта вам је потребно? нове графичке картице, екрана Пимпин, а неке нове игре човека. Цалл оф Дуты 4 Мултиплаыер и Теам Фортресс 2 је све што је потребно за забаву дан. пријатељ зграби и пуцају људи.
мој дан у живот дневно рачунар? Ја ћу га дати по дневном реду ваљда. проверите моје е-поште Погледај ЦЈ и теста Погледај моја два омиљена стрип сајтове и видети да ли постоји нови пост сометхингауфул.цом проверити и видети да ли постоји нови видео нека игра. у суштини они само играју и кроз игру се траке са стране коментара. тежи да буде смешно. Једном сам то урадио, ја-хоп на пару и видети да ли је мој пријатељ Крис онлине и ако је он, ја ћу видети да ли жели да игра висе играца неке ствари са МЕХ. да заузима неколико сати. након што је учинио с њим или сам, ја ћу се учита страница, Халф Лифе 2, ЕП 1, 2 или ЕП, и ЦОД4 и пући неки сингл мисијама играч. ако то није, ја ћу гледати около и мој пост на разним форумима, и само ћаскање на мрежи. онда ћу опет бити досадно, и скакати на ТВ-линкс.цц и гледати један од мојих омиљених емисија или филмова. и ако све то не успе, онда морам да сиђем мој @ лењ СС, и да излазе и посетите пријатеље. или да играју билијар. или идите на спавање јер је вероватно 3 ја бих опет то је сада. хаха. ја могу и да ће наћи нешто да радим. и морам јер обично није цео много друго да урадите овде .... глупо Флорида сисање тако лоше ... Мы Сыстем: Езекиел
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
До недавно сам стварно користи само мој ПЦ за мало интернета.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Осећам се исто понекад конака
|
|||
|
|||
|
Почетак блога.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ја никада досадно на мом рачунару
|
|||
|
|||
|
Цхеерс момци, може да изгледа у играње и блога, можда на ЛОЛ за уређивање фотографија.
|
|
|
|||
|
|||
|
Волим обраду фотографија једном тренутку сам узео слика од мојих пријатеља даде му плаве обрве стварно црвене усне црне зубе и љубичасте кошуље и други пут када сам га направио стварно изгледа браон
|
|
|
|||
|
|||
|
Пост их овде? или направите нит за уређивање фотографија, ја бих, али ја једва типа са овим онк.
|
|
|
|||
|
|||
|
им не им још увек врло добра за учење Пхотосхоп
|