![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, nerede benim bilgisayar ile ilgi bir şey bulmak artık cant bir noktaya geldik, ben onu kullanmayı görünmek daha az. Ne zaman i, online i ziyaret CJ, youtube olsun ve mesajlar arasında bazı fotoğraf düzenleme yapmak ama tüm i's bile uzaktan eğlenceli buluyorum. Herkes kendi bakım gün bilgisayar faaliyetlerine paylaşmak? benim durum üzerine ışık tutuyor olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| what you need bilirsiniz? Yeni bir grafik kartı, pimpin ekran ve bazı yeni oyunlar adam. Call of Duty 4 multiplayer ve Team Fortress 2 tüm size eğlenceli bir gün için ihtiyacımız var. , bir arkadaş kapmak ve insanlar vur.
gün bilgisayar yaşama my day? Ben gündemi i bunu vereceğiz sanırım. E-posta kontrol CJ ve TST onay benim iki favori çizgi web kontrol ve görmek eğer yeni bir yazının kontrol somethingawful.com ve görmek eğer orada oynayalım yeni bir video. temelde bu sadece bir oyun ile oyun ve yan yorum kendilerini bandı. eğilimindedir komik gerekir. bir kez Eğer benim dostum Chris ve online eğer o meh bazı şeyler çok oynamak istiyor Eğer o, ben göreceksiniz, Buhar üzerine i hop ve bakın yaptık. birkaç saat sürer. sonra o veya i ile, Ben portal, Half Life 2, ep 1 veya ep 2 veya cod4 yük olacak benim ve bazı tek oyuncu misyonlar kapalı pop bitti. Bu, etrafta bakacağız ve benim çeşitli forumlarda gönderme ve yalnızca çevrimiçi sohbet başarısız. Sonra tekrar, bıkkın alırsınız ve tv üzerine hop-links.cc ve bir favori göstermek ya da film seyretmek. ve eğer bütün bunlar başarısız olursa, o zaman i ss benim tembel @ kurtulmak için, ve dışarı çıkmak ve arkadaşlar ziyaret edin. veya oyun havuzu. ya çünkü muhtemelen 3 tekrar gibi şimdi uyku gidin. haha. i ve bir şeyler bulacaksınız olabilir. ve i gerekir çünkü genellikle burada aptal florida kadar kötü emme .... etrafında yapacak bir sürü başka değil ... Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadar yakın zamana kadar sadece gerçekten internet biraz benim bilgisayar kullanılır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bazen konaka aynı şekilde hissediyorum
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| benim pc bıkkın asla pm
Forumlara gönderme kullanımı photoshop java program oyun cod4 veya crysis youtube taramak msn konuş Yeni mods için PC ile yapmak için sabırsızlanıyoruz dışında ve sosyalleşmelerini gitmek Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| Cheers guys, fotoğraf düzenleme lol oyun ve bir blog, belki içine görünebilir. |
|
| |||
| |||
| Onu mavi kaşları gerçekten kırmızı dudaklar siyah diş ve mor bir gömlek ve başka bir zaman i verdi yapılmadı onu gerçekten kahverengi göz bir zaman i arkadaşımın bir pic alıp fotoğraf düzenleme love |
|
| |||
| |||
| Post onları buraya? ya da, i bu Onk ile olur ama ben pek türü bir fotoğraf düzenleme iplik oluşturun. |
|
| |||
| |||
| Sohbet çok iyi im değil hala photoshope öğrenme |