![]() |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, я прийшов до такого моменту, коли я нахиляє знайти нічого цікавого з моїм комп'ютером більше, мені здається, щоб використовувати його все менше і менше. Коли я отримую онлайн візиту я CJ, YouTube, і що-небудь для редагування фотографій від посади, а все, що я знайду хоча б віддалено розважальні. Будь-яка допомога, щоб поділитися своїм день заходу день комп'ютер? може пролити певне світло на мою ситуацію. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| y'know, що вам потрібно? нові відеокарти, Pimpin екрані, а також деяких нових ігор людини. Call Of Duty 4 Multiplayer і Team Fortress 2 все що потрібно для веселощів дня. схопити одного і стріляти в людей.
моєї повсякденному житті комп'ютер? Я дам йому повістку я думаю. перевірити мою електронну пошту перевірити CJ і ТАР перевірити два моїх улюблених веб-сайтах і комічних перевірити, чи є нова посада somethingawful.com перевірити, якщо є нове відео Let's Play. В основному вони просто грати через гру і стрічки з боку самих коментарів. прагне бути смішною. Коли я зробив це, я хоп на парові і подивитися, якщо мій приятель Кріс знаходиться в мережі і, якщо він є, я побачу, якщо він хоче грати в багатокористувацькі Деякі речі з МТТ. , Що займає кілька годин. Після він зробив з неї, або я, я буду завантажувати до порталу, Half Life 2, Є. П. 1, 2 або EP або cod4 і палить Деякі місій для одиночної гри. В іншому випадку, я буду дивитися навколо і на мою посаду різних форумах, і поговорити в Інтернеті. тоді я буду нудьгувати знову, і хмелю на ТВ-links.cc і спостерігати одне з моїх улюблених передач або фільмів. І якщо все це не вдається, то я повинен вийти моя лінива @ SS, а виходити на вулицю і відвідати друзів. або пограти в більярд. або спати, тому що це, ймовірно, 3 ранку знову, як зараз. -Ха ха. я може і знайдете щось робити. і я повинен, тому що, як правило, не багато не треба буде робити навколо тут .... глупо Флорида смоктати так уже й погано ... Моя система: Єзекіїль
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| До недавнього часу я тільки дійсно використовували комп'ютери для біта Інтернету.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я відчуваю, так само іноді Konaka
| |||
| |||
| Почати блог. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я ніколи не буває нудно на моєму комп'ютері
Я пост на форумах Використовуйте Photoshop Передачі на Java гра на cod4 або Crysis Перегляд YouTube говорити на MSN Шукайте нових модів робити з ПК вийти на вулицю і спілкуватися Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Cheers хлопці, може виглядати в іграх і блог, може бути, на фото LOL редагування. |
|
| |||
| |||
| Я люблю фото редагування одного я взяв час ПІК мій друг дав йому Blue брови дійсно червоні губи чорні зуби і пурпурно сорочці і в другий раз я змусив його виглядати дійсно коричневий |
|
| |||
| |||
| Опублікувати їх тут? Глянути потік редагування фотографій, я хотів би, але я навряд чи можуть з цим типом onk. |
|
| |||
| |||
| їм не дуже добре їм ще навчаються Photoshope |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Набридло, і зроблені деякі Cj Логотипи: P | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 8 | 21 березня 2009 08:03 |
| Кого-небудь є залишилося запрошень для нудьгуючих австралійців? | Мікель | PC & консоль Gaming | 2 | 19 вересня 2008 03:59 |
| Spect вашої все нудно від новачків! | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Тут Introduce Yourself | 5 | 20 серпня 2007 06:28 |
| Я Sooooo нудно | Alex | Off Topic Discussion | 2 | 6 травня 2007 12:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |