![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Първо IM нова така здравей, Ive мислех за започване на моите собствени бази онлайн бизнес сграда и да ги продава по интернет. Сега аз съм планират да отида на Обединеното кралство, аз ще съм да рекламират локално, защото знам, че може да победи на цените на Currys и PC World. Работата е там, никога не съм изгради от нулата пред компютъра, че може да звучи луд, но аз разбирам много за тях и мога да работя това, като се използва здрав разум, тя просто се ММО храброст. Така че днес поръчах някои части и инсталира нов процесор и памет в собствения си компютър, само да напомня на себе си и да го направя, IM и за да предприемат решителна крачка в бизнеса. Така че за последните няколко дни са Ive четене чрез форуми като този се опитват да се хванете на нещата, например едва днес разбрах това, което стоеше в 667Mhz RAM и как тя, свързани с изграждането на персонален компютър. Им не експерт, но аз мотика нещата бързо, аз съвсем наскоро разбрах за сатана и т.н. и какво е това и всичко останало. В този момент мога да намеря части, които ще работят заедно и да изгради добра спец. бр за добра цена. Така че въпросът, смятате ли, IM луд за да навлиза в бизнеса, когато аз имам толкова малко опит. Знам, че точно сега аз арго работа какво работи добре заедно, за да даде оптимално Perfomance. Но аз знам, че основите и този на всички IM опитва да направи точно сега. Моят целевия пазар са хората, които Не знам твърде много за персонални компютри и искате евтин един с добри очила. Така че пак правя правилното нещо или аз съм луд? Мога да се науча като отида заедно? получавам в над главата ми. Надявам се, че отговорите са положителни, защото Ive са искали да отидат в бизнес за толкова дълго време, но Ive никога не са имали кураж, но аз мисля IM ще предприемат тази стъпка време. толкова честен мнения? Наздравици! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че сте се смели да започнат свой собствен бизнес.
Но колко бързо може да се научи? Хората често се учат от грешките си, както се казва, но в този случай ще доведе до грешки недоволни клиенти, и въпреки че може да сте готови да предоставят нещата вашата репутация ще пострада. Крепежни грешки, ще ви струва време и пари. Но мисля, че известността е изключително важен. Продавам компютри себе си локално в малък мащаб, най-вече големи компютри, които мога да получа за евтини след това продават на хора, които са може би закупуване на втори компютър или просто искате нещо по-просто и евтино. Огромното мнозинство от хората се занимавам с хора, които са чули от останалите, да се е занимавал с преди, показващ как уста на уста се разпространява толкова бързо. Хората искат минимум шум с компютър специално за "хора, които Не знам твърде много за компютри". Нанесената вреда на репутацията ви, дори от един човек, който купува на разстояние от вас и трябва да пази привеждане на нещо обратно ще бъде много лошо за бизнеса. Това е особено вярно, когато се продават неща на местно ниво. Повечето от хората се занимавам с хора, които са чули от останалите, да се е занимавал с преди. (Доказва важността на репутацията и дума на устата). Това доведе до много работа прави основен ремонт и отстраняване на вируси и т.н., които ИМО е далеч по-изгодно както често го изисква само време, а не хардуер. Промени:I Dont твърдят, че са всякакъв вид бизнесмен и това е най-вече като хоби за мен, но се надявам моят съвет е на някои употреба. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ти отговор. Знам, че има някои големи рискове, но той начин, аз виждам, че е болен има 3 различни мерни единици база стойност за пари пакет, а след това добър компютър може да gameing и ги Hi Spec. Преди аз ще се продава от моя сайт. Аз може да продаде няколко от Ebay, за да свикнете с тях БИЛДИНГ и се уверите, че работи. Аз също така ще бъдат живот. Аз може да сложите малко в купуват и продават като "нежелан подарък" и го продават там. Obviouisly Ще го пробваме всички пред ръка. Аз съм планирал да се придържаме към един ред да го научат добре преди да се опитва нещо твърде сложно. Това ще бъде Athlon базирана система използва Socket AM2 Мислите ли, че това ще се оправи ли? Също така бих искал да знам какво си мисля, че може да се наложи. В крайна сметка смятам да отида в подобрения и премахване на вируса. Какъв тип инструменти / софтуер бихте препоръчали за този вид работа? mabye външен твърд диск със софтуер против вируси и т.н. Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Аз би си помислил, че би било трудно да се конкурират с онлайн цени, но ако може след това добро за вас. На персонални компютри продавате зависи, разбира се, вашата целева market.I искал да продаде високо игрални съоръжения края, но аз знам, че уж продават много. Нещо, което е "говорители / принтер, на партида" изглежда да е от нас. ![]() Повечето хора ще ви дам, че далеч гледам, когато започнете да говорите за тънкостите на хардуер. Просто се уверете, че протича гладко. Инструменти за това подобрения ще бъде screwdriver.LOL Им шегува но съм наистина трябва много инструменти, може би един волтметър и поялник, но след като стигна до този етап, както и компоненти, може да бъде заменен. Аз винаги ще има резервни части, разположена около и никога не изхвърляйте нищо, дори и неща, които изглеждат стари и useless.Many пъти хора са дошли в със стари компютри, необходим е нов или повече RAM, реални древни неща. За viruse / шпионски бих използвал обичайната (отвличане това, SpyBot, Ad-Aware) Бих да сканира твърдия диск форма моя компютър, ако е необходимо. Най-тежките става въпрос за най-лошото аз ще направя така, като пресен настанявам произведение ключ FINDERS (като Магичен Желе Боб т.н.) преди да си работа е задължителна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо, аз държа ръцете ми до вас. Той е смел ход, и сте по средата там с желанието ти да committ. Погледнете TCF ако искате Красноречив пример. Дейв (собственика) седна за една година и поуки VB, той също управлява своя бизнес сграда и компютри, продажба. Той поставя огромно количество време и усилия в двете. Една година преди този сайт е доста голяма ghosttown, хората се регистрирате и вземане на една длъжност, много малко регистрации др С малко усилия и постоянство Дейв не го осъществи. Сега гледам до нас, ние сме нараства през цялото време, ние имаме великолепен Модификации във формата на SocialWarfare и Evilfantasy. Ние също така някои големи потребители: крил, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd списъкът продължава. Определено вашето разбиране на нуждите на пазара и пускането на пазара продукта си играе в нея, цената също е фактор номер едно в предложените си пазарен сегмент (хора, които не знаят за PC не са толкова fussed за качеството на строителството, например). По-голямата част от вашия бизнес първоначално ще дойде от уста на уста, така че винаги правя това, което ти казват, че започваш да правиш, когато ти казват, че започваш да го направя. Имам карта удобно да дава на клиента (тогава може би те ще го прехвърлят), очевидно бъде учтив, да обясни, но не и patronise изглежда спретнато и подредено, когато посещавате. Първото впечатление се броят. Но това е за обслужване на клиенти, всеки, който купува от вас поставя много вяра в това, както добре.
|
| |||
| |||
| ** Thread се премества в бизнес дискусия **
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвети и насърчение. Както казах аз съм планират да получите в над главата ми. Аз открих, евтини части на ebuyer ария и т.н., както и от местен производител хардуер, който работи близо до мен. Смятам за пестене на пари чрез закупуване на OEM части колкото е възможно повече и по-късно насипни купуват. I Dont означава престъпление, казвайки: Не знам хора, които за много за бр. Но това, което искам да кажа, че е от ММ не ще се опитам да блъфира пътя ми с някой сериозен геймър гледам към подобряване на свойствата на върха му Noch бр. С wather охлаждане и RAID и всичко останало. Отивам да се придържаме към това, което аз зная и explad както аз се учи. Ще започнем малки, така IM не рискуват много пари в началото. Ive инвестира всичките си печалби обратно направо в нашата компания. Смятам първо да създадат моята фирма и след това да получите повече сметки търговия. Източник на най-евтините части и изграждане на това, което аз ще помисли да бъде bargin Искам да кажа AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 + 1GB DD2 667MHz RAM MSI 256 MB графична карта HDTV се 160 GB SATA HD 20 х SATA DVD RW с LightScribe Windows XP Редактиране да добавите този с SATA 450 вата захранване и 24 PIN 10/100/1000 Ethernet LAN £ 279,99 След това се добавят пощенски и опаковане е, че изглежда разумно? |
|
| |||
| |||
| Като се има предвид вашия клиент няма да бъде игра, но само в офиса / интернет тип може да искате да добавите някаква форма на офис софтуер, в пакета. Освен, че цената изглежда добре за мен.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ти наистина направи добра точка там. Ако IM продажби за домашни потребители ще иска на някои неща с него, така лошо гледам в добавянето на някои принтери и офис софтуер и др |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да са го направили това, но само в случай ....
Ако това ще ви бъде основен източник на доходи тогава аз ще Ви препоръчваме да съберат подробен бизнес план. Нейната нещо, което изглежда да е доста голяма болка да направя, но е много ползотворна. А доста бизнес плана ви принуждава да разгледа и да помислим за всеки елемент от бизнеса, а не само производството, но търговията, финансите, продажбите, обслужването на клиентите, конкурент др научните изследвания, трябва да върви някакъв начин да ви помагат да се място потенциалните проблеми, преди да стартиране на бизнес. За пример, във вашия район може да има някой вече прави нещо подобно (с изключение на PC World и т.н.) от изследване, преди да можете да решите какво правят те, както и това, което вършат зле и да коригирате бизнес като резултат. Тя също така ще, например, ви покаже ясно колко компютри трябва да се продаде един месец да водят достоен живот. Няма нищо по-трудно, отколкото да започне това нещо и след това да се осъзнае, че има няколко неща, които не си помисли преди това. Ако бизнес се на разстояние, тя също ще се окажат неподходящи за прогнозиране, което е нещо, което ще бъде от съществено значение, ако изведнъж се нуждаят от допълнително финансиране. Един добър бизнес план, също ще Ви помогне да се прецени как да правите и да коригира нещата. Аз съм в момента пускането заедно бизнеса, така че аз говоря от личен опит. След пускането заедно бизнес плана разбрах, че ако го направя бизнес начина, по който бях първоначално планираните ще ми трябва повече хора, въпреки че hadnt изглежда по този начин предварително. Не казвам, че това ще бъде случаят с вас, но може да има и други важни неща, които тя ще донесе на светлината. С две думи, добро планиране ще ви покаже всички потенциални главоболия / проблеми на хартия, така че можете да ги избегне в реалния свят. Така че отивам за то искрено, аз съм сигурен, че всички хора тук подкрепа на това, което правиш. Моята система: Слонът
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Сграда ми всичко в една платформа. | feags420 | Общи Хардуер Чат | 15 | 26 Feb 2009 12:54 |
| Изграждане на нов компютър | fman | Общи Хардуер Чат | 2 | 6 Feb 2008 16:26 |
| Изграждане на нов Pc | Гръмовержец | Общи Хардуер Чат | 5 | 18 Jan 2008 04:58 |
| Изграждане на тази шмекерия за сега | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 3 | 15 Jan 2008 21:15 |
| Изграждане на моя компютър | clintondavidn | Общи Хардуер Чат | 14 | 8мо Sep 2007 09:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |