menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Stavební PC

Reply

Thread Nástroje
Old 5 října 2007, 13:54
Člen Skupina

Default Stavební PC

Za prvé nový im tak ahoj, ive přemýšlel o zakládání vlastní podnikatelské základny on-line stavební a prodávat je na internetu. Nyní i dont plánu jít všechny uk, budu propagovat místní, protože vím, že může porazit ceny Currys a PC World.

Věc je, nikdy jsem postavil od nuly do počítače, který může znít bláznivě, ale já to chápu hodně o nich a já se na to může fungovat s použitím selského rozumu, IMO to prostě bere odvahu.

Tak dnes jsem si objednal několik částí a instalován nový procesor a paměť v mém pc, stačí připomenout, já jsem mohl udělat, a im asi aby propad v podnikání.

Takže za posledních několik dní ive been čtení prostřednictvím fór takhle snaží získat pochopení věcí, například to bylo jen dnes jsem si uvědomil, co stál v 667MHz RAM a jak související s budováním pc.

Im žádný odborník, ale i vyzvednout věci se rychle, jen jsem nedávno zjistil, že asi ďábel atd., a co to bylo a tak. V tuto chvíli můžete najít i části, které budou spolupracovat a budovat dobré spec pc za dobrou cenu.

Takže otázka, myslíš, že im blázen pro zahájení podnikání, když mám tak málo zkušeností. Já vím, teď já dotírat zjistit, co funguje dobře dohromady, aby optimálně vystoupení. Ale vím, že základy, a to je vše im snaží udělat hned.

Můj cíl trhu jsou lidé, kteří vědí příliš mnoho dont o kusů a chcete levný jeden s dobrou specifikace.

Takže znovu, dělám správnou věc, nebo jsem blázen? Se mohu dozvědět, jak jsem jít s tebou? am i dostat se nad mou hlavou.

Doufám, že odpovědi jsou pozitivní, protože ive been chtěl jít do podniku tak dlouho, ale ive nikdy měl odvahu, ale myslím, že im bude trvat tentokrát krok.

tak upřímný názory?

Na zdraví!
Old 5. října 2007, 14:13
Dárce Skupina

Default Stavební PC

Myslím, že jste se odvážili k zahájení vlastního podnikání.
Ale jak rychle se můžete naučit?
Lidé se často učí od svých chyb jak se říká, ale v tomto případě chyby povede k nespokojeným zákazníkům, a když si budou moci dát věci do pořádku svou pověst utrpí.
Chyby, kterým se také náklady na váš čas a peníze.
Ale myslím, že pověst, je nesmírně důležité.
Já sám prodávat počítače lokálně v malém rozsahu, převážně starších počítačů, které mohu dostat za levné potom prodávají lidem, že jsou možná nákup druhého PC, nebo jen chcete něco jednoduchého a levného.
Drtivá většina lidí, které jsem se zabývají, jsou lidé, kteří slyšeli od ostatních, jsem se zabýval již dříve, ukazují, jak ústně šíří se tak rychle.
Lidé chtějí minimálně poprask s PC, zejména "dont lidé, kteří vědí příliš mnoho o ks".
Škody způsobené na vaše pověst ještě jedna osoba, která nakupuje z vás, a musí držet podání zpět, co bude velmi špatné pro obchod.
To platí zejména, když prodáváte věci na místě.
Většina lidí, které jsem řešit, jsou lidé, kteří slyšeli od ostatních, jsem se zabýval předtím. (Důkaz, že je důležité pověsti a ústní).
To vedlo k hodně práce dělat základní opravy a odstraňování virů apod., které je IMO mnohem lukrativnější, jak často to jen vyžaduje čas, a ne hardware.

Edit:
I dont tvrdit, že jakýkoli druh podnikatele, a to je většinou pro mě koníček, ale doufám, že moje rada je asi použití.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 5. října 2007, 14:21
Člen Skupina

Default Stavební PC

Vážím si vaší odpovědi. Vím, že tam jsou některé velké riziko, ale je to tak vidím, že je nemocný ve 3 různých základních jednotek zhodnocení peněz balíček, pak se dobrý kus schopné gameing a jejich hi spec. Než jsem se bude prodávat od mých webových stránkách.

Bych mohl prodat pár na eBay, zvyknout si na stavitelství, a zajištění jejich práci. Budu také učení. Také bych mohl dát pár v nakupovat a prodávat jako "nežádoucí dar" a prodat ho tam. Obviouisly budu testovat to vše před rukou.

Mám v plánu držet na jeden řádek se to naučit dobře před pokusem o něco příliš složité. , Který bude Athlon systém založený na použití Socket AM2

Myslíte si, že to bude ok?

Také bych chtěl vědět, co si myslíte, že bych mohl potřebovat. Nakonec jsem v plánu dostat se do modernizace a odstranění virů.

Jaký typ nástrojů / software byste mi doporučili pro tento druh práce?

mabye externí pevný disk obsahující anti počítačový virus software atd.

Díky znovu.
Old 5 října 2007, 14:37
Dárce Skupina

Default Stavební PC

Myslela jsem, že by bylo těžké konkurovat online ceny, ale pokud si pak dobré pro vás.
PC, které nabízíte záleží samozřejmě na cílové market.I rád bych prodat vysoké plošiny hraní, ale já vím, že bych nechtěl bych prodat mnoho.
Něco, co má "reproduktory / tiskárna, šarže" se zdá být oblíbené.
Většina lidí vám, že daleko vypadat, když začnete mluvit o jemnější body hardwaru.
Jen se ujistěte, že běží hladce.

Nástroje pro práci upgrade by screwdriver.LOL
Im dont si legraci, ale opravdu potřebujete mnoho nástrojů, možná voltmetr a páječku, ale jakmile se dostanete do fáze, že komponenty mohou také být nahrazen.

Chtěl bych mít vždy náhradní díly povalovat a už nikdy nic házet daleko, dokonce se zdá, že věci staré a useless.Many časů lidé přijdou se starým PC, které bylo potřeba nových nebo více paměti RAM, skutečné starověké věci.
Pro viruse / spyware bych použil obvyklé (to unést, Spybot, Ad-Aware) Chtěl bych také skenovat pevný disk tvoří vlastní počítač v případě potřeby.
Nejhorší přijde na nejhorší bych si čerstvý dosadit tak s product key nálezci (jako želé kouzelné fazole atd.) před odchodem do práce je třeba.
Old 5 října 2007, 14:41
Dárce Skupina

Default Stavební PC

Za prvé jsem držet ruce na vás. Je to odvážný krok, a jsi v půli cesty s vaší ochoty committ.

Podívejte se na TCF, pokud chcete příkladem. Dave (vlastníka) sedl za rok a naučil VB, on také provozuje vlastní kancelářské budovy a prodej počítačů.

Položí obrovské množství času a úsilí do obou.

Před rokem bylo toto místo trochu ghosttown, lidé registraci a za jedno pracovní místo, jen velmi málo registrací apod.

S trochou úsilí a vytrvalost Dave se to stalo. Teď se podívej na nás, my jsme neustále stoupá, máme vynikající mods ve tvaru SocialWarfare a Evilfantasy. Také jsme nějaké veliké členové: Krill, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd seznam pokračuje.

Rozhodně pochopení vašich potřeb trhu a marketing Váš produkt hraje na to, cena je také jedním z faktorů číslo vámi navrhované segmentu trhu (lidé, kteří nevědí o PC nejsou tak rozčiloval o vybudování kvalitní například).

Většina vašeho podnikání zpočátku bude pocházet z ústní, tak vždycky to, co říkáte, že budete dělat, když říkáte, že to bude dělat. Mít kartu po ruce, aby veškeré zákazníka (pak snad budeme předávat je dál), samozřejmě být zdvořilý, vysvětlit, ale nemají patronise a dívat čistý a uklizený při návštěvě. První dojmy počítat.

Ale to je péče o zákazníka, který si koupí někdo z vás dá hodně pověřovací listiny do toho také.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 5 října 2007, 14:58
Dárce Skupina

Default Stavební PC

** Vlákno se přestěhoval do podnikání Diskuse **

-Kanoakavirus
Old 5 října 2007, 15:30
Člen Skupina

Default Stavební PC

Díky za radu a povzbuzení. Jak jsem řekl i dont plánu dostat přes hlavu. Zjistil jsem, levné díly na ebuyer a árie apod., stejně jako od místního dodavatele hardwaru, kteří působí blízko mě.

Mám v plánu na úsporu peněz nakupováním oem částech co nejvíce, a později hromadně kupovat. I dont znamená trestného činu, když říká lidem, kteří dont vědět hodně o ks. Ale to, co myslím, že je im ne existující až k namáhat a blufovat můj způsob některé opravdové hráče snaží zlepšovat vystoupení z jeho vrcholu noch ks. S wather chlazení a RAID a podobně.

Budu se držet toho, co vím, a explad jako i učit. I'll odstartovat malá, takže im ne riskovat hodně peněz do začátku. Ive investovat všechny své zisky rovnou zpátky do společnosti.

Mám v plánu nejdříve vytvořit své společnosti pak jít a získat více obchodních účtů. Zdroj nejlevnější díly a stavět, co bych považoval za bargin Mám na mysli

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 +
1GB DD2 667MHz Ram
Grafická karta MSI 256megabajt HDTV výstup
160 GB SATA HD
20 x SATA DVD RW s LightScribe
Windows XP
Upravit přidat to je s 450w PSU ďábel a 24 pin
Ethernet LAN 10/100/1000

279,99 liber

Pak se přidá poštovné a balné

to, že se zdají být rozumné?
Old 5 října 2007, 15:36
Dárce Skupina

Default Stavební PC

Vzhledem k vaší zákazníka se nebude hráče, ale jen v kanceláři / internet typ, možná budete chtít přidat nějaké formě kancelářský software do svazku.

Jiném, než je cena vypadá dobře na mě.

-Kanoakavirus
Old 5 října 2007, 15:56
Člen Skupina

Default Stavební PC

Jste skutečně udělal dobrý bod. Pokud se im prodávat domácí uživatele bude chtít určité věci s ní, tak špatně díval do doplnění některých tiskáren a kancelářský software atd.
Old 5 října 2007, 17:29
Dárce Skupina

Default Stavební PC

Možná jste již učinili, ale jen v případě, ....

Není-li to bude vaším hlavním zdrojem příjmů, pak bych vám, abyste dal dohromady podrobný podnikatelský plán. Jeho něco, co se zdá být trochu bolesti dělat, ale je velmi užitečné. Podnikatelský záměr trochu síly, abyste se do něj a myslet každý prvek podnikání, a to nejen výrobu, ale marketing, finance, prodej, zákaznické služby, výzkum konkurence atd. Je třeba nějakým způsobem pomůže vám odhalit potenciální problémy dříve, než budete start podnikání. Například se může ve vašem okolí, že je již někdo dělá něco podobného (kromě PC World, atd.) zkoumá, než se můžete rozhodnout, co dělají dobře a co dělají špatně a upravit vaše podnikání jako výsledek. Bude také, například, ukázat vám jasně, kolik počítačů, potřebujete prodat za měsíc, aby se na slušné živobytí. Není nic víc, než začít něco dělat a pak si uvědomit, že tam bylo pár věcí, které jste za předem.

Je-li obchodní sundá, bude také dobré praxe pro prognózování, což je něco, co bude mít zásadní význam, pokud se náhle potřebovat další finanční prostředky. Dobrý podnikatelský plán vám rovněž pomůže, aby zjistily, jak se vám daří a přizpůsobit věci. V současné době jsem dávat dohromady podniky tak, mluvím z vlastní zkušenosti. Po sestavování podnikatelského plánu, jsem si uvědomil, že kdybych udělal podnikání tak, jak jsem původně plánované bych potřeboval více lidí, i když se zdálo, že cesta hadnt předem. Neříkám, že to tak bude s tebou, ale existují i jiné důležité věci, které to přinese na světlo. Stručně řečeno, dobré plánování vám ukáže potenciální potíží / problémy na papíře, aby bylo možné vyhnout se jim v reálném světě.

Tak jděte na to z celého srdce, jsem si jistý, že všichni lidé tady na vás podpořit na to, co děláte.

Můj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základní deska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Paměť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chlazení:
Thermalright Ultra-120 extrémním
Síť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operační systém (y):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.