μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Κτίριο Η / Υ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 13:54
Μέλος Ομάδα

Default Κτίριο Η / Υ

Πρώτον im νέο έτσι γεια, Ive σκεφτεί για την εκκίνηση δική τους επιχείρηση βάσεις μου κτίριο σε απευθείας σύνδεση και τα πωλούν μέσω του διαδικτύου. Τώρα i dont σχέδιο για να πάει όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, Πάω να διαφημίσουν τοπικό επειδή ξέρω ότι μπορεί να νικήσει τις τιμές των Currys κόσμου και PC.

Το θέμα είναι ότι έχω ποτέ δεν χτίστηκε σε υπολογιστή από το μηδέν πριν, ότι μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά καταλαβαίνω πολύ για αυτούς και εγώ μπορώ έργο αυτό με τη χρήση κοινής λογικής, του ΙΜΟ απλώς λαμβάνει γενναιότητα.

Έτσι θ σήμερα διέταξε ορισμένα μέρη και να εγκαταστήσει ένα νέο επεξεργαστή και μνήμης στο δικό pc μου, απλώς να υπενθυμίσω στον εαυτό μου θα μπορούσα να το κάνω, και ΔΥ για να κάνει το μεγάλο βήμα στην επιχείρηση.

Έτσι, για τις τελευταίες ημέρες ήταν ive ανάγνωση μέσω φόρουμ όπως αυτό προσπαθεί να βάλει μια κατανόηση των πραγμάτων, για παράδειγμα, μόλις σήμερα συνειδητοποίησα τι ήταν για 667MHz στη μνήμη RAM και πώς σχετίζονται με την οικοδόμηση ενός υπολογιστή.

Im μη ειδικός, αλλά έχω πάρει τα πράγματα γρήγορα, εγώ μόλις πρόσφατα ανακάλυψα για SATA κλπ και ότι αυτό που ήταν και όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή μπορώ να βρω τα μέρη που θα εργαστούν από κοινού και να οικοδομήσουν ένα καλό spec pc για μια καλή τιμή.

Το ερώτημα λοιπόν, πιστεύετε im τρελός για τη δημιουργία επιχειρήσεων όταν έχω τόσο μικρή εμπειρία. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δουλεύω επίκλισης τι λειτουργεί καλά μαζί για να δώσουν βέλτιστη Perfomance. Αλλά ξέρω ότι τα βασικά και thats all im που προσπαθεί να κάνει τώρα.

Η αγορά-στόχος μου είναι οι άνθρωποι που ξέρω πάρα πολύ για pcs και θέλουν ένα φτηνό ένα με καλές προδιαγραφές.

Έτσι και πάλι, κάνω το σωστό ή τρελός είμαι εγώ; Μπορώ να μάθω όσο περνάει ο καιρός; λαμβάνω σε πάνω από το κεφάλι μου.

Ελπίζω ότι η απάντηση είναι θετική, διότι Ive όντας ήθελε να πάει σε επιχειρήσεις για τόσο πολύ καιρό, αλλά Ive δεν είχε ποτέ πραγματικά τα κότσια, αλλά νομίζω ότι Im θα κάνουμε το βήμα αυτή τη φορά.

τόσο ειλικρινά τη γνώμη του;

Εις υγεία!
Old 5 του Οκτωβρίου 2007, 14:13
Ομάδα Δωρητών

Default Κτίριο Η / Υ

Νομίζω ότι είστε οι γενναίοι για να ξεκινήσουν τη δική σας επιχείρηση.
Αλλά πόσο γρήγορα μπορείτε να μάθετε;
Οι άνθρωποι συνήθως μαθαίνουν από τα λάθη τους, όπως λέει και η παροιμία, αλλά στην περίπτωση αυτή τα λάθη θα οδηγήσει σε δυσαρεστημένους πελάτες και αν μπορεί να είστε πρόθυμοι να βάλουν τα πράγματα στη φήμη σας θα υποφέρουν.
Καθορισμό λάθη θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα.
Αλλά νομίζω ότι η φήμη είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Πουλάω τον εαυτό μου υπολογιστές σε τοπικό επίπεδο σε μικρή κλίμακα, κυρίως μεγάλα υπολογιστές που μπορώ να πάρω για φθηνό στη συνέχεια πωλούν στους ανθρώπους που είναι ίσως η αγορά ενός δεύτερου υπολογιστή ή απλά θέλετε κάτι απλό και φθηνό.
Η συντριπτική πλειονότητα των ατόμων που θα ασχολούνται με τα άτομα που έχουν ακούσει από άλλους έχω ασχοληθεί με πριν, δείχνοντας πως από στόμα σε στόμα διαδίδεται τόσο γρήγορα.
Ο κόσμος θέλει τουλάχιστον φασαρία με υπολογιστή ειδικά οι "άνθρωποι που ξέρω πάρα πολύ για τεμ".
Η ζημία στη φήμη σας, ακόμη και ένα άτομο που αγοράζει από σας και πρέπει να κρατήσει φέρει πίσω το πράγμα θα είναι πολύ κακό για τις επιχειρήσεις.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πουλάτε τα πράγματα σε τοπικό επίπεδο.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα άτομα που έχουν ακούσει από άλλους έχω ασχοληθεί με πριν. (Που αποδεικνύει τη σημασία της φήμης και από στόμα σε στόμα).
Αυτό οδήγησε σε πολύ δουλειά κάνει βασικές επισκευές και την απομάκρυνση ιών κ.λπ. ΙΜΟ που είναι πολύ πιο επικερδής όσο συχνά απαιτεί μόνο φορά και δεν υλικό.

Επεξεργασία:
Ι dont αξίωση να είναι κάθε είδους επιχειρηματία και αυτό είναι κυρίως ένα χόμπι για μένα, αλλά ελπίζω συμβουλή μου είναι κάποια χρησιμότητα.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 5 του Οκτωβρίου 2007, 14:21
Μέλος Ομάδα

Default Κτίριο Η / Υ

Εκτιμώ σας απάντηση. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί κίνδυνοι, αλλά ο τρόπος i δούμε ότι είναι άρρωστος έχει 3 διαφορετικές μονάδες βάσης μια τιμή για το πακέτο χρήματα, τότε ένα καλό PC μπορεί να gameing και τους ένα γεια spec. Πριν θα πουλήσει από την ιστοσελίδα μου.

Θα ήθελα να πωλούν λίγες για ebay, για να συνηθίσουν bilding τους και θα διασφαλίζει την εργασία. Θα είναι επίσης μάθηση. Θα μπορούσα επίσης να θέσει μερικά στην αγοράζουν και να πωλούν ως "ανεπιθύμητο δώρο" και το πωλούν εκεί. Obviouisly Θα το εξετάσω όλα πριν από το χέρι.

Είμαι σχεδιασμός για την προσκόλληση σε μία γραμμή για να το μάθουν καλά πριν δοκιμάσουν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό θα είναι Athlon συστήματος χρησιμοποιώντας Socket AM2

Πιστεύετε ότι αυτό θα είναι εντάξει;

Επίσης, θα ήθελα να μάθω τι πιστεύετε ότι θα μπορούσα να χρειαστεί. Τελικά θ σχέδιο για να μπει σε αναβαθμίσεις και απομάκρυνση ιών.

Τι είδους εργαλείων / λογισμικού θα σας προτείνουμε για αυτό το είδος της εργασίας;

mabye ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που περιέχει το λογισμικό κατά των ιών κλπ.

Ευχαριστώ και πάλι.
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 14:37
Ομάδα Δωρητών

Default Κτίριο Η / Υ

Θα έλεγα ότι θα ήταν δύσκολο να ανταγωνιστεί απευθείας τις τιμές, αλλά αν μπορείς τότε καλό για σας.
Οι υπολογιστές που πουλάτε εξαρτηθεί βεβαίως από market.I στόχο σας θα ήθελαν να πωλήσουν υψηλής εξέδρες gaming τέλος, αλλά ξέρω ότι wouldnt πουλήσει πολλά.
Κάτι που έχει "ομιλητές / εκτυπωτή, η παρτίδα" φαίνεται να είναι μια αγαπημένη.
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα σας δώσει το βλέμμα μακριά όταν αρχίσουμε να μιλάμε για τις λεπτομερείς διατάξεις του υλικού.
Απλά βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί ομαλά.

Εργαλεία για τον τρόπο αναβάθμισης θα ήταν screwdriver.LOL
Im αστεία αλλά εσείς dont πραγματικά χρειάζονται πολλά εργαλεία, ίσως ένα βολτόμετρο και ένα κολλητήρι αλλά μόλις φτάσετε στο ότι συστατικά στάδιο μπορεί επίσης να αντικατασταθεί.

Θα έχει πάντα ανταλλακτικά που βρίσκονται γύρω και ποτέ να μην ρίξει τίποτα μακριά, ακόμη και πράγματα που φαίνεται παλιά και useless.Many φορές οι άνθρωποι έχουν έρθει σε υπολογιστές με τα παλιά που χρειάζονται νέα ή περισσότερη μνήμη RAM, το πραγματικό αρχαίο υλικό.
Για viruse / spyware θα χρησιμοποιήσει τις συνήθεις (πειρατεία αυτό, Spybot, Ad-Aware) Θα ήθελα επίσης να σαρώσει το σκληρό δίσκο διαμορφώνει τις δικές του υπολογιστή μου, εάν είναι απαραίτητο.
Χειρότερο έρχεται στο χειρότερο θα ήθελα να κάνω μια νέα εγκατάσταση, ώστε έχοντας προϊόν κλειδί ανιχνευτές (σαν μαγική ζελέ σόγιας κ.λπ.), πριν πάει για δουλειά είναι απαραίτητη.
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 14:41
Ομάδα Δωρητών

Default Κτίριο Η / Υ

Πρώτον, έχω τα χέρια μου μέχρι σας. Είναι μια γενναία κίνηση, και να είστε εκεί στη μέση με την προθυμία σας να committ.

Κοίτα TCF αν θέλετε ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Dave (ο ιδιοκτήτης), κάθισε για ένα χρόνο και έμαθαν VB, τρέχει επίσης το δικό του κτήριο επιχείρησής του και την πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Βάζει ένα τεράστιο ποσό του χρόνου και προσπάθειας σε δύο.

Πριν από ένα χρόνο το site ήταν ένα κομμάτι μιας ghosttown? Άνθρωποι εγγραφή, καθιστώντας την μία θέση, πολύ λίγες εγγραφές, κλπ.

Με λίγη προσπάθεια και επιμονή Dave έκανε συμβεί. Τώρα μας βλέπουν? Είμαστε αυξάνεται συνεχώς, έχουμε υπέροχη mods σε σχήμα SocialWarfare και Evilfantasy. Έχουμε επίσης ορισμένες μεγάλες μέλη: Κριλ, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd ο κατάλογος συνεχίζεται.

Σίγουρα η κατανόηση των αναγκών της αγοράς σας, και την εμπορία του προϊόντος σας παίζει σε αυτό, η τιμή είναι επίσης το υπ 'αριθμόν ένα παράγοντα που προτείνει το τμήμα της αγοράς σας (άνθρωποι που δεν ξέρουν για pc δεν είναι fussed τόσο για ποιότητα κατασκευής, για παράδειγμα).

Το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής σας αρχικά θα προέρχεται από στόμα σε στόμα, ώστε πάντα να κάνουμε ό, τι λέτε εσείς πρόκειται να κάνετε όταν λέτε εσείς πρόκειται να το κάνει. Έχετε μια κάρτα βολικό να δώσει οποιαδήποτε πελάτη (τότε ίσως θα πρέπει να το δώσετε), προφανώς είναι ευγενής, εξηγεί αλλά δεν patronise και βλέμμα τακτοποιημένο και καθαρό όταν επισκέπτονται. Πρώτο count εντυπώσεις.

Αλλά έτσι είναι η εξυπηρέτηση πελατών, όποιος αγοράζει από σας βάζει πολλά τα διαπιστευτήριά του σε αυτό επίσης.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 14:58
Ομάδα Δωρητών

Default Κτίριο Η / Υ

** Thread μετακόμισε στο Επιχειρησιακό Συζήτηση **

-Kanoakavirus
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 15:30
Μέλος Ομάδα

Default Κτίριο Η / Υ

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και ενθάρρυνση. Όπως είπα εγώ dont σχέδιο για να πάρει το πάνω από το κεφάλι μου. Έχω βρεθεί φθηνά μέρη για ebuyer και άρια κλπ, καθώς και από έναν τοπικό προμηθευτή υλικού που είναι κοντά σε μένα.

Ι σχέδιο για την εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά εξαρτημάτων ΚΑΕ όσο το δυνατόν περισσότερο και αργότερα σε μαζικές αγορές. I dont σημαίνει αδίκημα όταν λένε οι άνθρωποι που ξέρω πολλά για να τμχ. Αλλά τι εννοώ με αυτό im δεν πρόκειται να προσπαθήσω και μπλόφα δρόμο μου με κάποια σοβαρή gamer που κοιτάζει για να βελτιώσει την performace των κορυφαίων τεμ noch του. Με wather ψύξη και RAID και όλα αυτά.

Πάω να επιμείνουμε σε αυτό που ξέρω και explad όπως μαθαίνω. Θα ξεκινήσω μικρό ώστε να μην im διακινδυνεύοντας πολλά χρήματα στην αρχή. Ive να επενδύει όλα τα κέρδη μου κατευθείαν πίσω στην εταιρεία.

Σχεδιάζω πρώτα να συστήσει εταιρεία μου και στη συνέχεια να πάρετε περισσότερες λογαριασμών του εμπορίου. Πηγή το φθηνότερο μέρη και να οικοδομήσουμε αυτό που θα θεωρούσα ότι είναι bargin εννοώ

AMD Athlon 64 X2 Dual core 3800 +
1GB DD2 667MHz Ram
MSI 256MB Κάρτα Γραφικών HDTV out
160 GB SATA HD
20 x SATA DVD RW με LightScribe
Windows XP
Επεξεργασία για να προσθέσετε thats με SATA 450W PSU και 24 pin
LAN 10/100/1000 ethernet

£ 279,99

Στη συνέχεια, προσθέστε ταχυδρομικά τέλη και τη συσκευασία

αυτή που φαίνεται λογικό;
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 15:36
Ομάδα Δωρητών

Default Κτίριο Η / Υ

Λαμβανομένου υπόψη του πελάτη σας δεν πρόκειται να gamer, αλλά μόνο το γραφείο, μέσω του Διαδικτύου τύπος μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κάποια μορφή λογισμικού γραφείου στη δέσμη.

Άλλα από ότι η τιμή φαίνεται πρόστιμο για μένα.

-Kanoakavirus
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 15:56
Μέλος Ομάδα

Default Κτίριο Η / Υ

Κάνατε πράγματι ένα καλό σημείο εκεί. Αν im πωλούν σε οικιακούς χρήστες του θα θέλουν ορισμένα πράγματα με αυτό, τόσο άρρωστος εξετάζει προσθέτοντας μερικές εκτυπωτές και λογισμικό γραφείου κ.λπ.
Old 5 Οκτωβρίου 2007, 17:29
Ομάδα Δωρητών

Default Κτίριο Η / Υ

Μπορεί να έχετε ήδη κάνει, αλλά μόνο στην περίπτωση ....

Εάν αυτό πρόκειται να είναι η κύρια πηγή εισοδήματος σας τότε θα πρότεινα να βάλετε μαζί ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο. Του κάτι που φαίνεται να είναι ένα κομμάτι ενός πόνο να κάνουμε, αλλά είναι πολύ αξιόλογη. Μια κάπως επιχειρηματικό σχέδιο δυνάμεις σας για να εξετάσει και να σκεφτείτε για κάθε στοιχείο της επιχείρησης, δεν είναι μόνο η παραγωγή αλλά και εμπορία, τη χρηματοδότηση, τις πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, την έρευνα κλπ. ανταγωνιστής θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο για να σας βοηθήσει να τις εντοπίσετε τα πιθανά προβλήματα, πριν να αρχίσει η επιχείρηση. Για παράδειγμα, στην περιοχή σας, ενδέχεται να υπάρχει κάποιος που έχουν ήδη κάνει κάτι παρόμοιο (εκτός από το PC World, κλπ), διεξάγει έρευνα για να μπορέσετε να αποφασίσετε τι κάνουν καλά και τι κάνουν άσχημα και να προσαρμόσετε την επιχείρησή σας, ως αποτέλεσμα. Θα είναι επίσης, για παράδειγμα, σας δείχνουν με σαφήνεια πόσοι υπολογιστές θα πρέπει να πουλήσει ένα μήνα για να κάνει μια αξιοπρεπή διαβίωση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να αρχίσουν να κάνουν κάτι και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θεωρούν εκ των προτέρων.

Εάν η επιχείρηση απογειωθεί, θα είναι επίσης καλές πρακτικές για την πρόβλεψη, η οποία είναι κάτι που θα είναι ζωτικής σημασίας εάν χρειάζεστε ξαφνικά πρόσθετη χρηματοδότηση. Ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο θα σας βοηθήσει επίσης να αξιολογήσει τον τρόπο που κάνετε και να προσαρμόσουν τα πράγματα. Είμαι εκπόνησης μιας επιχείρησης έτσι μιλώ εκ πείρας. Μετά τη θέση μαζί το επιχειρηματικό σχέδιο που συνειδητοποίησα ότι αν το έκανα την επιχείρηση ο τρόπος που είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα χρειαστεί περισσότερους ανθρώπους, αν και φαινόταν hadnt αυτόν τον τρόπο εκ των προτέρων. Δεν λέω ότι αυτό θα συμβεί με σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλα σημαντικά πράγματα που θα φέρει στο φως. Με λίγα λόγια, καλό προγραμματισμό, θα σας παρουσιάσει τυχόν ενοχλήσεις / προβλήματα σε χαρτί, έτσι ώστε να μπορούν να αποφεύγουν τους στον πραγματικό κόσμο.

Έτσι πηγαίνετε για αυτό ολόψυχα, είμαι βέβαιος ότι όλοι οι άνθρωποι, για τη στήριξη σας εδώ για το τι κάνετε.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κτίριο μου Όλα σε Ένα ντύσιμο. feags420 Γενική Συζήτηση Hardware 15 26 Φεβ 2009 12:54
Η οικοδόμηση του νέου pc fman Γενική Συζήτηση Hardware 2 6 Φεβ 2008 16:26
Δημιουργία μιας Νέας Pc Βροντών Γενική Συζήτηση Hardware 5 18 Ιαν 2008 04:58
Η οικοδόμηση αυτής της εξέδρας για σήμερα chrismorris730 Γενική Συζήτηση Hardware 3 15 Ιαν 2008 21:15
Οικοδομώντας το δικό μου υπολογιστή clintondavidn Γενική Συζήτηση Hardware 14 8η Σεπτεμβρίου 2007 09:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.