manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Građevinska računala

Reply

Thread Tools
Old 5. listopada 2007, 13:54
Member Group

Default Građevinska računala

Prvo im new tako halo, ive bio razmišljam o pokretanju vlastite poslovne online baze zgrada i prodaje ih na internetu. Sada ja dont plan to ići sve uk, idem na lokalnoj oglašavati jer znam da ja mogu pobijediti cijene currys i PC svijetu.

Stvar je nikad nisam izgradio računalo od nule prije, koje svibanj zvuk ludo, ali ja ne razumijem puno o njima i ja mogu raditi ovo koristeći zdrav razum, to traje samo imo hrabrosti.

Dakle danas sam naručio neke dijelove i instaliran novi CPU i memorije u svoj pc, samo da podsjetimo ja sam ja mogao učiniti, a da im o riskirati u poslovanju.

Tako je za posljednjih nekoliko dana ive bio čitanje putem foruma kao što je ovaj težak da biste dobili shvatiti stvari, na primjer, to je bio tek danas sam shvatio što je za 667MHz stajali u RAM-u i kako se ona odnosi na izgradnju pc.

Im ni stručnjak, ali ja pokupiti stvari se brzo, ja tek nedavno saznala antikrist itd, a što da je i sve to. U ovom trenutku ja mogu pronaći dijelove koji će raditi zajedno i graditi dobre spec PC za dobru cijenu.

Dakle pitanje, da li vi mislite da im luda za odlazak na posao kad imam tako malo iskustva. Znam da sada ja ne mogu raditi ono što radi dobro zajedno dati optimalne perfomance. Ali znam da osnove i taj svi im pokušava učiniti upravo sada.

Moj ciljno tržište su ljudi koji ne znaju previše o kom i želite jeftin jedan sa dobrim specifikacijama.

Pa opet, ja to radim pravu stvar ili sam ja lud? Mogu naučiti kao ja ići zajedno? ja sam uzimajući u iznad moje glave.

Nadam se da odgovori su pozitivni jer ive bio htio ići na posao tako dugo, ali Ive nikad zaista imao hrabrosti, ali mislim da im gonna poduzeti korak ovaj put.

tako pošten mišljenja?

Živjeli!
Old 5. listopad 2007, 14:13
Donatorska Grupa

Mislim da su se hrabri kako pokrenuti vlastiti posao.
No, koliko brzo možete naučiti?
Ljudi često uče na svojim greškama kao što je rekao ide, ali u ovom slučaju greške će dovesti do nezadovoljnim kupcima i da ste svibanj biti spremni ispraviti stvari tvoj ugled će patiti.
Učvršćivanje greške će vas koštati vremena i novca.
Ali mislim da je ugled važan ogromno.
Ja prodati sebe lokalno na računalima malih razmjera, uglavnom starije računala koja mogu dobiti za jeftine zatim prodati na ljude koji su možda kupujete drugog računala ili samo želite nešto jednostavno i jeftino.
Velika većina ljudi koje sam se baviti su ljudi koji su čuli od drugih sam se bavila prije, pokazuju kako je riječ o usta širi tako brzo.
Ljudi žele minimalno metež s računalom posebno "ljudi koji ne znaju previše o kom".
Štete na svoj ugled čak i po jedna osoba koja otkupljuje vam i treba držati donijeti leđa stvar će biti jako loše za posao.
To je osobito istinito kada se prodaje stvari na lokalnoj razini.
Većina ljudi koje sam se baviti su ljudi koji su čuli od drugih sam se bavila i prije. (Dokazivanje važnost ugleda i usmenom).
To je dovelo do puno posla radiš osnovnih popravaka i uklanjanje virusa itd što je IMO daleko unosnije koliko god često to jedini zahtijeva vrijeme, a ne hardver.

Edit:
JA dont tvrde da bi bilo kakav poslovni čovjek i to je uglavnom hobi za mene, ali nadam se da vam je moj savjet neke koristi.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 5. listopad 2007, 14:21
Member Group

Cijenim vas odgovor. Znam da postoje neke velike rizike, ali je način na koji sam ga vidjeti bolestan je ima 3 različite osnovne jedinice vrijednost za novac paket, a zatim dobar pc sposobna gameing ih i hi spec.. Prije nego što ću prodati od moj website.

Možda ću prodavati na ebay malo, da se navikne na njih bilding i da se oni rade. Ja ću isto tako biti učenje. JA moć isto tako baciti malo u kupovinu i prodaju kao "neželjena dar" i prodavati ga tamo. Obviouisly ću ga isprobati sve prije nego kazaljka.

Ja sam na planiranje pridržavaju jednu liniju naučiti dobro prije nego što pokušate ništa previše zahtjevno. To će biti Athlon temelji sustav Podnožje AM2

Mislite li da će ovo biti ok?

Isto tako želio bih znati što mislite da ja možda trebati. Na kraju sam plan da se na nadogradnju i uklanjanje virusa.

Koju vrstu alata / softvera biste preporučili za ovaj tip posla?

mabye vanjski harddrive sadrže anti-virus softvera i sl.

Hvala opet.
Old 5. listopada 2007, 14:37
Donatorska Grupa

Ja bi mislio da će biti teško konkurirati online cijene, ali ako možete onda dobro za vas.
Računala te prodajemo ovisi, naravno, na svoju ciljnu market.I bi rado prodati visokim platformama kraj igre, ali znam da sam wouldnt prodati mnogo.
Nešto što je "govornici / pisač, puno", čini se da je favorit.
Većina ljudi će vam dati da daleko izgledati kad počnete govoriti o sitnije bodova hardvera.
Samo pazite da teče glatko.

Alati za događaj nadogradnje bi screwdriver.LOL
Im šala ali stvarno ne treba mnogo alata, možda voltmetar i lemilo, ali kad dođete do faze da se komponente kao što svibanj dobro biti zamijenjena.

Ja bih uvijek imati rezervnih dijelova izležavanja i nikada baciti nešto daleko, čak i stvari koje čini i useless.Many stara vremena ljudi su došli u sa starim računalima koji potrebne nove ili više RAM-a, pravi drevne stvari.
Za viruse / spyware bih koristiti uobičajeno (hijack ovo, spybot, ad-aware) Također bih skenirati hard disk obliku svoje računalo ako je potrebno.
Najgore dolazi do loše da ću napraviti svježu instalaciju, tako da pronađe proizvod ključ (poput čarobnih žele grah i sl.) prije odlaska na posao se mora.
Old 5. listopada 2007, 14:41
Donatorska Grupa

Prvo, ja držati svoje ruke do vas. To je hrabar potez, i ti si tu na pola puta sa svojim spremnost na committ.

Look at TCF ako želite premijera primjer. Dave (vlasnik) sjeli za godinu dana i naučenih VB, i on vodi svoje poslovne zgrade i prodaja računala.

On stavlja ogroman iznos od vrijeme i napor u oba.

Prije godinu dana ovaj site je malo ghosttown; ljudi prijavi i izradi jedan post, vrlo malo prijave itd.

Uz malo truda i ustrajnosti Dave napravio to dogodilo. Sada pogled na nas, svi smo raste sve vrijeme, mi imamo vrhunske mods u obliku SocialWarfare i Evilfantasy. Mi smo isto tako neki veliki članova: Kril, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd rub odlazi na.

Definitivno razumijevanje vaše potrebe tržišta i marketing Vaš proizvod igra u to, cijena je također broj jedan faktor vašeg predloženog tržišni segment (ljudi koji ne znaju o kom se nisu toliko fussed o graditi kvalitetu na primjer).

Većina vašeg poslovanja u početku će doći od riječi iz usta, tako da uvijek raditi ono što vam reći ćete učiniti kada Vam reći da ćete to učiniti. Imati karticu zgodan dati bilo kupca (onda možda oni će ga proći na), očito biti pristojan, objasniti, ali ne i patronise izgled skladan i uredan kada posjetom. First impressions count.

Ali, tako da je kupac služenje, svatko tko kupi od vas stavlja puno povjerenje u taj as well.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 5. listopada 2007, 14:58
Donatorska Grupa

** Thread preselila u Poslovni Diskusija **

-Kanoakavirus
Old 5. listopada 2007, 15:30
Member Group

Hvala za savjete i ohrabrenje. Poput JA je rekao ja dont plan da se u preko moje glave. Ive 'postaviti jeftini dijelovi na ebuyer i ariju i sl., kao i od lokalnog dobavljača hardvera koji rade blizu mene.

I plan štedi novac tako što kupuju OEM dijelova koliko god je to moguće, a kasnije na bulk buying. I dont mean djelo kada govore ljudi koji su dont znati da puno o kom. Ali, ono što mislim pod koji im ne idući u probati i blef moj način s nekoliko ozbiljnih igrača koje žele poboljšati izvedbom svojih top noch kom. Sa voda za hlađenje i RAID i sve to.

I'm going to stick to ono što ja znam i explad kao i naučiti. Ja ću krenuti malo pa im ne riskirajući puno novaca u početku. Ive se ulaže sve svoje zarade ravno natrag u tvrtku.

Planiram prvo postaviti moje društvo onda ići i dobiti više trgovina računa. Izvor najjeftinije dijelove i graditi ono što ja bi uzeti u obzir da se bargin mislim

AMD Athlon 64 x2 Dual core 3800 +
1GB DD2 667MHz Ram
MSI 256MB Graphics Card HDTV-out
160 GB SATA HD
20 x SATA DVD-RW sa LightScribe
Windows XP
Uredi da biste dodali taj sa 450W PSU sata i 24 pin
10/100/1000 Ethernet LAN

£ 279,99

Zatim dodajte poštarinu i pakiranje

Čini se da je razumno?
Old 5. listopada 2007, 15:36
Donatorska Grupa

S obzirom na tvoj kupci 'ne idući u biti Gamer's no samo ured / internet tip svibanj želite dodati neki oblik uredski softver u paketu.

Drugo nego da cijena izgleda dobro za mene.

-Kanoakavirus
Old 5. listopada 2007, 15:56
Member Group

Vi zapravo je dobra stvar tu. Ako im prodaje kućnim korisnicima žele neke stvari s njim, tako da izgleda loše u dodavanju neki printeri i uredski softver, itd.
Old 5. listopada 2007, 17:29
Donatorska Grupa

Vi svibanj imati već učinili, ali samo u slučaju ....

Ako je to će biti vaš glavni izvor prihoda onda JA predlagati taj te sastaviti detaljan poslovni plan. Njegov nešto što izgleda kao da se malo boli učiniti, ali je vrlo vrijedno. Rod poslovni plan snage vam da pogledate u i razmišljati o svaki element poslovanja, ne samo proizvodnju već marketinga, financija, prodaje, kupac usluge, istraživanje konkurencije i sl. To bi trebao otići na neki način pomažući vam da mjesto potencijalne probleme prije nego što početak poslovanja. Na primjer, na području gdje postoji svibanj biti netko već rade nešto slično (osim iz svijeta računala, itd.) po istraživanje prije nego što možete odlučiti što oni rade dobro i što oni rade loše i prilagodite svoje poslovanje kao rezultat. Također će, na primjer, jasno pokazuju koliko računala morate prodati mjesec dana napraviti pristojan život. Nema ništa teže nego početi raditi nešto, a zatim da shvatite da je bilo nekoliko stvari koje niste unaprijed uzeti u obzir.

Ako poslovni skida, također će biti dobar trening za prognoziranje, što je nešto što će biti bitno ako vam iznenada potrebno dodatno financiranje. Dobar poslovni plan također će vam pomoći kako bi se ocijenilo kako radite i prilagoditi stvari. Ja sam trenutno stavljajući zajedno posao tako da sam govorim iz iskustva. Nakon što je stavljajući zajedno poslovni plan shvatila sam da ako sam posao onako kako sam je isprva planirao bih je potrebno više ljudi, iako se činilo hadnt taj način unaprijed. Ne kažem da će to biti slučaj sa vama, ali postoji svibanj biti drugih važnih stvari koje će iznijeti na vidjelo. U Ukratko, dobro planiranje će vam pokazati sve potencijalne hassles / probleme na papir, tako da ih možete izbjeći u stvarnom svijetu.

Na taj način ići za to zdušno, siguran sam da svi ljudi na ovdje vas podržati na ono što radite.

My System: The slon

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600
Matične ploče:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memorija:
2GB gusar XMS
Grafička kartica (e):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Samsung HD501
Optički pogon (e):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Hlađenje:
Thermalright Ultra-120 krajnost
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Operacijski sustav (e):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Građevinska Moj opremiti sve u jednom. feags420 General Hardware Chat 15 26. veljača 2009 12:54
Izgradnja novih pc fman General Hardware Chat 2 6. veljača 2008 16:26
Gradnja novog Pc Gromovnik General Hardware Chat 5 18 siječanj 2008 04:58
Izgradnja ove opremiti za sada chrismorris730 General Hardware Chat 3 15 siječanj 2008 21:15
Građevinska svoje računalo clintondavidn General Hardware Chat 14 8. Sep 2007 09:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.