![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először im új, ún hello, ive gondoltam beindulása saját online üzleti épület alapjait, és eladták őket az interneten. Most én dont Tervezem, hogy elmegyek az összes uk, fogom reklámozni, mert a helyi Tudom, hogy megverte ára Currys és a PC világban. Arról van szó, amit sohasem építettek a semmiből egy számítógép előtt, hogy tűnhet őrült, de értem sokat, és tudok dolgozni ennek felhasználásával a józan ész, imo ez csak úgy bátorság. Szóval ma én elrendelte egyes részeit, és beiktatott egy új processzor és a memória a saját pc, csak hogy emlékeztessem magam, hogy meg tudom csinálni, és a PM-nek, hogy fejest ugrik az üzleti életben. Így az utóbbi napokban ive olvasó fórumokon keresztül így próbál szerezni érthető dolgok, például még csak ma rájöttem, mi a 667 MHz-es RAM-ban állt ott, és hogyan kapcsolódik épület egy PC. Im nem szakértő, de én vedd fel a dolgokat gyorsan, én csak nemrég megtudtam Sátán, stb, és hogy mi volt, és ennyi. Ebben a pillanatban találok alkatrészeket, együtt fognak működni, és létrejönne egy jó spec pc egy jó árat. Tehát a kérdés, mit gondol im crazy for kerülő üzleti mikor nekem van olyan kevés tapasztalat. Tudom, hogy most én vidám dolgoznak ki, mi működik jól együtt, hogy az optimális Perfomance. De én tudom, hogy az alapokat és amit minden im kipróbálás-hoz csinál most. Saját célpiac azok az emberek, akik dont tud túl sokat a darab, és akar egy olcsó egy jó szemüveg. Tehát újra, csinálok minden rendben, vagy én vagyok hülye? Tudok tanulni, mint én útközben? kapok a fejem fölött. Remélem, hogy a pozitív válaszok, mert ive akart menni az üzleti olyan hosszú ideig, de ive sosem volt merszem, de azt hiszem im gonna take a lépés ebben az időben. hogy őszinte véleményét? Egészségére! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt gondolom, hogy bátor vállalkozásuk beindításához, saját üzletét.
De milyen gyorsan tud tanulni? Az emberek gyakran tanulnak a hibáikból, mint mondani szokás, de ebben az esetben hibákat fog vezetni az elégedetlen ügyfelek, és bár lehet, hogy hajlandó rendbe tegyük a dolgokat a hírnevét fogják sújtani. Rögzítési hibák is költség időt és pénzt. De azt hiszem, jó hírnév roppant fontos. Eladom magam a helyi PC-k csak kis mennyiségben, főleg régebbi PC-k, hogy találok olcsó, majd eladni az embereknek, hogy talán vásárol egy második számítógépen, vagy csak szeretne valami egyszerű és olcsó. Az emberek nagy többsége foglalkozom olyan emberek, akik hallották a többiek bántam előtt, amely megmutatja, hogyan szájról szájra terjed olyan gyorsan. Az emberek azt akarják, legalább felhajtás a PC főként az emberek, akik dont tud túl sokat db ". Az okozott kárt a hírnevét a még egy ember, aki megveszi neked, és ki kell tartani így a dolog, hát nagyon rossz lesz a vállalkozások számára. Ez különösen akkor igaz, ha eladási dolgok helyben. A legtöbb ember, akivel foglalkoznak olyan emberek, akik hallották a többiek bántam előtt. (Proving, hogy fontos a jó hírnév és a szájról szájra). Ez ahhoz vezetett, hogy sok a munka során alapvető javítások és vírusok eltávolítása, stb az IMO sokkal jövedelmezőbb ahányszor csak időt, és nem hardver. Edit:I dont állítja azt, hogy bármilyen üzletember, és ez leginkább egy hobbi számomra, de remélem, az én tanácsom van, néhány alkalmazás. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Hálás vagyok, hogy a választ. Tudom, hogy vannak jelentős kockázatok, de úgy látom, hogy rosszul van 3 különböző alapegységek az ár-érték arány csomagot, akkor egy jó PC képes gameing és köztük egy hi spec. Mielőtt eladom a honlapomon. Talán néhány eladni az eBay-en, hogy megszokja a bilding őket, és gondoskodjanak arról, hogy dolgozik. Én is tanulás. Talán még fel néhány a vásárolni és eladni, mint "nem kívánt ajándékot", és ott eladni. Obviouisly fogom kipróbálni, mielőtt az összes kezét. Én terveztem ragadt egy sorban tanulni jóval azelőtt próbál bármit is trükkös. Ez lesz Athlon-alapú rendszert alkalmazó Socket AM2 Gondolod, hogy ez lesz az ok? Én is szeretném tudni, mit gondol én is szükségük van. Végül is azt tervezem, hogy kap-ba-frissítések és a vírus eltávolítását. Milyen típusú eszközök / szoftverek kíván ajánlani az ilyen típusú munkát? mabye külső merevlemez, amely anti-vírus szoftverek, stb Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| Azt hittem nehéz lesz versenyezni az online árak, de ha lehet, akkor jó neked. Ön a PC-k eladása függ természetesen a cél market.I szeretne eladni a magas tornyokban játék végéig, de tudom, hogy akar eladni sok. Olyasmi, ami "hangszóró / nyomtató, a tétel" Úgy tűnik, hogy egy-egy kedvenc. ![]() A legtöbb ember ad neked, hogy messze néz, amikor elkezd beszélni a finomabb pontjait hardver. Csak győződj meg, hogy zökkenőmentesen menjen végbe. Ennek eszközei frissítéseket lenne screwdriver.LOL Im vicceltem de dont igazán szükség sok olyan eszköz, talán egy voltmérő és egy forrasztópáka, de ha egyszer eljut ebben a szakaszban a komponenseket is ki kell cserélni. Én mindig pótalkatrészek fekvő körül, és soha nem dobja el semmit, még dolog, úgy tűnik, a régi és az useless.Many idők jönnek az emberek a régi PC-k, hogy szükség van új vagy több ram, igazi régi dolgokat. A viruse / spyware szeretném használni a rendes (hijack ezt, Spybot, Ad-Aware) Azt is ellenőrzi a merevlemezt formában a saját PC, ha szükséges. Szó legrosszabb legrosszabb csinálnék egy friss felszerel tehát miután termék kulcs Zenebolt (mint mágikus zselé bab stb), mielőtt dolgozni elengedhetetlen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Először is, tartok a kezem rajtad múlik. Ez egy bátor lépés, és már félúton van az Ön hajlandó committ. Nézd meg TCF ha azt szeretné, kiváló példa. Dave (a tulajdonos) leült egy évig tanult, és VB, ő is fut a saját dolgával építése és értékesítése számítógépek. Ő hozza a rengeteg időt és erőfeszítést mindkettőt. Egy évvel ezelőtt ezen az oldalon volt egy kis ghosttown, az emberek írták alá, és amely egy post, hogy nagyon kevés feliratkozást, stb Egy kis erőfeszítés és kitartás Dave tette történni. Nézd meg minket, mi vagyunk egyre növekszik, megvan remek mods alakú SocialWarfare és Evilfantasy. Már azt is valami nagy tagok: Krill, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd a lista folytatódik. Megértéséhez feltétlenül a piaci igényeknek, és a marketing a terméket játszik bele, az ár is az első számú tényezője a javasolt piaci szegmensben (az emberek, akik nem ismerik a PC-k nem olyan nyugtalan körülbelül épít tulajdonság például). A legtöbb cége kezdetben fog származni, szájról szájra, így mindig azt teszem, amit mondani akarsz csinálni, amikor azt mondtad fogsz csinálni. Kártya kéznél van, hogy minden ügyfél (akkor lehet, hogy akkor adja át a készítményt), nyilvánvalóan udvarias, megmagyarázni, de nem patronise és nézz takaros látogatása során. Első benyomás számít. De így van az ügyfélszolgálat, bárki, aki vásárol tőled hozza sok hitelt ebbe is.
|
| |||
| |||
| ** Thread költözött Business Vita **
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot és bátorítást. Mint mondtam én dont terv bejutni a fejem fölött. Találtam olcsó alkatrészek a ebuyer és a ária stb, valamint a helyi-, hardver-szállító, aki működnek közel áll hozzám. Én terv pénzmegtakarítást vásárlásával oem alkatrészek, amennyire csak lehetséges, és később a tömeges vásárlás. I dont olyan bűncselekmény elkövetésekor mondván emberek, akik az dont tud sok körülbelül db. De amit ez alatt az im nem haladó megpróbál és blöffölni utamból néhány komoly játékos keres, hogy javítsa a teljesítményre az ő tetején noch pc. Wather a hűtés és RAID és ennyi. Fogok ragaszkodni, amit tudok, és explad mint tanulok. Majd elindul a kis így im nem kockáztatunk egy csomó pénzt az elején. Ive lehet befektetni az én nyereséget egyenesen vissza a társaság. Azt tervezem, hogy először létre cégemet akkor megy és több kereskedelmi számlákat. Forrása a legolcsóbb alkatrészeket és épít, amit fontolóra venné, hogy egy bargin értem Az AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 + 1GB DD2 667MHz Ram MSI 256 MB-os grafikus kártya HDTV-out 160 GB SATA HD 20 x SATA DVD-RW LightScribe Windows XP Edit felvenni amit egy 450W PSU SATA és 24 tűs 10/100/1000 Ethernet LAN £ 279,99 Ezután adjunk hozzá postaköltséget és a csomagolási ésszerűnek tűnik, hogy nem? |
|
| |||
| |||
| Figyelembe véve az ügyfél nem lesz vad ', hanem csak az irodai / internet típus érdemes felvenni valamilyen formában az irodai szoftvereket a batyut. Más mint amit az ár úgy tűnik, finom nekem.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ön ténylegesen elért jó pont ott. Ha az eladási im otthoni felhasználók is szeretné, hogy bizonyos dolgokat vele, olyan rosszul nézett be hozzá egyes nyomtatók és az irodai szoftverek, stb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy már megtette ezt, de csak abban az esetben ....
Ha ez lesz a fő bevételi forrása, akkor azt javasolnám, hogy összerakni egy részletes üzleti tervet. A valami, ami úgy tűnik, hogy egy kis fájdalmat, de nem nagyon érdemes. Az üzleti terv kicsit arra kényszerít, hogy vizsgálja meg és gondolkodjon el minden elemét az üzlet, nem csak az előállítását, de marketing, pénzügy, az értékesítés, ügyfélszolgálat, versenyző kutatás stb kellene valami módon segíteni, hogy helyszíni potenciális problémák, mielőtt kezdeni az üzletet. Például, az Ön területén előfordulhat, hogy valaki már most valami hasonló (eltekintve a PC World, stb) felkutatja, mielőtt dönteni, hogy mit csinálnak jól és mit csinálnak rosszul és állítsa be a gazdasági tevékenység eredményeként. Azt is, például, világosan megmutatja, hogy hány számítógépre van szüksége, hogy eladja egy hónapja, hogy a tisztességes megélhetést. Nincs semmi nehezebb, mint a start csinál valamit, majd észre, hogy volt néhány dolog, amit nem tartotta meg előre. Ha az üzlet beindul, akkor is helyes gyakorlat az előrejelzés, ami valami, ami elengedhetetlen lesz, ha hirtelen kell kiegészítő finanszírozást. Egy jó üzleti terv is segít, hogy mérje fel, hogyan csinálsz, és megfelelően módosítsa a dolgokat. Én jelenleg összeállítására üzleti így tapasztalatból beszélek. Után, ami össze az üzleti tervet rájöttem, hogy ha mégis az üzleti, ahogy én is szeretném az eredetileg tervezettnél több embert kell, bár úgy tűnt, hogy hadnt előre. Nem azt mondom, hogy ez lesz a helyzet veled, de lehetnek más fontos dolog, hogy hozza napvilágra. Dióhéjban, a jó tervezés megmutatja a lehetséges gond / probléma a papíron, így ezek elkerülésére a valós világban. Akkor menj, mert teljes szívvel, biztos vagyok benne, az egész nép-ra itt támogatjuk Önt, hogy mit csinálsz. My System: Elefántos
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Building My All in One Rig. | feags420 | Általános fémáru Chat | 15 | 26. február 2009 12:54 |
| Új PC | fman | Általános fémáru Chat | 2 | 6. február 2008 16:26 |
| Egy új Pc | Mennydörgő Jupiter | Általános fémáru Chat | 5 | 18. január 2008 04:58 |
| Építési e fúrótoronyhoz most | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 3 | 15. január 2008 21:15 |
| Építési saját PC | clintondavidn | Általános fémáru Chat | 14 | 8. Szeptember 2007 09:34 |
| Téma eszközök | |
| |