![]() |
|
| |||
| |||
| ראשית חדשה im כך שלום, ive כבר מתחיל לחשוב על המקוון שלי בסיסי עסקים הבניין ולמכור אותם באינטרנט. עכשיו אני לא תוכנית ללכת כל בריטניה, אני הולך לפרסם המקומי כי אני יודע שאני יכול לנצח את המחירים של העולם Currys ו PC. העניין הוא מעולם לא בנה מחשב מאפס לפני, זה אולי נשמע מטורף אבל אני מבין הרבה על אותם ואני יכול לפתור את זה באמצעות השכל הישר, IMO זה פשוט לוקח אומץ. אז אני היום הורה כמה חלקים מותקן מעבד חדש וזיכרון למחשב שלי, רק כדי להזכיר לעצמי שאני יכולה לעשות את זה, im עומד להסתכן בעסק. אז עבור הימים האחרונים ive קוראת דרך פורומים כמו זה מנסה להשיג הבנה של דברים, למשל זה היה רק היום הבנתי מה עמד על 667MHz ב-RAM ואיך זה קשור למבנה PC. Im לא מומחה, אבל אני להרים דברים מהר, אני רק לאחרונה נודע על SATA וכו 'ומה זה היה וכל זה. ברגע זה אני יכול למצוא חלקים כי יפעלו יחד ולבנות PC spec טוב במחיר טוב. אז השאלה, האם אתה חושב im משוגע נכנס העסק כאשר יש לי ניסיון כל כך מעט. אני יודע עכשיו אני לא יכולה להבין מה עובד טוב ביחד לתת הופעת אופטימלי. אבל אני יודע את היסודות ואת Thats all im מנסה לעשות עכשיו. שוק היעד שלי הם האנשים לא יודע יותר מדי על מחשבים אישיים רוצה אחד זול עם מפרט טכני טוב. אז אני שוב, אני עושה את הדבר הנכון, או שאני מטורף? אני יכול ללמוד כמו שאני הולך יחד? אני מקבל מעל הראש שלי. אני מקווה התשובות הן חיוביות משום ive היה רוצה להיכנס לעסקי במשך זמן כה רב, אבל מעולם לא באמת ive לו האומץ, אבל אני חושב im הולך לעשות את הצעד הזה זמן. כל כך כנה דעות? לחיים! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאתה הם אמיץ כדי להתחיל את העסק שלך.
אבל כמה מהר אפשר ללמוד? לעתים קרובות על ידי אנשים ללמוד מהטעויות שלהם כמו שאומרים אבל זה טעויות במקרה יוביל לקוחות ממורמרים ואף ייתכן שאתה מוכן לשים את הדברים הנכונים המוניטין שלך תסבול. תיקון טעויות גם יעלה לך זמן וכסף. אבל אני חושב המוניטין מעניקה חשוב. אני מוכר את עצמי מחשבים מקומית בקנה מידה קטן, בעיקר מחשבים ישנים כי אני יכול להשיג בזול ולמכור לאנשים שהם אולי קונה מחשב שני או רק רוצה משהו פשוט וזול. הרוב המכריע של האנשים אני להתמודד עם אנשים כי שמעו מאחרים יש לי עסק לפני, להראות איך מפה לאוזן מתפשטת כל כך מהר. אנשים רוצים מינימום של מהומה עם מחשב בעיקר אנשים "מי לא יודע יותר מדי על מחשבים". את הנזק שנגרם למוניטין שלך אפילו על ידי אדם אחד קונה את זה אתה חייב לשמור על להביא את הדבר בחזרה יהיה רע מאוד עבור העסק. זה נכון במיוחד כאשר אתה מוכר דברים באופן מקומי. רוב האנשים אני להתמודד עם אנשים כי שמעו מאחרים יש לי עסק לפני. (המוכיחים את החשיבות של המוניטין מפה לאוזן). זה הוביל הרבה עבודה לעשות תיקונים בסיסיים הסרת וירוסים וכו 'אשר IMO הרבה יותר משתלם לעתים קרובות זה רק דורש זמן לא חומרה. עריכה:אני טוען dont להיות כל סוג של עסקים זה בעיקר תחביב בשבילי אבל אני מקווה העצה שלי היא תועלת כלשהי. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| אני מעריך את התשובה. אני יודע שיש כמה הסיכונים העיקריים אבל הוא בדרך אני רואה את זה הוא חולה יש 3 יחידות בסיס שונות ערך עבור חבילת כסף, אז טוב PC מסוגל gameing אותם ואת היי spec. לפני שאני אמכור באתר שלי. אני יכול למכור ב eBay כמה, להתרגל bilding אותם ולוודא שהם עובדים. אני גם לומדת. אני יכול לשים גם כמה של לקנות ולמכור במתנה "לא רצויות" ולמכור אותו שם. Obviouisly אני מוכן לבדוק את זה לפני כל היד. אני מתכנן על דבק בקו אחד כדי ללמוד אותו היטב לפני שאתה מנסה משהו מסובך מדי. זה יהיה באמצעות מערכת מבוססת Athlon Socket AM2 האם לדעתך זה יהיה בסדר? גם אני רוצה לדעת מה אתה חושב שאצטרך. בסופו של דבר אני מתכנן להיכנס שדרוגים והסרת וירוסים. איזה סוג של כלי / תוכנה היית ממליץ לסוג זה של עבודה? mabye harddrive חיצוני עם תוכנת אנטי וירוס וכו ' שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| הייתי חושב שזה יהיה קשה להתחרות עם המחירים באינטרנט אבל אם אתה יכול אז טוב בשבילך. מחשבי שאתה מוכר תלוי כמובן על market.I היעד שלך ישמח למכור rigs המשחקים בסוף גבוה אבל אני יודעת שאני wouldnt למכור הרבה. משהו שיש לו "רמקולים / מדפסת, את המגרש" נראה חביב. ![]() רוב האנשים יתנו לך כל כך רחוק נראה כשאתה מתחיל לדבר על הנקודות מדויק יותר של החומרה. רק לוודא שהוא פועל בצורה חלקה. כלים עבור שדרוגים עושה יהיה screwdriver.LOL Im צוחק אבל אתה לא באמת צריך כלים רבים, אולי מד מתח ו מלחם אבל ברגע שיש לך את הרכיבים בשלב זה עשוי גם להיות מוחלף. אני תמיד יהיה חלקי חילוף פזורים ולא תשליך דבר, אפילו דברים שנראה זקן useless.Many פעמים יש אנשים באים עם מחשבים ישנים כי צריך דברים חדשים או יותר RAM, עתיק אמיתי. עבור viruse / ריגול הייתי השימוש הרגיל (לחטוף את זה, Spybot, Ad-Aware) הייתי גם לסרוק את הכונן הקשיח בצורה המחשב שלי אם יש צורך בכך. הגרוע ביותר מגיע הגרוע הייתי עושה טרי כל כך שיש להתקין מד מפתח המוצר (כמו קסם ריבת שעועית וכו ') לפני ללכת לעבודה הוא חייב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראשית, אני מחזיק את הידיים שלי תלוי בך. זה צעד אמיץ, ואתה באמצע הדרך עם נכונות committ שלך. תראו TCF אם אתה רוצה דוגמא מעולה. דייב (הבעלים) ישב במשך שנה למד VB, הוא גם פועל בניין עסק משלו ומחשבים מוכר. הוא מניח כמות עצומה של זמן ומאמץ לשני. לפני שנה אתר זה היה קצת ghosttown; אנשים להירשם ולהפוך אחד לכתוב, הרשמות מעט מאוד וכו ' עם קצת מאמץ והתמדה דייב גרמה לזה לקרות. עכשיו מסתכלים עלינו, אנחנו גדל כל הזמן, יש לנו אופנות מעולה בצורת SocialWarfare ו Evilfantasy. יש לנו גם כמה גדול חברים: קריל, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd והרשימה עוד ארוכה. בהחלט הבנת צרכי השוק שלך, ושיווק המוצר שלך משחק לתוך זה, המחיר הוא גם הגורם מספר אחד ב לפלח השוק המוצע שלך (אנשים שלא יודעים על המחשב הם לא טרחו כל כך לבנות על איכות למשל). רוב העסק שלך יבואו בתחילה מפה לאוזן, כך תמיד לעשות את מה שאתה אומר אתה מתכוון לעשות כאשר אתה אומר שאתה הולך לעשות את זה. יש לי כרטיס נוח לתת לכל לקוח (אז אולי הם אעביר את זה ב), ללא ספק להיות מנומס, להסביר אבל לא patronise ולהסתכל נקי ומסודר בזמן הביקור. הופעות ראשון לספור. אבל אז הוא שירות הלקוחות, כל מי שקונה ממך מכניס הרבה האמנה לתוך זה גם.
|
| |||
| |||
| ** הודעה פרטית עברה עסקים הדיון **
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| תודה על העצה והעידוד. כמו שאמרתי אני לא מתכננים להיכנס מעל הראש שלי. מצאתי חלקים זולים ב ebuyer ואת האריה וכו 'וכן מספק חומרה מקומיים אשר פועלים קרוב אלי. אני מתכנן לחסוך כסף על ידי קניית חלקים OEM ככל האפשר ולאחר מכן לקנות בתפזורת. אני לא מתכוון העבירה כאשר אומרים לאנשים כדי לא יודע הרבה על מחשבים. אבל למה אני מתכוון כי הוא IM לא הולך לנסות בלוף הדרך שלי עם כמה גיימר רציני מחפש לשפר את performace של PC noch העליון שלו. Wather עם קירור ו-RAID וכל זה. אני הולך להיצמד מה שאני יודע explad ככל שאני לומד. אני אתחיל בקטן כך IM לא לסכן הרבה כסף בהתחלה. אייב להיות להשקיע את כל הרווחים שלי ישר בחזרה לתוך החברה. אני הראשון תוכנית להקים חברה שלי ואז ללכת לקחת יותר חשבונות המסחר. חלקים מקור הזול לבנות מה אני ישקול להיות bargin אני מתכוון AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 + 1GB DD2 667Mhz רם MSI 256MB כרטיס גרפי HDTV החוצה 160 GB SATA HD 20 x SATA DVD RW עם LightScribe Windows XP עריכה כדי להוסיף thats עם SATA PSU 450W ו 24 פינים 10/100/1000 Ethernet LAN £ 279.99 ואז להוסיף דמי אריזה זה נראה לך סביר? |
|
| |||
| |||
| בהתחשב הלקוח שלך לא הולך להיות גיימר אלא רק את המשרד / סוג Internet ייתכן שתרצה להוסיף צורה כלשהי של תוכנות אופיס לתוך החבילה. חוץ מזה את המחיר נראה לי בסדר גמור.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אתה בעצם הקפיד טוב שם. אם למכור im למשתמשים הביתה ירצו דברים מסוימים עם זה, כל כך חולה מבט אל תוך הוספת כמה מדפסות תוכנות אופיס וכו ' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ייתכן כבר עשו זאת, אבל רק במקרה ....
אם זה הולך להיות המקור העיקרי של ההכנסה שלך אז הייתי מציע לך להרכיב תוכנית עסקית מפורטת. משהו שנראה קצת כאב לעשות אבל הוא כדאי מאוד שלה. די תוכנית עסקית כוחות לך להסתכל ולחשוב על כל אלמנט של העסק, לא רק את הייצור אבל שיווק, כספים, מכירות, שירות לקוחות, מחקר וכו 'מתחרה זה צריך ללכת דרך כלשהי לסייע לך לזהות בעיות פוטנציאליות לפני להפעיל את העסק. לדוגמה, באזור שלך יש אולי מישהו כבר עושה משהו דומה (חוץ מהמחשב העולם, וכו ') על ידי חוקר לפני שתוכל להחליט מה הם עושים היטב מה הם עושים רע ולהתאים את העסק שלך כתוצאה. הוא גם, למשל, להראות לך כמה מחשבים בבירור עליך למכור בחודש כדי להתפרנס לא רע. אין דבר קשה יותר מאשר להתחיל לעשות משהו ואז להבין כי היו כמה דברים שאתה לא לשקול מראש. אם העסק ממריא, זה יהיה גם אימון טוב לחיזוי, דבר זה יהיה חיוני אם אתה פתאום צריך לממן נוספים. תוכנית עסקית טובה גם תעזור לך להעריך מה שלומך ולהתאים דברים. אני כרגע להרכבת העסק כך אני מדבר מניסיון. לאחר להרכיב את התוכנית העסקית הבנתי אם אני עשיתי את העסק הדרך אני בתחילה תיכנן הייתי צריך יותר אנשים, למרות שזה נראה כך hadnt מראש. אני לא אומר שזה יהיה המקרה עם אותך, אבל ייתכן שיש דברים חשובים אחרים כי זה יביא את האור. בקיצור, תכנון טוב יראה לך את כל הפוטנציאל hassles / בעיות על הנייר, כך שתוכל למנוע אותם בעולם האמיתי. אז ללכת על זה בלב שלם, אני בטוח שכל האנשים פה לתמוך בך על מה שאתה עושה. המערכת שלי: של פיל
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בניין שלי כל אחד חבל. | feags420 | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 26 פברואר 2009 12:54 |
| בניין חדש PC | fman | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 6 פבואר 2008 16:26 |
| בניית מחשב חדש | Thunderer | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 18 ינואר 2008 04:58 |
| בניין זה חבל לעת עתה | chrismorris730 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -15 בחודש ינואר 2008 21:15 |
| מבנה המחשב שלי | clintondavidn | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 8 ספטמבר 2007 09:34 |
| שרשרת כלים | |
| |