mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Statyba kompiuteriai

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 5, 2007, 13:54
Narys

Pirma jiems naujas taip hello, ive been thinking about pradėti kurti savo verslą internete pamatų ir pardavimas internetu. Now i dont planuoju eiti į visas UK, I'm going to reklamuoti vietos, nes žinau, pabūti su currys ir PC World kainos.

Tai, aš niekada pastatytas "nuo nulio" kompiuteris anksčiau, kad gali atrodyti beprotiška, tačiau aš suprantu apie juos, ir i partija gali dirbti šį naudojant sveiko proto, IMO tai tik mano drąsą.

Taigi, šiandien aš nurodė kai kurios dalys ir įdiegta nauja procesoriaus ir atminties savo kompiuteryje, tiesiog priminti sau galėjau tai padaryti, ir jiems apie atsižvelgti į verslo rizika.

Taigi per pastaruosius keletą dienų Ive skaityti forumuose, kaip tai bando gauti dalykų suvokti, pavyzdžiui, tai buvo tik šiandien aš supratau, kas stovėjo už 667MHZ RAM ir kaip jis susijęs su statybos vnt.

Im ne ekspertas, bet galiu pasiimti daiktų sparčiai, aš tik neseniai sužinojau apie SATA ir tt ir kas tai buvo ir visi. Šiuo metu aš galiu susirasti dalių, kurios dirbs kartu ir kurti geras spec pc už gerą kainą.

Taigi klausimas, ar manote, im crazy, išvykoms į verslą, jeigu turiu šiek tiek patirties. Žinau dabar i cant darbą, kas gerai dirba kartu, kad suteiktų optimalią Perfomance. Bet aš žinau, kad pagrindai ir thats visus im bando padaryti dabar.

Mano tikslinė rinka yra žmonių, kurie dont know too much about vnt ir nori pigūs viena gera kriterijus.

Taigi vėl, aš Elgtis teisingai ar aš beprotis? Ar galiu sužinoti, kaip man eiti kartu? aš gaunu daugiau nei mano galvos.

Tikiuosi, kad jos atsakymai yra teigiami, nes Ive, norėjo eiti į verslą taip ilgai, bet IVE niekada neturėjo viduriai, bet manau, Im gonna imtis šio žingsnio metu.

taip sąžiningas nuomones?

Į sveikatą!
Old Spalis 5, 2007, 14:13
Donorų grupės

Manau, kad esate drąsūs pradėti savo verslą.
Bet kaip greitai galima pasimokyti?
Žmonės dažnai mokytis savo klaidų, kaip sakoma, tačiau šiuo atveju klaidų bus Nepatenkinti klientų ir nors jums gali būti norinčių būtų ištaisyta savo reputacija nukentės.
Tvirtinimo klaidų, taip pat jums kainuoti laiko ir pinigų.
Bet manau, kad reputacija yra nepaprastai svarbus.
I sell kompiuteriai save vietoje ant nedidelės apimties, daugiausia vyresnio amžiaus PC, kad galiu gauti pigaus tada parduoti žmonėms, kurie gal ir perka antra PC ar tiesiog nori ką nors paprastas ir pigus.
Dauguma žmonių man spręsti, yra žmonių, kurie girdėjo iš kitų turiu sprendžiami prieš, parodydama, kaip iš lūpų į lūpas plinta labai greitai.
Žmonės nori mažiausiai nervintis su kompiuteriu, ypač "žmonės, kurie dont know too much about vnt.
Padarytą žalą savo reputacijai dar vienas asmuo, kuris perka ne tu ir turi išlaikyti pareikšti dalykas atgal bus labai blogai verslui.
Tai ypač aktualu, kai jūs parduodate daiktus vietoje.
Dauguma žmonių man spręsti, yra žmonių, kurie girdėjo iš kitų turiu nagrinėjami iki. (Proving reputacijos ir žodžiu) svarba.
Tai lėmė daug darbo daro pagrindinio remonto ir pašalinti virusus ir tt, kurie IMO yra labiau pelningas, kaip dažnai jam reikia tik laiko, o ne įrangą.

Redaguoti:
I dont pretenduoti į bet verslininkas natūra ir tai daugiausia man hobis, bet tikiuosi mano patarimai yra kai kurių naudojimas.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Spalis 5, 2007, 14:21
Narys

Suprantu you reply. Žinau, yra keletas pagrindinių pavojų, bet jis kaip matau, jis serga jau 3 skirtingų bazinių vienetų pinigų paketo vertė, tada gera PC galima gameing ir jų Hi spec. Before I bus parduoti iš savo svetainės.

Galiu parduoti eBay mažai, priprasti prie bilding juos ir užtikrinti, jie dirba. Aš taip pat mokymuisi. Aš taip pat gali pateikti mažai pirkti ir parduoti kaip "nepageidaujamas dovana" ir parduoti jį ten. Obviouisly I'll išbandyti visus iki pusės.

Ketinu dėl prilipti prie vienos linijos išmokti gerai prieš bandant nieko pernelyg sudėtinga. Tai bus pagrįsta sistema, naudojant Athlon Socket AM2

Ar manote, kad tai bus gerai?

Taip pat norėčiau žinoti, ką manau gali reikėti. Galų gale aš planuoju pereiti į modernizavimą ir virusų šalinimas.

Kokių priemonių ir programinės įrangos patartumėte už šios rūšies darbą?

mabye išorės diską su antivirusinę programinę įrangą ir tt

Thanks again.
Old Spalis 5, 2007, 14:37
Donorų grupės

Norėčiau manyti, kad bus sunku konkuruoti su interneto kainas, bet jei galite, tada gerai.
AK jūs parduodate priklausys, žinoma, jūsų tikslinė market.I mielai parduoda aukščiausios klasės žaidimų platformoms, bet aš žinau, aš wouldnt parduoti daug.
Kažkas, kad turi "garsiakalbius / spausdintuvas, daug" atrodo mėgstamiausia.
Dauguma žmonių, tau duos, kad toli ieškoti, kai pradedate kalbėti apie tikslesnę punktų įranga.
Tiesiog įsitikinkite, kad ji veiktų sklandžiai.

Įrankiai daro atnaujinimas būtų screwdriver.LOL
Im joking, bet dont tikrai reikia daug įrankių, o gal voltmetras ir litavimo geležies, o kai gausite šio etapo sudedamosios dalys gali taip pat būti pakeista.

Norėčiau visada turėti atsarginių dalių, esančių aplink, ir niekada nieko mesti toli, nors dalykus, kurie atrodo sena ir useless.Many laikais žmonės ateina su senais kompiuteriais, kad reikia naujų ar daugiau RAM, nekilnojamojo senovės daiktų.
Dėl viruse / šnipinėjimo norėčiau naudoti įprastas (hijack tai, Spybot, Ad-Aware) Aš taip pat nuskaito disko formą savo kompiuteryje, jei reikia.
Blogiausias ateina blogiausio noriu daryti šviežios įrengti taip, turintys produkto raktas rodyklės (kaip stebuklinga želė pupelių ir tt), prieš eidami į darbą turi.
Old Spalis 5, 2007, 14:41
Donorų grupės

Pirma, aš laikyti savo rankose iki tavęs. Jis drąsus judėti, o jūs esate pusiaukelėje ten su jūsų norą committ.

Pažvelkite TCF jei norite puikiausias pavyzdys. Dave (savininkas) susėdo už metus išmoko VB, jis taip pat vykdo savo veiklą kuriant ir parduodant kompiuterius.

Jis kelia didžiulį kiekį laiko ir pastangų į abu.

Prieš metus šioje vietoje buvo iš ghosttown bit, žmonės registruojantis ir padaryti po vieną labai mažai registracijų ir pan

Su pastangos ir atkaklumas Dave padaryti tai atsitiko bitų. Dabar pažiūrėkite į mus, mes vis visą laiką, mes turime puikią Modifikacijos į SocialWarfare ir Evilfantasy formos. Mes taip pat puikūs nariai: Krilis, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd sąrašas nesibaigia.

Tikrai suprasti savo rinkos poreikius, ir prekybos produktą tenka į jį, kaina taip pat numeris vienas faktorius jūsų siūlomas rinkos segmentui (žmonės, kurie nežino apie PC, nėra taip fussed apie surinkimo kokybė, pavyzdžiui).

Jūsų verslo dalis bus gaunama iš pradžių žodžiu, todėl visada daryti tai, ką jūs kalbate jūs ketinate daryti, kai jums sako you're going to do it. Ar kortele patogu duoti bet kliento (gal tada jie bus perduoti jį), akivaizdžiai turi būti mandagūs, paaiškinti, bet ne patronise ir ieškoti tvarkingas ir tvarkinga, kai lankotės. First impressions count.

Bet taip yra klientų aptarnavimas, kiekvienas, kuris perka iš jūsų daro dėl pasitikėjimo partijos į kuriuos taip pat.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 5, 2007, 14:58
Donorų grupės

** Thread persikėlė į verslo Diskusijų **

-Kanoakavirus
Old Spalis 5, 2007, 15:30
Narys

Ačiū už patarimus ir padrąsinimą. Like I said I dont planuojame gauti daugiau nei mano galvos. Radau pigūs dalių dėl ebuyer ir aria ir tt, taip pat iš vietos įrangos tiekėjas, kuris veikia arti manęs.

Ketinu taupyti pinigus perkant OEM dalių, kiek įmanoma ir vėliau urmu pirkti. I dont tai nusikaltimas, kai sako žmonės, kurie dont know to much about vnt. Bet ką reiškia "tai jiems nesiruošia bandyti Bluff mano būdas su kai kurių sunkių Gamer nori pagerinti savo top noch PC performace. Su wather aušinimo ir RAID ir visa tai.

I'm going to stick to, ką aš žinau ir explad kaip aš išmokti. I'll start off nedidelis, todėl jiems nėra ir rizikuojama daug pinigų pradžioje. Ive investuoja visą savo pelną tiesiai atgal į bendrovę.

Ketinu pirmasis įsteigti savo įmonę tada eikite ir gaukite daugiau prekių apskaitą. Šaltinis pigiausių dalių ir sukurti tai, ką aš laiko bargin I mean

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 +
1GB DD2 667MHZ Ram
MSI 256MB Graphics Card HDTV
160 GB SATA HD
20 x SATA DVD RW su LightScribe
Windows XP
Redaguoti pridėti thats su 450W PSU SATA ir 24 pin
10/100/1000 Ethernet LAN

£ 279,99

Tada pridėti pašto ir pakavimo

Ar tai atrodo protinga?
Old Spalis 5, 2007, 15:36
Donorų grupės

Atsižvelgiant į kliento yra nebus Gamer's, bet tik Office / Internetas tipo galite pridėti biuro programinė įranga formą į paketą.

Išskyrus, kad kainos, atrodo, gerai man.

-Kanoakavirus
Old Spalis 5, 2007, 15:56
Narys

Jūs iš tikrųjų padarė gerą taškas ten. Jei jiems pardavimo namų vartotojams norės kai ką su juo taip blogai ieškoma pridedant keletą spausdintuvai ir biuro programinės įrangos ir tt
Old Spalis 5, 2007, 17:29
Donorų grupės

Galbūt jūs jau tai padarė, bet tik tuo atveju ....

Jei tai bus jūsų pagrindinis pajamų šaltinis, tuomet aš norėčiau pasiūlyti, kad jūs kartu sudėjus išsamus verslo planas. Jo kažkas, atrodo, kad iš skausmo truputį daryti, bet yra labai vertinga. Verslo planas kino jėgas galite pažvelgti į ir galvoti apie kiekvieno verslo dalis, o ne tik gamybos, bet prekybos, finansų, pardavimų, klientų aptarnavimo, konkurentų tyrimų ir tt Tai turėtų būti tam tikru būdu padeda jums pastebėti galimas problemas, kol jūs pradėti verslą. Pavyzdžiui, jūsų rajone gali būti kažkas jau daro kažką panašaus (be kompiuterio pasaulis ir tt), kurias tiriant, kol galėsite nuspręsti, ką jie daro gerai ir ką jie daro blogai ir pritaikyti savo verslą, kaip rezultatas. Ji taip pat, pavyzdžiui, parodysime Jums aiškiai Kiek kompiuterių turite parduoti mėnesį galėtų pragyventi. Nėra nieko sunkiau, nei pradėti daryti kažką ir tada suprasti, kad yra keletas dalykų, kuriuos nemanė anksto.

Jeigu verslo pradžia, jis taip pat bus gera praktika, siekiant pateikti prognozę, kuri yra kažkas, kad bus labai svarbi, jei staiga reikia papildomo finansavimo. Gerą verslo planą, taip pat padės jums įvertinti, kaip jūs darote ir koreguoti dalykų. Aš šiuo metu pradėti kartu verslui, kalbu iš patirties. Po komponavimas verslo plano supratau, kad jeigu aš verslą taip, kaip man buvo iš pradžių planuota Man reikia daugiau žmonių, nors hadnt atrodė, kad taip iš anksto. Aš nesakau, kad tai bus su jumis atveju, tačiau gali būti ir kitų svarbių dalykų, kad tai atneš į šviesą. Trumpai tariant, geras planavimas parodys galimų hassles / problemos ant popieriaus, kad būtų galima jų išvengti realiame pasaulyje.

Tad už tai nuoširdžiai, aš tikiu, kad visi žmonės čia padėti Jums apie tai, ką darai.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.