![]() |
|
| |||
| |||
| Pirmkārt im jauna tik hello, ive pārdomājusi sākt savu uzņēmējdarbību online ēkas pamati un pārdod tos internetā. Now i dont plāns iet visas uk, es esmu, lai reklamētu vietējo, jo es zinu, ka var pārspēt ar currys un PC pasaules cenām. Lieta ir tā man nekad nav celta datoru no nulles līdz šim, ka var likties traks bet man saprast daudz par viņiem, un es varu strādāt šajā, izmantojot veselo saprātu un SJO, tā vienkārši notiek drosme. Tātad šodien es lika dažām daļām un uzstāda jaunu cpu un atmiņas manā pc, tikai, lai atgādinātu sev es varētu darīt, un im gatavojas pieņemt ienirt biznesā. Tā, lai pēdējās dienās IVE ir lasījuši forumu kā tas mēģina iegūt izpratni par lietām, piemēram, tas bija tikai šodien es sapratu, ko 667MHZ stāvēja RAM un kā tas attiecās uz ēku gab. Im nav eksperts, bet es paņemt lietas strauji, es tikai nesen uzzināja par sata utt un kas tas bija un viss. Tajā brīdī es varu atrast daļu, kas darbosies kopā un veidot labas spec pc par labu cenu. Tātad jautājums, vai Jūs domājat im crazy par pievēršanās uzņēmējdarbībai, kad man ir tik lielas pieredzes. Es zinu, šobrīd nevaru strādāt, kas labi darbojas kopā, lai iegūtu optimālu klasifikācijai. Bet es zinu, ka pamati un thats visiem tērzēšanas cenšas darīt tieši tagad. Mana mērķauditorija ir cilvēki, kuri dont zina pārāk daudz par datoriem un vēlaties lētu vienu ar labu specs. Tātad vēlreiz, es daru pareizi vai es esmu crazy? Es varu uzzināt, kā man iet līdzi? es saņemu vairāk nekā galvu. Ceru, ka atbildes ir pozitīvas, jo IVE bijis gribēja iet uzņēmējdarbībai tik ilgi, bet IVE nekad tiešām bija iekšām, bet es domāju, im gonna veikt soli šajā laikā. tik godīgs viedokļus? Urravas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka jums ir drosmīgi, lai uzsāktu savu biznesu.
Bet cik ātri jūs varat mācīties? Cilvēki bieži mācās savām kļūdām, kā sakot iet, bet šajā gadījumā kļūdām, radīs neapmierināts klientiem, un lai gan jūs varat būt gatavi nodot lietas uz jūsu reputācija cietīs. Fixing kļūdas arī izmaksas jūsu laiku un naudu. Bet es domāju, ka reputācija ir ļoti svarīga. Es pārdot datorus sevi lokāli uz maza mēroga, galvenokārt vecākiem datoriem, ka es varu saņemt pēc lēta pēc tam pārdot cilvēkiem, kuri varbūt iegādāties otru datoru vai vienkārši vēlaties kaut ko vienkāršu un lētu. Lielākā daļa cilvēku, I nodarbojas ar ir cilvēki, kas ir dzirdējuši no citiem man ir jārisina, pirms parāda, kā no mutes mutē izplatās tik ātri. Cilvēki grib vismaz satraukums ar datoru, jo "cilvēki, kas dont zina pārāk daudz par gab. Nodarītajiem zaudējumiem jūsu reputāciju, kaut viena persona, kas pērk pie jums, un ir jāturpina iesniegt lietu atpakaļ būs ļoti slikts bizness. Tas jo īpaši ir patiesi tad, ja jūs pārdodat lietas vietējā līmenī. Vairums cilvēku I nodarbojas ar ir cilvēki, kas ir dzirdējuši no citiem man ir izskatīti iepriekš. (Proving nozīmi reputāciju un vārdu mutē). Tas noveda pie daudz darba dara pamata remonts un likvidēt vīrusus ETC, ko SJO ir daudz ienesīgs, jo bieži vien ir vajadzīgs laiks, nevis aparatūra. Edit:I dont apgalvo, ka nekāda veida uzņēmējs, un tas ir galvenokārt hobijs man, bet es ceru, ka mans padoms ir noderīgas. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| I appreciate you reply. Es zinu, ka daži lielākie riski, bet viņš, kā es to redzu ir slims, ir 3 dažādas pamatvienības naudas vērtību kopumu, tad labs PC, kas spēj gameing un viņi hi spec. Pirms es pārdos no manas mājas lapā. Es varētu pārdot dažas no eBay, lai pierastu pie bilding tām un panākt, ka viņi strādā. Es arī mācīšanos. Es varētu arī nodot maz pirkt un pārdot kā "nevēlamu dāvanu", un pārdot to tur. Obviouisly Es pārbaude to visu pirms roku. Es esmu plānošanu pieturās pie vienas līnijas mācīties tas ir labi, pirms mēģināt kaut ko pārāk sarežģīta. Ka būs Athlon bāzētu sistēmu, izmantojot Socket AM2 Vai jūs domājat, ka šis būs ok? Arī es gribētu zināt, ko tu domā, ka es varētu būt vajadzīga. Beidzot es plānoju iekļūt modernizāciju un vīrusu noņemšanu. Kādi instrumenti / programmatūra, Jūs ieteiktu par šāda veida darbu? mabye ārējo Harddrive satur anti vīrusu programmatūras uc Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Es būtu varējis iedomāties, ka būtu grūti konkurēt ar tiešsaistes cenas, bet ja vari tad Good for you. PC jūs pārdodat atkarīgs, protams, par savu mērķa market.I labprāt vēlētos pārdot augstākās klases spēļu platformām, bet es zinu, wouldnt pārdot daudz. Kaut kas ir "Akustika / printeris, partija", šķiet, ir iecienīta. ![]() Lielākā daļa cilvēku būs jums tik tālu prom izskatās, kad jūs sākat runāt par precīzāku punktiem aparatūru. Tikai pārliecinieties, ka tas darbojas nevainojami. Instrumenti veicot uzlabojumus būtu screwdriver.LOL Im joking bet jums dont tiešām ir nepieciešams daudz līdzekļu, varbūt voltmetrs un lodāmurs bet tad, kad jums ir šajā stadijā sastāvdaļas var arī nomainīt. Man vienmēr ir rezerves daļas, kas atrodas apkārt un nekad nav mest neko prom, pat sīkumi, kas liekas vecas un useless.Many laikos cilvēki ir nonākuši ar veco PC, kas vajadzīgi jauna vai vairāk RAM, nekustamo seno stuff. For viruse / spyware es varētu izmantot parasto (nolaupīt tas, Spybot, ad-aware) Es arī skenēt cieto disku formu savu datoru, ja nepieciešams. Sliktākajā gadījumā runa ir sliktākais es darītu jaunu instalēt tādējādi nodrošina produkta atslēgu meklētāji (kā burvju želejā pupu uc) pirms došanās uz darbu, ir jābūt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmkārt, es tur manu roku no jums. Tas ir drosmīgs pārvietot, un jūs pusei tur ar savu vēlmi committ. Paskaties uz TCF, ja vēlaties, lielisks piemērs. Dave (īpašnieks) apsēdās uz gadu, un uzzināja VB, viņš arī vada savu uzņēmumu celtniecības un pārdošanas datoriem. Viņš liek milzīgu laiku un pūles, lai abas. Pirms gada šajā vietā bija par ghosttown bit; cilvēki pierakstīšanos un padarot vienu ziņu, ir ļoti maz pierakstīšanos uc Ar nelielu piepūli un neatlaidību Dave to panācu. Tagad ceram uz mums, mēs esam aug visu laiku, mēs esam ieguvuši lielisku mods in forma SocialWarfare un Evilfantasy. Mēs esam arī dažas lielas locekļi: Krils, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd saraksts turpinās. Noteikti izprastu jūsu tirgus vajadzībām, kā arī tirdzniecības jūsu produkts spēlē vērā to, cena ir arī viens no faktoriem skaits jūsu piedāvātās tirgus segmentā (cilvēki, kas nezina par datora nav tik fussed par celt kvalitāti piemēram). Jūsu uzņēmuma vairākums sākotnēji nāk no vārda mutē, tāpēc vienmēr darīt to, ko jūs teiktu jūs gatavojas darīt, ja jūs sakāt jūs gatavojas to darīt. Vai karte ērts sniegt jebkādu klienta (tad varbūt tie būs nodot tālāk), protams, ir pieklājīgs, paskaidrojiet, bet nav patronise un izskatās glīta un sakopta, apmeklējot. Pirmie iespaidi skaita. Bet tā ir klientu apkalpošanu, ikvienam, kas pērk no jums liek daudz akreditācijas vērā, ka labi.
|
| |||
| |||
| ** Pavediens pārvietots uz Business Diskusiju **
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Paldies par padomu un iedrošinājumu. Tāpat kā es teicu dont plāno iekļūt pa galvu. Es esmu atradis lēti daļām ebuyer un aria uc, kā arī no vietējiem aparatūras piegādātājs, kas darbojas tuvu man. Es plānoju uz ietaupīt naudu, pērkot OEM daļas, cik vien iespējams, un vēlāk uz lielapjoma pērk. I dont nozīmē noziedzīgu nodarījumu, kad runā par cilvēkiem, kas dont zinu, daudz par gab. Bet ko es ar to domā, ir im nav gatavojas izmēģināt un blefs pa ceļam ar dažām nopietnām spēlētājs vēlas uzlabot performace viņa top noch gab. Ar wather dzesēšanas un RAID un visu to. I'm going to stick to, ko es zinu un explad Kā es mācīties. Es Uzsākot mazu tik im nav riskē daudz naudas sākumā. IVE var ieguldīt visu savu peļņu, taisni atpakaļ uzņēmumā. Es plānoju vispirms izveidot sava uzņēmuma, tad aizej vairāk tirdzniecības kontos. Avots lētākais daļas un veidot, ko es uzskatu par bargin Es domāju AMD Athlon 64 X2 Dual core 3800 + 1GB DD2 667MHZ Ram MSI 256MB Graphics Card HDTV out 160 GB SATA HD 20 x SATA DVD RW ar LightScribe Windows XP Rediģēt, lai pievienotu thats ar 450W PSU sata un 24 pin 10/100/1000 Ethernet LAN £ 279,99 Tad pievieno pasta izdevumi un iepakošanas tas, ka šķiet saprātīgi? |
|
| |||
| |||
| Ņemot vērā klienta netiek būs gamer's bet tikai birojā / interneta veidu jūs varat pievienot kādu biroja programmatūras stājas paketi. Kas nav tā cena liekas naudas man.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jūs faktiski veikts labs punkts tur. Ja im pārdod mājas lietotājiem gribēs dažas lietas ar to, tāpēc slikta izskata, pievienojot dažas printeru un biroja programmatūras uc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums var būt jau ir izdarījušas, bet tikai gadījumā, ja ....
Ja tas būs Jūsu galvenais ienākumu avots, tad es teiktu, ka jūs apkopojusi detalizētu uzņēmējdarbības plānu. Tā kaut kas šķiet mazliet sāpes darīt, bet ir ļoti vērtīgi. Biznesa plāns kinda liek jums apsvērt un domāt par katru elementu bizness, ne tikai ražošanu, bet tirdzniecības, finanšu, pārdošanas, klientu apkalpošanas, konkurentu izpētes uc Tam vajadzētu iet kādā veidā, lai palīdzētu jums uz vietas, potenciālās problēmas, pirms jums uzsākt biznesu. Piemēram, jūsu reģionā var būt kāds jau dara kaut ko līdzīgu (izņemot no PC pasaules, uc), pētot pirms varat izlemt, ko viņi dara labi un ko viņi dara slikti un pielāgos savu uzņēmējdarbību kā rezultāts. Tā būs arī, piemēram, parādīs skaidri, cik daudz datoros nepieciešams pārdot mēnesi veikt pienācīgu dzīves līmeni. Nav nekas grūtāk nekā sākt darīt kaut ko un tad saprast, ka tur bija dažas lietas, kas jums neuzskatīja iepriekš. Ja bizness tiek izslēgta, tā būs arī labas prakses prognozēšanai, kas ir kaut kas būs svarīgi, ja Jums pēkšņi nepieciešams papildu finansējums. Labs biznesa plāns arī palīdzēt Jums noskaidrot, cik jūs darāt un pielāgot lietām. Es šobrīd apvienojot biznesa tāpēc es runāju no pieredzes. Pēc apvienojot biznesa plānā es sapratu, ka, ja es to darījumu veidu, man bija sākotnēji plānots man būtu nepieciešams vairāk cilvēku, lai gan tā hadnt šķita, ka veids, kā iepriekš. Es nesaku, ka tas būs gadījumā kopā ar jums, bet var būt arī citas svarīgas lietas, ka tā nesīs gaismu. In Īsumā, labi plānot jums parādīs iespējamo hassles / problēmas uz papīra, lai Jūs varētu izvairīties no tās reālo pasauli. Lai iet par to no visas sirds, es esmu pārliecināts, ka visi cilvēki šeit atbalstīt jūs, ko jūs darāt. Mana sistēma: Elephant
|
![]() |
|
| Bookmarks |