![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze im nowy więc hello, Ive Been Thinking About uruchomienia własnego biznesu w Internecie baz budowlanych i ich sprzedaż w Internecie. Now I dont plan, aby przejść wszystkie uk, idę do reklamowania lokalnych, ponieważ wiem, że można pokonać ceny Currys i świata PC. Chodzi o to nigdy nie zbudowano od podstaw przed komputerem, że może wydawać się szalony, ale ja rozumiem dużo o nich i może pracować z wykorzystaniem tego zdrowy rozsądek, imo to tylko ma odwagę. Tak ja dziś zamówić niektóre części i zainstalowany nowy procesor i pamięć, w moim własnym komputerze, wystarczy przypomnieć sobie mogłem zrobić, a im o podjęcie zanurzyć w biznesie. Tak więc przez ostatnie kilka dni ive been czytania poprzez fora, jak to próbuje zrozumieć rzeczy, na przykład dopiero dziś zdałam sobie sprawę, co 667MHZ stanął w pamięci RAM i jak to związane z budową komputera. Im nie ekspertem, ale i odebrać rzeczy się szybko, i dopiero niedawno dowiedzieli się o szatan itp i co to było i tak dalej. W tej chwili nie mogę znaleźć części, które będą wspólnie pracować i tworzyć dobry spec szt. za dobrą cenę. Powstaje więc pytanie, do you think im crazy for do podejmowania działalności gospodarczej, gdy mam tak mało doświadczenia. Wiem, że teraz ja cantomat pracy, co działa dobrze razem daje optymalne perfomance. Ale wiem, że podstawy i thats all im próbujesz zrobić już teraz. Moje rynku docelowym są ludzie, którzy nie wiem zbyt wiele o komputerach i mają tanie jeden z dobrego widowisko. Więc znowu, ja robię to, co trzeba lub Am I crazy? Można się dowiedzieć, jak i iść? mi się w ponad moją głową. Mam nadzieję, że odpowiedzi są pozytywne, ponieważ ive been chciał iść do biznesu tak długo, Ive ale tak naprawdę nigdy nie miał odwagi, ale myślę, że im gonna take krok ten czas. uczciwa opinie? Wiwaty! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że to są odważni, aby rozpocząć własny biznes.
Ale jak szybko można się nauczyć? Ludzie często uczą ich błędy, jak to się mówi, ale w tym przypadku błędy doprowadzi do niezadowolonych klientów i choć może być gotowi, aby to prawo reputację będzie cierpieć. Błędy Fixing również koszt czasu i pieniędzy. Ale myślę, że reputacja jest niezwykle ważne. I sell PCs się lokalnie na małą skalę, głównie starszych komputerów, które można uzyskać na tanie następnie sprzedają ludziom, że to może być zakup drugiego komputera lub po prostu chcesz coś prostego i taniego. Zdecydowana większość ludzi mam do czynienia, są ludzie, którzy słyszeli od innych, mam do czynienia wcześniej, pokazując, jak word of mouth rozprzestrzenia się tak szybko. Ludzie chcą najmniejszym wysiłku z PC zwłaszcza osoby, które nie wiem zbyt wiele na temat sztuk ". Szkody wyrządzone reputację nawet przez jedną osobę, że kupuje od ciebie i zachować wniesienia kolegom będzie bardzo złe dla firmy. Jest to szczególnie widoczne, kiedy to sprzedaż rzeczy lokalnie. Większość osób, których dotyczy to osób, które słyszeliśmy od innych mam do czynienia wcześniej. (Proving znaczenie reputacji i word of mouth). Doprowadziło to do wielu prac robi podstawowe naprawy i usuwanie wirusów, itp. IMO jest o wiele bardziej dochodowe, jak często tylko wymaga czasu, a nie sprzętu. Edycja:I dont twierdzą, że są jakiekolwiek biznesmen i to przeważnie dla mnie hobby, ale mam nadzieję, że moje rady się przydać. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| I dziękujemy za odpowiedź. Wiem, że istnieją poważne ryzyko ale i tak zobacz jest chory ma 3 różne jednostek podstawowych wartości pakietu pieniądze, to dobry PC zdolny gameing i ich hi spec. Przed i sprzedaje z mojej strony. Mogę sprzedać kilka na eBay, aby przyzwyczaić się do budownictwa je i zapewniając ich pracy. Ja również nauki. Mogę także umieścić w kilku kupować i sprzedawać jako "niechcianego prezentu" i sprzedawać je tutaj. Obviouisly I'll test to wszystko przed ręką. Ja zamierzam na trzymanie się jednej linii, aby dowiedzieć się dobrze zanim spróbujesz coś, co byłoby trudne. To będzie Athlon systemu przy użyciu Socket AM2 Czy to będzie ok? Również chciałbym wiedzieć, co myślisz, że może zaistnieć potrzeba. W końcu mam zamiar dostać się do aktualizacji i usuwania wirusów. Jakiego rodzaju narzędzia / oprogramowanie nie nadają się do tego typu pracy? mabye zewnętrzny dysk zawierający oprogramowanie antywirusowe itp. Jeszcze raz dziękujemy. |
|
| |||
| |||
| Myślałem że trudno byłoby konkurować z internetowych cen, ale jeśli możesz to dla ciebie dobre. Komputery sprzedajesz zależy oczywiście na market.I cel byłby miłość do sprzedaży wysokiej platformy gier końca ale wiem, że nie byłby sprzedać wiele. Coś, co ma "głośniki / drukarki, partii" wydaje się być faworytem. ![]() Większość ludzi daje tak daleko szukać, gdy zaczniesz mówić o niuanse sprzętu. Wystarczy upewnić się, że działa sprawnie. Narzędzia do aktualizacji sposób byłoby screwdriver.LOL Im żart, ale ty dont rzeczywiście potrzebować wiele narzędzi, może woltomierz i lutownicy ale gdy dojdziesz do etapu, że elementy mogą być równie dobrze zastąpić. Chcę zawsze zamiennych leżące wokół i nie wyrzucaj nic dalej, nawet rzeczy, które wydaje się stary i useless.Many razy osób przyszło na stare komputery, które wymagały nowych lub więcej pamięci RAM, rzeczywistych rzeczy starożytnych. Dla viruse / spyware użyłbym zwykłej (Hijack This, Spybot, Ad-Aware) Chciałbym również skanować dysk twardy postaci własnego komputera, jeśli jest to konieczne. Najgorsze przychodzi do najgorszych bym zrobił nową instalację tak o klucz produktu dystansu (jak magiczne Jelly Bean itp.) przed udaniem się do pracy jest koniecznością. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, trzymaj ręce do Ciebie. To odważny ruch, i jesteś w połowie drogi z chęci committ. Spójrz na TCF jeśli chcesz najlepszym przykładem. Dave (właściciel) usiadł na rok i wyciągania VB Prowadzi też własny budynek dla komputerów firmowych i sprzedaży. Stawia mnóstwo czasu i wysiłku w obu. Lat temu tej stronie było trochę Ghosttown, ludzie rejestracji i tworzenia jednego etatu, niewiele subskrypcja itp. Przy odrobinie wysiłku i wytrwałości Dave tak się stało. Teraz patrzą na nas, jesteśmy cały czas rośnie, mamy doskonałą modów w kształcie SocialWarfare i Evilfantasy. Mamy też kilka świetnych użytkowników: Kryl, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd list goes on. Zdecydowanie zrozumienie potrzeb rynku oraz marketingu produktu odgrywa w niej, cena jest czynnikiem numer jeden w swoim segmencie rynku proponowane (ludzi, którzy nie wiedzą o PC nie są tak fussed o jakość budowy, na przykład). Większość firmy początkowo będzie pochodzić z word of mouth, więc zawsze to, co mówisz, że będziemy robić, gdy mówisz, że będziemy to robić. Czy karty handy dać każdego klienta (to może oni przekazywać go), oczywiście grzeczny, wyjaśnić, ale nie patronise i wygląd zadbanej podczas wizyty. First impressions count. Ale tak jest obsługa klienta, każdy, kto kupuje od ciebie daje dużo wiary w to, jak dobrze.
|
| |||
| |||
| ** Wątek przeniósł się do otwarcia dyskusji **
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dzięki za porady i wsparcie. Like I said I dont planuje wejść na głowę. Znalazłem tanie części na eBuyer i etc arii, jak również od lokalnego dostawcy sprzętu, którzy pracują blisko mnie. I plan oszczędzania pieniędzy poprzez zakup części OEM jak najwięcej, a później na masowe kupowanie. I dont mean przestępstwo, kiedy mówią ludzie, którzy nie wiem, ale również dużo o komputerach. Ale co mam na myśli, że jest im nie będziemy próbować i blef z mojej drodze kilka poważnych graczy chce poprawić występ jego szczyt PC noch. Z Wather chłodzenia i RAID i to wszystko. I'm going to trzymać się tego, co wiem i explad jak i nauki. I'll start off mała, więc im nie ryzykując dużo pieniędzy na początku. Ive inwestuje wszystkie moje zyski prosto z powrotem do firmy. Mam zamiar najpierw ustalić mojej firmy a następnie iść i dostać więcej kont handlu. Źródło najtańszych części i budować to, co będą chcieli być BARGIN I mean AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 + 1 GB DD2 667MHZ Ram MSI 256MB HDTV kartę 160 GB SATA HD 20 x SATA DVD-RW z LightScribe Windows XP Edytuj, aby dodać thats z 450W SATA PSU i 24 pin 10/100/1000 Ethernet LAN 279,99 zł Następnie dodać Wysyłka i obsługa Czy to wydaje się rozsądne? |
|
| |||
| |||
| Biorąc pod uwagę Twój Klient nie będzie graczy, ale tylko w biurze / Internecie typu możesz dodać kilka postaci oprogramowania biurowego w pakiecie. Inne niż cena seems fine to me.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jesteś rzeczywiście dobry punkt istnieje. Jeśli im sprzedaży do użytkowników domowych, jak będzie chciał pewne rzeczy z nim tak źle patrząc na dodanie kilku drukarek i oprogramowania biurowego itp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być może to już zrobione, ale na wszelki wypadek ....
Jeśli to ma być głównym źródłem dochodu to bym sugerują, że można umieścić razem szczegółowy biznesplan. Jej coś, co wydaje się trochę do bólu, ale jest bardzo opłacalna. Kinda biznes planu zmusza do przyjrzenia się i pomyśleć o każdy element działalności, a nie tylko produkcję, ale marketingu, finansów, sprzedaży, obsługi klienta, badania naukowe itp. zawodnik powinien w pewnym stopniu pomaga dostrzec potencjalne problemy, zanim rozpoczęcie działalności gospodarczej. Na przykład w danym obszarze nie może być ktoś już robi coś podobnego (oprócz PC World, itp.) poprzez badania, zanim będzie można podjąć decyzję, co robią dobrze, a co robią źle i dostosowania firmy w wyniku. Będzie ona również, na przykład, pokazują wyraźnie, jak wielu komputerach musisz sprzedać miesięcy do godnych warunków życia. Nie ma nic trudniejsze niż zacząć robić coś, a potem sobie sprawę, że było kilka rzeczy, które nie uznają wcześniej. Jeśli firma startuje, będzie to również dobre praktyki w zakresie prognozowania, co jest czymś, co będzie miało zasadnicze znaczenie, jeśli nagle potrzebuje dodatkowego finansowania. Dobry biznes plan, także pomóc ocenić, jak robisz i dostosować rzeczy. Jestem obecnie łącząc biznes, tak mówię z doświadczenia. Po ułożeniem planu biznesowego Wiedziałem, że gdybym nie działalności tak, jak początkowo planowane będę potrzebował więcej ludzi, choć hadnt wydawało się, że tak wcześniej. Nie mówię, że będzie to sprawa z wami, ale może być inne ważne rzeczy, że przyniesie to na światło dzienne. W skrócie, dobre planowanie pokaże ewentualnych kłopotów / problemów na papierze, dzięki czemu można uniknąć ich w rzeczywistym świecie. Więc idź do niego z całego serca, na pewno wszyscy ludzie tu Ci pomóc, co robisz. My System: The Elephant
|
![]() |
|
| Zakładki |