mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Construirea PC-uri

Reply

Thread Tools
Old 5 octombrie 2007, 13:54
Grupul de stat

În primul rând im noi acest lucru "Bună ziua, ive-au gândit demararea propria mea afacere online, baze de constructii si de a le vinde pe internet. Acum, am de gând dont să merg toate din Marea Britanie, am de gând să faceţi publicitate locale, pentru că ştiu că poate bate preţurile currys şi a lumii PC-ul.

Chestia e că niciodată nu am construit un computer de la zero înainte, că poate parea o nebunie, dar eu nu înţeleg foarte multe despre ei si i a putea acest lucru cu ajutorul bunului simţ, IMO it chiar nevoie de curaj.

Deci, azi am comandat unele părţi şi a instalat un nou procesor şi memorie în PC-ul meu, doar pentru a reaminti eu aş putea face asta, şi im pe cale de a face un pas hotărâtor în afaceri.

Deci, pentru ultimele zile ive fost citit prin forumuri ca acesta incearca sa o apuce de lucruri, de exemplu, a fost doar Azi am dat seama ce a fost 667MHZ în RAM şi modul în care aceasta legate de construirea unui PC.

Im nu sunt expert, dar am murături lucrurile rapid, doar de curând am aflat despre SATA, etc si ca ceea ce a fost şi tot ce. În acest moment pot gasi piese care vor lucra împreună şi de a construi un PC bun spec. pentru un pret bun.

Deci întrebarea, crezi că IM nebun pentru a intra în afaceri atunci când am să aibă o experienţă atât de puţin. Ştiu că acum i cant work afarã ceea ce funcţionează bine împreună pentru a da Perfomance optime. Dar ştiu că elementele de bază şi thats toate IM încerc să fac chiar acum.

De piaţă mea ţintă sunt cei care se dont know prea multe despre PC-uri şi doresc un un ieftine cu specificatiile bune.

I Deci, din nou, fac ceea ce trebuie sau sunt nebun? Pot învăţa cum mă duc de-a lungul? sînt i Noţiuni de bază în peste capul meu.

Sper ca raspunsurile sunt pozitive, deoarece ive been a vrut să intre în afaceri pentru atât de lung, dar ive niciodata nu a avut curaj, dar cred ca o sa im iau pas de data asta.

atât de opinii cinstit?

Noroc!
Old 5 octombrie 2007, 14:13
Grupul de donator

Cred că eşti sunt curajoşi să înceapă propria afacere.
Dar cât de repede poti invata?
Oamenii de multe ori învaţă prin greşelile lor, cum se spune, dar în acest caz, greşeli va duce la clienţii nemulţumiţi şi cu toate că aţi putea fi dispuse să îl pună lucrurile reputatia ta va avea de suferit.
Greşeli Fixing va costa, de asemenea, de timp si bani.
Dar cred că reputaţia este extrem de important.
Eu mă vând PC-uri la nivel local pe o scară mică, cea mai mare parte PC-uri mai vechi pe care le pot lua pentru ieftine apoi vând la oameni care se poate cumpara un PC a doua sau chiar vrei ceva simplu si ieftin.
Marea majoritate a oamenilor mă ocup cu sunt oameni care au auzit de la altii am tratate înainte, care arată cum din gură în gură se răspândeşte atât de repede.
Oamenii doresc minim de tam-tam, cu un PC mai ales de oameni ", care dont know prea mult despre buc".
Daune de făcut pentru a reputatia ta, chiar de către o singură persoană care cumpără de pe tine şi trebuie să menţină aducerea înapoi lucru va fi foarte rău pentru mediul de afaceri.
Acest lucru este adevărat în special atunci când sunt de vânzare lucruri pe plan local.
Cei mai multi oameni mă ocup cu sunt oameni care au auzit de la altii am tratate înainte. (Care atestă importanţa reputaţia şi din gură în gură).
Acest lucru a condus la o mulţime de muncă face reparaţii de bază şi eliminarea viruşilor etc care OMI este mult mai profitabil ori de câte ori doar necesită timp şi nu hardware-ului.

Editare:
I dont pretind a fi orice fel de om de afaceri şi aceasta este cea mai mare parte un hobby pentru mine, dar sper ca sfatul meu este al unor utilizare.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 5 octombrie 2007, 14:21
Grupul de stat

Apreciez că ai răspuns. Ştiu că există unele riscuri majore, dar am el a se vedea modul acesta este bolnav au 3 unităţi diferite de bază o valoare pentru pachetul de bani, apoi un bun PC-ul capabil să gameing şi le A Max Spec. Înainte de a va vinde de la site-ul meu.

S-ar putea vinde câteva pe eBay, pentru a obţine utilizate pentru a le Bilding şi de a face sure ei de muncă. Voi fi, de asemenea, de învăţare. S-ar putea pune, de asemenea, câteva din cumpara si vinde ca "cadou nedorit" şi vinde acolo. Obviouisly voi test pe toate înainte de mână.

Sunt de planificare pe lipirea la o singură linie de a învăţa bine înainte de a încerca ceva prea complicat. Asta va fi bazate pe utilizarea unui sistem Athlon Socket AM2

Credeţi că acest lucru va fi ok?

De asemenea, aş dori să ştiu ce credeţi că am putea avea nevoie. În cele din urmă am de gând să intre în upgrade-uri şi eliminarea virusului.

Ce tip de instrumente / software-aţi recomanda pentru acest tip de muncă?

mabye un hard disc-ul extern care conţine anti virus produse de plastic, etc

Mulţumesc încă o dată.
Old 5 octombrie 2007, 14:37
Grupul de donator

Mi-ar fi gandit ca ar fi greu să concureze cu preţuri on-line, dar dacă poţi bun, atunci pentru tine.
PC-urile vă sunt de vânzare depinde, desigur, pe market.I dvs. ţintă ar plăcea să-şi vândă de foraj high end jocurilor de noroc, dar ştiu că am trec.de la will vinde mai multe.
Ceva care are "vorbitorii / imprimantă, lotul" pare a fi un favorit.
Cei mai mulţi oameni care vă va oferi departe uita când începeţi să vorbim despre punctele de mai fine de hardware.
Doar asiguraţi-vă că aceasta decurge fără probleme.

Instrumente pentru a face upgrade-uri ar fi o screwdriver.LOL
Im glumă, dar tu dont într-adevăr nevoie de instrumente de multe, poate un voltmetru si un fier de lipit, dar odată ce ajunge la acest stadiu poate componente precum şi fi înlocuit.

Mi-ar fi mereu piese de schimb situată în jurul şi niciodată nu aruncaţi nimic, chiar şi lucrurile care pare vechi şi useless.Many ori oamenii au venit în cu PC-urile vechi care aveau nevoie de noi sau mai mult RAM, chestii reale antice.
Pentru viruse / spyware mi-ar folosi de obicei (hijack acest lucru, Spybot, Ad-Aware) mi-ar scanda, de asemenea, unitatea hard disk formularul de PC-ul meu propriu, dacă este necesar.
Cel mai prost vine cel mai rău să mi-ar face o instalare nouă, astfel având FINDERS cheia de produs (ca de exemplu magică pe bază de gelatină de fasole, etc), înainte de a merge la locul de muncă este o necesitate.
Old 5 octombrie 2007, 14:41
Grupul de donator

În primul rând, am ţineţi mâinile mele de până la tine. Este o mutare curajos, si tu esti la jumatatea drumului, cu dorinţa dumneavoastră de a Comit.

Uită-te la TCF dacă doriţi un prim exemplu. Dave (proprietar) se aşeză pentru un an şi a învăţat VB, el conduce, de asemenea, construirea propriu de afaceri şi computere de vânzare.

El a pune o cantitate enorma de timp şi efort în ambele.

Cu un an în urmă, acest site a fost un pic de un ghosttown; oameni semnarea sus şi de a face un post, înscrieri foarte puţine, etc

Cu un pic de efort si perseverenta Dave sa se intample. Acum, uita-te la noi, suntem în creştere tot timpul, ne-am luat mods superba in forma de SocialWarfare şi Evilfantasy. Am, de asemenea, unii membri mare: Crila, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd lista poate continua.

Categoric înţelegerea nevoilor dvs. de piaţă, şi de comercializare a produsului joacă în ea, pretul este, de asemenea, numărul de un singur factor în segmentul dvs. de piaţă a propus (oameni care nu stiu despre PC nu sunt atât de fussed despre construirea de calitate, de exemplu).

Cea mai mare parte a afacerii dvs. iniţial va veni de la cuvântul din gura, aşa că întotdeauna fac ceea ce spun ca esti de gând să faci atunci când spun ca esti de gând să o fac. Ai o carte de la îndemână pentru a da orice clientului (atunci poate că ei vor să-l daţi), în mod evident să fie politicos, explica dar nu patronise şi căutaţi îngrijite şi curate atunci când vizitează. În primul rând numărul de impresii.

Dar aşa este customer service, oricine care cumpără de la tine pune o mulţime de încredere în faptul că, de asemenea.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 5 octombrie 2007, 14:58
Grupul de donator

** Thread mutat la afaceri de discuţii **

-Kanoakavirus
Old 5 octombrie 2007, 15:30
Grupul de stat

Multumesc pentru consiliere şi încurajare. Cum am spus am de gând dont la spre a lua în peste capul meu. L-am găsit piese ieftine pe ebuyer şi etc Aria, precum şi de la un furnizor de hardware locale care operează aproape de mine.

Am de gând privind economisirea de bani prin cumpararea de piese OEM cât mai mult posibil şi mai târziu de cumpărare în vrac. I dont spun infracţiune atunci când spun oameni care dont know la prea multe despre buc. Dar ce vreau să spun este că, de im nu, vom încerca, şi cacealma felul meu, cu unele gamer grave caută să îmbunătăţească spectacol PC-ul său noch de top. Cu wather răcire şi RAID şi tot ce.

Am de gând să rămânem la ceea ce ştiu şi explad aşa cum am învăţat. Voi incepe off mici, astfel încât im nu risca o gramada de bani la inceput. Ive fie investind toate profiturile mele direct înapoi în societate.

Am de gând să stabilească mai întâi compania mea apoi atunci du-te şi a obţine mai multe conturi de comerţ. Sursa cele mai ieftine piese şi de a construi ce i s-ar considera a fi o bargin vreau sa spun

AMD Athlon 64 X2 Dual core 3800 +
1GB DD2 667MHZ Ram
MSI 256MB Graphics Card HDTV out
160 GB SATA HD
20 x SATA, DVD-RW cu LightScribe
Windows XP
Editare pentru a adăuga thats cu un 450W PSU SATA şi 24 de pini
LAN Ethernet 10/100/1000

£ 279.99

Apoi se adaugă poştale şi de ambalare

nu care par rezonabile?
Old 5 octombrie 2007, 15:36
Grupul de donator

Având în vedere clientului dvs. nu vor fi Gamer's, ci doar de birou / tip de internet poate doriţi să adăugaţi o anumită formă de software-ul de birou în pachet.

Altele decât că preţul pare bine pentru mine.

-Kanoakavirus
Old 5 octombrie 2007, 15:56
Grupul de stat

Ai făcut de fapt un bun punct de acolo. În cazul în care vânzarea IM la utilizatorii casnici vor dori anumite lucruri cu el, asa bolnav caută în adăugarea de unele imprimante şi software-ul de birou, etc
Old 5 octombrie 2007, 17:29
Grupul de donator

Este posibil să fi făcut deja acest lucru, dar doar în cazul în ....

Dacă acest lucru va fi sursa principală de venit, atunci mi-ar sugera că aţi pus împreună un plan detaliat de afaceri. Său ceva ce pare a fi un pic de o durere de a face, dar este foarte util. Un plan de afaceri cam te forţează să te uiţi în şi cred despre fiecare element al afacerii, nu doar de producţie, dar de marketing, finanţe, vânzări, servicii pentru clienţi, concurent de cercetare etc Acesta ar trebui să-o oarecare măsură să vă ajutăm să faţa locului pentru a problemelor potenţiale înainte de a începe de afaceri. De exemplu, în zona dvs. este posibil să existe cineva deja faci ceva similar (în afară de PC World, etc), prin cercetarea înainte de a putea decide ce fac bine şi ceea ce fac prost şi ajusta afacerea dvs., ca rezultat. Aceasta va, de asemenea, de exemplu, arata calculatoare în mod clar cât de multe aveţi nevoie pentru a vinde o lună pentru a face un trai decent. Nu e nimic mai greu decât de a începe să faci ceva şi apoi să realizeze că au existat o serie de lucruri pe care nu a avut în vedere în prealabil.

În cazul în care de afaceri ia oprit, acesta va fi, de asemenea, bune practici de previziune, care este ceva care va fi esenţială în cazul în care aveţi nevoie de finanţare dintr-o dată suplimentare. Un plan bun de afaceri va ajuta, de asemenea, să vă ecartament cum te fac şi pentru a regla lucrurile. I sînt punerea în prezent, împreună o afacere, aşa că am vorbesc din experienta. După punerea împreună planul de afaceri am realizat că, dacă am făcut de afaceri modul am avut planificat iniţial am avea nevoie de mai multe persoane, cu toate că hadnt părea că felul în prealabil. Nu spun că acest lucru va fi cazul cu tine, dar pot exista alte lucruri importante pe care aceasta le va aduce la lumină. Într-un cuvânt, o buna planificare va afişa orice hassles potenţial / problemele pe suport de hârtie, astfel încât să puteţi evita-le în lumea reală.

Deci, du-te pentru ea din toată inima, eu sunt sigur că toţi oamenii pe aici suport vă pe ceea ce faci.

Sistemul meu: The Elephant

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600
Plăci de bază:
Asus P5K-E/Wi-fi
Memorie RAM:
2GB pirat XMS
Placă grafică (e):
Asus EN8600GT Silent
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Samsung HD501
Optical Drive (e):
ASUS DRW-1814BLT
Cauza / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Răcire:
Thermalright Ultra-120 extremă
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Sistem de operare (e):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.