menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Stavebné PC

Reply

Thread Tools
Old 5 októbra 2007, 13:54
Člen Skupina

Default Stavebné PC

Po prvé nový im tak ahoj, ive premýšľal o zakladaní vlastnej podnikateľskej základne on-line stavebné a predávať ich na internete. Teraz i dont pláne ísť všetky uk, budem propagovať miestne, pretože viem, že môže poraziť ceny Currys a PC World.

Vec je, nikdy som postavil od nuly do počítača, ktorý môže znieť bláznivo, ale ja to chápem veľa o nich a ja sa na to môže fungovať s použitím sedliackeho rozumu, IMO to jednoducho berie odvahu.

Tak dnes som si objednal niekoľko častí a inštalovaný nový procesor a pamäť v mojom pc, stačí pripomenúť, ja som mohol urobiť, a im asi aby prepad v podnikaní.

Takže za posledných niekoľko dní ive been čítanie prostredníctvom fór takhle snažia získať pochopenie vecí, napríklad to bolo len dnes som si uvedomil, čo stál v 667MHz RAM a ako súvisiace s budovaním pc.

Im žiadny odborník, ale aj vyzdvihnúť veci sa rýchlo, len som nedávno zistil, že asi diabol atď, a čo to bolo a tak. V túto chvíľu môžete nájsť aj časti, ktoré budú spolupracovať a budovať dobré spec pc za dobrú cenu.

Takže otázka, myslíš, že im blázon pre začatie podnikania, keď mám tak málo skúseností. Ja viem, teraz já dotírat zistiť, čo funguje dobre dohromady, aby optimálne vystúpenie. Ale viem, že základy, a to je všetko im snažia urobiť hneď.

Môj cieľ trhu sú ľudia, ktorí vedia príliš veľa dont o kusov a chcete lacný jeden s dobrou špecifikácie.

Takže znova, robím správnu vec, alebo som blázon? Sa môžem dozvedieť, ako som ísť s tebou? am aj dostať sa nad mojou hlavou.

Dúfam, že odpovede sú pozitívne, pretože ive been chcel ísť do podniku tak dlho, ale ive nikdy mal odvahu, ale myslím, že im bude trvať tentokrát krok.

tak úprimný názory?

Na zdravie!
Old 5. októbra 2007, 14:13
Darcu Skupina

Default Stavebné PC

Myslím, že ste sa odvážili na začatie vlastného podnikania.
Ale ako rýchlo sa môžete naučiť?
Ľudia sa často učia od svojich chýb ako sa hovorí, ale v tomto prípade chyby povedie k nespokojným zákazníkom, a keď si budú môcť dať veci do poriadku svoju povesť utrpí.
Chyby, ktorým sa aj náklady na váš čas a peniaze.
Ale myslím, že povesť, je nesmierne dôležité.
Ja sám predávať počítače lokálne v malom rozsahu, prevažne starších počítačov, ktoré môžem dostať za lacné potom predávajú ľuďom, že sú možno nákup druhého PC, alebo len chcete niečo jednoduchého a lacného.
Drvivá väčšina ľudí, ktoré som sa zaoberajú, sú ľudia, ktorí počuli od ostatných, som sa zaoberal už skôr, ukazujú, ako ústne šíria sa tak rýchlo.
Ľudia chcú minimálne rozruch s PC, najmä "dont ľudia, ktorí vedia príliš veľa o ks".
Škody spôsobené na vaše povesť ešte jedna osoba, ktorá nakupuje z vás, a musia držať podanie späť, čo bude veľmi zlé pre obchod.
To platí najmä, keď predávate veci na mieste.
Väčšina ľudí, ktoré som riešiť, sú ľudia, ktorí počuli od ostatných, som sa zaoberal predtým. (Dôkaz, že je dôležité povesti a ústne).
To viedlo k veľa práce robiť základné opravy a odstraňovanie vírusov atď, ktoré je IMO omnoho lukratívnejšie, ako často to len vyžaduje čas, a nie hardware.

Edit:
I dont tvrdiť, že akýkoľvek typ podnikateľa, a to je väčšinou pre mňa koníček, ale dúfam, že moja rada je asi použitie.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 5. októbra 2007, 14:21
Člen Skupina

Default Stavebné PC

Vážim si vašej odpovede. Viem, že tam sú niektoré veľké riziko, ale je to tak vidím, že je chorý v 3 rôznych základných jednotiek zhodnotenie peňazí balík, potom sa dobrý kus schopné gameing a ich hi špec. Kým som sa bude predávať od mojich webových stránkach.

By som mohol predať pár na eBay, zvyknúť si na staviteľstvo, a zabezpečenie ich prácu. Budem tiež učenia. Tiež by som mohol dať pár v nakupovať a predávať ako "nežiaduce dar" a predať ho tam. Obviouisly budu testovat to všetko pred rukou.

Mám v pláne držať na jeden riadok sa to naučiť dobre pred pokusom o niečo príliš zložité. , Ktorý bude Athlon systém založený na použitie Socket AM2

Myslíte si, že to bude ok?

Tiež by som chcel vedieť, čo si myslíte, že by som mohol potrebovať. Nakoniec som v pláne dostať sa do modernizácie a odstránenie vírusov.

Aký typ nástrojov / softvér by ste mi odporučili pre tento druh práce?

maby externý pevný disk obsahujúci anti počítačový vírus softvér atď

Vďaka znova.
Old 5 októbra 2007, 14:37
Darcu Skupina

Default Stavebné PC

Myslela som, že by bolo ťažké konkurovať online ceny, ale ak si potom dobré pre vás.
PC, ktoré ponúkate záleží samozrejme na cieľové market.I rád by som predať vysokej plošiny hranie, ale ja viem, že by som nechcel by som predať veľa.
Niečo, čo má "reproduktory / tlačiareň, dávky" sa zdá byť obľúbené.
Väčšina ľudí vám, že ďaleko vyzerať, keď začnete hovoriť o jemnejší body hardvéru.
Len sa uistite, že beží hladko.

Nástroje pre prácu upgrade by screwdriver.LOL
Im dont si srandu, ale naozaj potrebujete veľa nástrojov, možno voltmetr a páječku, ale akonáhle sa dostanete do fázy, že komponenty môžu tiež byť nahradený.

Chcel by som mať vždy náhradné diely povalovat a už nikdy nič hádzať ďaleko, dokonca sa zdá, že veci staré a useless.Many časov ľudia prídu so starým PC, ktoré bolo potreba nových alebo viac pamäte RAM, skutočnej starovekej veci.
Pre viruse / spyware by som použil bežné (to uniesť, Spybot, Ad-Aware) Chcel by som tiež skenovať pevný disk tvoria vlastný počítač v prípade potreby.
Najhoršie príde na najhoršie som si čerstvý dosadiť aj s product key nálezcovi (ako želé čarovné fazuľa, atď) pred odchodom do práce je potrebné.
Old 5 októbra 2007, 14:41
Darcu Skupina

Default Stavebné PC

Po prvé som držať ruky na vás. Je to odvážny krok, a si v polovici cesty s vašou ochoty committ.

Pozrite sa na TCF, ak chcete príkladom. Dave (majiteľa) sadol za rok a naučil VB, on tiež prevádzkuje vlastné kancelárske budovy a predaj počítačov.

Položí obrovské množstvo času a úsilia do oboch.

Pred rokom bolo toto miesto trochu ghosttown, ľudia registráciu a za jedno pracovné miesto, len veľmi málo registráciou apod

S trochou snahy a vytrvalosť Dave sa to stalo. Teraz sa pozri na nás, my sme neustále stúpa, máme vynikajúcu mods v tvare SocialWarfare a Evilfantasy. Tiež sme nejaké veľké členovia: Krill, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd zoznam pokračuje.

Rozhodne pochopenie vašich potrieb trhu a marketing váš produkt hrá na to, cena je tiež jedným z faktorov číslo vami navrhované segmente trhu (ľudia, ktorí nevedia o PC nie sú tak rozčuľoval o vybudovanie kvalitnej napríklad).

Väčšina vášho podnikania spočiatku bude pochádzať z ústnej, tak vždy to, čo hovoríte, že budete robiť, keď hovoríte, že to bude robiť. Mať kartu po ruke, aby všetky zákazníka (potom snáď budeme odovzdávať ich ďalej), samozrejme byť zdvorilý, vysvetliť, ale nemajú patronise a pozerať čistý a udržiavaný pri návšteve. Prvé dojmy počítať.

Ale to je starostlivosť o zákazníka, ktorý si kúpi niekto z vás dá veľa poverovacie listiny do toho tiež.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 5 októbra 2007, 14:58
Darcu Skupina

Default Stavebné PC

** Vlákno presťahoval do business Diskusia **

-Kanoakavirus
Old 5 októbra 2007, 15:30
Člen Skupina

Default Stavebné PC

Vďaka za radu a povzbudenie. Ako som povedal i dont pláne dostať cez hlavu. Zistil som, lacné diely na ebuyer a ária atď, rovnako ako od miestneho dodávateľa hardvéru, ktorí pôsobia blízko mňa.

Mám v pláne na úsporu peňazí nakupovaním oem častiach čo najviac, a neskôr hromadne kupovať. I dont znamená trestného činu, keď hovorí ľuďom, ktorí dont vedieť veľa o ks. Ale to, čo myslím, že je im nie existujúce až k namáhať a blufovat môj spôsob niektoré naozajstné hráčov snažia zlepšovať vystúpení z jeho vrcholu noch ks. S wather chladenie a RAID a podobne.

Budem sa držať toho, čo viem, a explad ako aj učiť. I'll odštartovať malá, takže im nie riskovať veľa peňazí do začiatku. Ive investovať všetky svoje zisky rovno späť do spoločnosti.

Mám v pláne najskôr vytvoriť svojej spoločnosti potom ísť a získať viac obchodných účtov. Zdroj najlacnejšie diely a stavať, čo by som považoval za bargin Mám na mysli

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 +
1GB DD2 667MHz Ram
Grafická karta MSI 256megabajt HDTV výstup
160 GB SATA HD
20 x SATA DVD RW s LightScribe
Windows XP
Upraviť pridať to je s 450w PSU diabol a 24 pin
Ethernet LAN 10/100/1000

279,99 libier

Potom sa pridá poštovné a balné

to, že sa zdajú byť rozumné?
Old 5 októbra 2007, 15:36
Darcu Skupina

Default Stavebné PC

Vzhľadom k vašej zákazníka sa nebude hráčov, ale len v kancelárii / internet typ, možno budete chcieť pridať nejaké forme kancelársky softvér do zväzku.

Inom, než je cena vyzerá dobre na mňa.

-Kanoakavirus
Old 5 októbra 2007, 15:56
Člen Skupina

Default Stavebné PC

Ste skutočne urobil dobrý bod. Ak sa im predávať domácich používateľov bude chcieť určité veci s ňou, tak zle pozeral do doplnenia niektorých tlačiarní a kancelársky softvér atď
Old 5 októbra 2007, 17:29
Darcu Skupina

Default Stavebné PC

Možno ste už urobili, ale len v prípade, ....

Ak to bude vašim hlavným zdrojom príjmov, potom by som vám, aby ste dal dohromady podrobný podnikateľský plán. Jeho niečo, čo sa zdá byť trochu bolesti robiť, ale je veľmi užitočné. Podnikateľský zámer trochu sily, aby ste sa do neho a myslieť každý prvok podnikania, a to nielen výrobu, ale marketing, financie, predaj, zákaznícke služby, výskum konkurencie atď Je potrebné nejakým spôsobom pomôže vám odhaliť potenciálne problémy skôr, ako budete štart podnikania. Napríklad sa môže vo vašom okolí, že je už niekto robí niečo podobné (okrem PC World, atď) skúma, ako sa môžete rozhodnúť, čo robia dobre a čo robia zle a upraviť vaše podnikanie ako výsledok. Bude tiež, napríklad, ukázať vám jasne, koľko počítačov, potrebujete predať za mesiac, aby sa na slušné živobytie. Nie je nič viac, ako začať niečo robiť a potom si uvedomiť, že tam bolo pár vecí, ktoré ste za vopred.

Je-li obchodné zhodí, bude tiež dobré praxe pre prognózovanie, čo je niečo, čo bude mať zásadný význam, ak sa náhle potrebovať ďalšie finančné prostriedky. Dobrý podnikateľský plán vám tiež pomôže, aby zistili, ako sa vám darí a prispôsobiť veci. V súčasnej dobe som dávať dohromady podniky tak, hovorím z vlastnej skúsenosti. Po vypracovaní podnikateľského plánu, som si uvedomil, že keby som urobil podnikanie tak, ako som pôvodne plánovanej by som potreboval viac ľudí, aj keď sa zdalo, že cesta hadnt vopred. Nehovorím, že to tak bude s tebou, ale existujú aj iné dôležité veci, ktoré to prinesie na svetlo. Stručne povedané, dobré plánovanie vám ukáže potenciálnych problémov / problémy na papieri, aby bolo možné vyhnúť sa im v reálnom svete.

Tak choďte na to z celého srdca, som si istý, že všetci ľudia tu na vás podporiť na to, čo robíte.

Môj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základná doska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chladenie:
Thermalright Ultra-120 extrémnym
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operačný systém (y):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.