![]() |
|
| |||
| |||
| Öncelikle yeni so hello, kendi işimi çevrimiçi bina üsleri kadar başlangıç ve internet üzerinden satış bunları düşünüyordum ive im. Şimdi i dont planı tüm uk gitmek, ben tanıtımı için gidiyorum çünkü ben currys ve PC dünya fiyatları dövmek biliyorum yerel. Şey önce sıfırdan bir bilgisayar inşa hiç, bu çılgın ama sağduyu kullanılarak çalıştığını onları ve i hakkında çok anlıyorum, ses olabilirsiniz imo sadece cesaret alir. So Bugün bazı parçalar sipariş ve kendi pc yeni bir işlemci ve bellek yüklü, sadece ben yapabilirim kendime hatırlatmak ve ilgili iş dalma almak im. Dolayısıyla son birkaç gün bu şeylerin bir kavrayışa almaya çalışırken gibi forumlar aracılığıyla okuma ive, örneğin sadece Bugün 667MHz RAM ve nasıl bir pc bina ile ilgili ne durdu gerçekleşmiştir. Im hiçbir uzman, ama i kadar hızlı bir şey almak, sadece son şeytan hakkında bulundu vs ve ve bunun ne olduğunu. Bu noktada i parçalar birlikte çalışacak ve iyi bir spec pc kurmak iyi bir fiyata bulabilirsiniz. Soru Yani, im crazy işine ne zaman i çok az deneyime sahip gidiş için düşünüyorum. Ben şu anda ne de birlikte en iyi performansını vermeye çalışırken dışarı i cant iş biliyorum. Ama temelleri ve thats all anda yapmaya çalışıyor im biliyorum. Benim hedef pazar dont çok fazla adet hakkında bilen insanlar ve iyi özellikleri ile ucuz bir istiyorum. So tekrar Ben doğru olanı yapıyorsun ya am i crazy? I geçinmek olarak öğrenebilir mi? i Over My Head alıyorum. Çünkü ive işine bu kadar uzun süre gitmek istediğini yapılmış cevapları olumlu olduğunu umarız ama ive gerçekten cesaret yoktu, ama adım bu kez götüreceğim im düşünüyorum. çok dürüst görüşler? Peynir! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben kendi işe başlamak için cesur olduğunu düşünüyorum.
Ama hangi hızla öğrenebilirim? İnsanlar sık sık söyleyerek gider ama bu durumda hata da hoşnutsuz müşteriler ve ancak bir şeyler koymak istiyor olabilir yaşayacaktır doğru senin itibar edecek gibi hatalarından tarafından öğrenirler. Sabitleme hataları da zaman ve para maliyeti olacaktır. Ama ün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kendimi çok büyük bilgisayarlar küçük ölçekli yerel, üzerinde O zaman belki de ikinci bir PC satın alma veya olan bir şey basit ve ucuz isteyenler için ucuz satmak için alabilirsiniz PC'ler satmak. Ben başa insanların büyük çoğunluğu daha önce ele alınmıştır başkalarından duydum insanlar, nasıl ağız kelime hızla yayılır gösteriliyor. İnsanlar bir PC özellikle dont çok fazla adet hakkında bilen "insanlarla" yaygara minimum istiyorum. Zarar ünü için seni satın alır ve geri getiren şey çok işletme için kötü olur tutmak zorunda bile bir kişi tarafından yapılır. Bu özellikle yerel olarak satış şeyler geçerlidir. Ben baş insanların çoğu, daha önce ele alınmıştır başkalarından duydum insanlar var. () Ünü ve ağız kelimenin önemi kanıtlanması. Bu eserin birçok temel onarım yapıyor yol ve IMO çok daha kazançlı sıklıkta bu sadece zaman değil donanım gerektiren bir virüs kaldırma vb. Düzenle:I dont iddia işadamı her türlü olması ve çoğunlukla bu benim için bir hobi ama ben tavsiye bazı kullanımı bir umut. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Sana cevap için teşekkür ederiz. Orada bazı büyük riskler ama yol i hasta 3 farklı temel birimleri karşılığı paketi için bir değer, o zaman var olduğunu görmek bilmek iyi bir gameing kabil pc ve onlara merhaba spec. Önce benim web sitesinden satacak. Ben onları Bilding ve işe emin alışmak bir on ebay birkaç satabilir. Ayrıca öğrenme olacak. Ayrıca satın almak ve "istenmeyen hediye" ve orada satmak satmak birkaç koymak olabilir. Obviouisly hepsini elden önce test edeceğiz. Ben bir satır için iyi bir şey çok zor denemeden önce bunu öğrenmek için yapışmasını Doğum planlıyorum. That be Athlon tabanlı sistem Soket AM2 kullanarak olacak Bu ok olacak mı? Ayrıca, i i gerekebilir ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum. Sonunda bunu yükseltmeleri ve virüs kaldırma girmek planlıyoruz. Araçları ne tür / size çalışma bu tip için tavsiye ederim yazılım? harici sabitdisk anti virüs yazılımı vb içeren mabye Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Ben online fiyatlarla rekabet etmek zor olabilir ama eğer o zaman sizin için iyi olabilir sanırdım. Yüksek seviye oyun kulesi satmak isterdim elbette hedef market.I bağlıdır satıyoruz ama ben cekti çok satmak biliyorum PC'ler. Bu 'hoparlörlere sahip Something / yazıcı, çok "bir favori gibi görünüyor. ![]() Çoğu insan bu kadar uzakta ne zaman sen donanım ince noktaları hakkında konuşmaya başlayın bakmak size verecektir. Sadece rahatça çalışıyor emin olun. Yaptığını yükseltmeleri için Araçlar screwdriver.LOL olurdu Im şaka ama gerçekten birçok araç ihtiyacınız dont, belki bir voltmetre ve bir havya ama bir kez o sahne bileşenleri de değiştirilebilir almak. Ben her zaman ve yedek parçalar etrafında yalan olurdu Hiçbir şeyi atmak asla eski görünüyor ve useless.Many kere insanlar bile malzeme eski bilgisayarların gereken, ya da daha fazla ram, yeni gerçek antik şeylerle de geldi. Viruse için / casus Ben (bu kaçırmak, Spybot, Ad-Aware) Ayrıca sabit disk kendi PC gerekirse formu tarama istiyorsunuz zamanki kullanabilirsiniz. Kötü kötü I taze bir yükleme yapmak istiyorsunuz gelir, böylece ürün anahtar telemetreler (jöle fasulye büyülü gibi vb) önce işe a must sahip. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Öncelikle, ben sana ellerini tutun. Bu cesur hareket, ve, sizi oraya yarıya istekli committ ile konum. Eğer ilk örnek istiyorsan TCF bak. Dave (sahibi) bir yıl ve öğrendim için VB oturdu, o da kendi işini kurma ve satış bilgisayarları çalıştırır. He de içine zaman ve çaba muazzam bir miktar koyar. Bir yıl önce bu site bir ghosttown biraz vardı; kişi kayıt ve bir mesaj verme, çok az sayıda kayıt vb Ile çaba ve Dave ne yaptı azim biraz. Şimdi bakın; hepimiz zaman büyüyen konum, biz SocialWarfare ve Evilfantasy şeklinde mükemmel kipler var. We've bazı büyük üye: Krill, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, McBee. G'awd liste uzayıp gidiyor. Kesinlikle, sizin pazar ihtiyaçlarını anlamak ve ürün pazarlama içine çalış, fiyat da önerilen pazar segmentinde bir numaralı faktör (kim hakkında pc's bu kadar örneğin inşa kalitesi fussed olmayan) kişi, bilmiyorum. İşinizin çoğunluğu başlangıçta ağız kelime, bu nedenle her zaman gelecek sen yapmak ne zaman sen, bunu yapmak için gidiyoruz demek gidiyoruz söylediklerini yapmak. Bir kart herhangi bir müşteri (sonra belki de bu yolda olacak vermek için), açık nazik olmak, kullanışlı ama açıklamak patronise vermez ve temiz ve düzenli ziyaret ettiğinde bakın. İlk gösterim sayısı. Ama çok müşteri hizmeti sizden satın alırsa herkes o da içine itimat çok koyar.
|
| |||
| |||
| ** Konu Ekonomi Tartışma taşındı **
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tavsiye ve teşvik için teşekkür ederiz. I like i dont planında kafamın üzerinde olsun dedi. Ben de bana yakın faaliyet yerel bir donanım tedarikçiden ebuyer ve Aria vb üzerinde ucuz parça buldum. As I oem parçalar alarak para tasarrufu planlıyorsanız mümkün ve daha sonra toplu alım çok fazla. Ben suç demek ne söyleyerek dont dont adet hakkında çok kim biliyor insanlar. Ama im denemek için gitmiyor ve ciddi bir oyun onun üst noch PC ve verimlilik geliştirmek isteyen ile yoluma blöf olduğu ile ne demek. Wather ve tüm bu RAID soğutma grubu. Ne bilmek sopa ve i öğrenmek gibi explad gidiyorum. Ben küçük kadar başlangıçta çok para riske im değil başlamak gerekir. Ive düz geri şirket haline tüm kar yatırım. O zaman benim şirket kurmak gidin ve daha fazla ticaret hesapları olsun ilk planlıyoruz. Kaynak ucuz parçaları ve bir Demek Fiyatı Düşünce olmanın ne düşünecektim kurmak AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 + 1GB DD2 667MHz Ram MSI 256MB Grafik Kartı HDTV çıkışı 160 GB SATA HD 20 x SATA DVD RW LightScribe ile Windows XP Düzenle 450W PSU SATA ve 24 pin ile thats eklemek 10/100/1000 Ethernet LAN £ 279,99 Sonra posta ücreti ve paketleme eklemek Bu makul görünüyor mu? |
|
| |||
| |||
| Müşterinizin olacak değildir düşünüldüğünde oyun ama sadece ofis / size paket içine ofis yazılımları bazı form eklemek isteyebilirsiniz internet türü. Bu fiyat bana güzel görünüyor dışında.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Gerçekten iyi bir nokta oldu. Eğer im satan, bu nedenle hasta bazı yazıcı ve ofis yazılımları vb ekleyerek bakarak onunla bazı şeyleri isteyeceklerdir ev kullanıcıları için |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaten ama bu yapmış olabilir just in case ....
Bu gelir o zaman I Birlikte ayrıntılı bir iş planı koymak öneririz ana kaynağı olacak. Bir ağrı yapmak biraz olmalı ama çok değerli gibi görünüyor Its şey. Bir iş planı kinda içine bakmak ve işletme hakkında her unsur, sadece üretim değil pazarlama, finans, satış, müşteri hizmetleri, rakip araştırma vb Bu olası sorunları yerinde size yardımcı olmak için önce bir yol gitmeliyiz kuvvetleri iş başlar. Örneğin, bölgenizdeki orada birileri (PC dışında dünya ona benzer bir şey yapıyor, vb) önce onlar iyi ve ne yaptığını da kötü ne yaptığını ve sonuç olarak iş ayarlamak karar verebilirsiniz araştırarak olabilir. Ayrıca, örneğin, bir ay satmak için iyi bir yaşam yapmanız gerekir açıkça kaç bilgisayar göstereceğim. Fazla bir şey yapıyor ve sonra da orada önceden dikkate yoktu birkaç şey vardı hayata başlamak için hiçbir şey 'sert. Eğer iş kapalı alır, aynı zamanda iyi uygulama eğer aniden ek finansman ihtiyacı olan bu önemli olacak bir şey tahmin, olacak. İyi bir iş planı da nasıl ve ne yapıyorsun şeyler ayarlamak için ölçmek için yardımcı olacaktır. Şu anda birlikte ben deneyim konuşmasına bir iş koyarak am. Ben araya rağmen hadnt eğer, iş başlangıçta ben daha fazla kişi gerekir planlıyordu yoldan yaptık bu şekilde önceden görünüyordu gerçekleşmiştir iş planı koyarak sonra. Bunun sizinle durumda olacak, ama demiyorum başka önemli şeyler o ışık getirecek olabilir. Özetle, iyi planlama herhangi bir potansiyel sorunlarını gösterir / kağıt sorunları böylece gerçek dünyada onları engelleyebilirsiniz. Öylesine için bütün kalbiyle gidin, emin bütün insanlar burada ne yaptığını size destek kulüpler. Benim Sistemi: Fil
|
![]() |
|
| Bookmarks |