![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| По-перше їм нові, так Hello, Ive думав про запуск свого онлайн бізнесу бази будівництва і продажу їх в інтернеті. Тепер я планую Dont Go всій Великобританії, я буду рекламувати місцеві, тому що я знаю, що можу побити цін Currys і PC World. Річ у тому, я ніколи не побудували комп'ютер з нуля раніше, що може здатися божевільним, але я розумію багато про них, і я можу працювати за допомогою цього здорового глузду, ІМО, він просто бере хоробрістю. Так що сьогодні я замовив кілька частин і встановлений новий процесор і пам'ять у моєму власному комп'ютері, просто щоб нагадати собі, я міг би це зробити, і їм доведеться прийняти зануритися в бізнес. Так що для останніх декількох днів Ive читав через форуми, як це намагаються зрозуміти суть речей, наприклад, він був тільки сьогодні я зрозумів, що 667MHZ стояли в пам'яті і як вона пов'язана з на базі ПК. Їм не фахівець, але я можу забрати речі вгору швидко, тільки недавно я дізнався про SATA і т.д., і що це таке і таке інше. На даний момент я можу знайти частин, які будуть працювати разом і будувати хороші специфікації PC за хорошу ціну. Таким чином, питання, чи вважаєте ви їм Crazy виходу на бізнес, коли в мене так мало досвіду. Я знаю, зараз я нахиляє розібратися, що добре працює разом, щоб дати оптимальну продуктивність. Але я знаю, що й основ Це все їм намагаються зробити прямо зараз. Моя мета ринку є люди, які не знаю занадто багато про комп'ютери і хочете дешево один з гарним специфікацій. Отже, ще раз, я роблю правильно чи я з розуму зійшов? Можу я дізнатися, як я йду разом з нами? я отримую більше ніж в голові. Я сподіваюся, що відповідь позитивний, оскільки Ive було хотів йти в бізнесі так довго, але Ive ніколи не наважився, але я думаю, їм Gonna Take кроком на цей раз. таке чесне думку? Ура! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, ви сміливі для початку власного бізнесу.
Але наскільки швидко можна навчитися? Часто люди вчаться на своїх помилках, як говориться, але в даному випадку помилка призведе до невдоволених клієнтів, і хоча ви можете бути готові виправити ситуацію репутації буде страждати. Виправлення помилки буде коштувати вам час і гроші. Але я думаю, репутацією, має величезну важливість. Я продаю себе ПК локально на невеликих масштабах, в основному в старих ПК, які можна отримати за дешевою потім продають людей, які, може бути, купівлі другого комп'ютера або просто хочете що-небудь простий і дешевий. Переважна більшість людей, я працюю з люди, які чули від інших, мені довелося зіткнутися з раніше, що показують, як слова з вуст поширюється дуже швидко. Люди хочуть мінімумом суєти з ПК особливо "людей, які не знаю занадто багато про ПК". Збитків, нанесеного вашої репутації навіть однієї людини, який набуває над вами і тримати в результаті чого речі назад буде дуже погано для бізнесу. Це особливо актуально, коли ви продаєте речей на місці. Більшість людей, я працюю з люди, які чули від інших, мені довелося зіткнутися з раніше. (Доказ важливості репутації та усні). Це привело до багато роботи робить основний ремонт і усунення вірусів і т.д., які ІМО є набагато більш прибуткова, як часто воно тільки вимагає часу, а не апаратного забезпечення. Зміна:I Dont стверджувати, що будь-який бізнесмен, і це основне хобі для мене, але я сподіваюся, що мої поради деяку користь. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Я вдячний Вам відповісти. Я знаю, що деякі великі ризики, але він мені способом бачите, що це жорстоке є 3 різних базових величин Співвідношення ціна / якість пакет, то хороші комп'ютери здатні gameing і їм привіт Spec. Перед тим, як я буду продавати з мого сайту. Я міг би продати на кілька Ebay, щоб звикнути до них Будівельні і переконавшись, вони працюють. Я також вчитися. Я міг би також покласти в декількох купувати і продавати як "небажане дар" і продати його там. Obviouisly я все це випробування, перш ніж руки. Я планую, залучаючи в одну лінію, щоб дізнатися про це добре, перш ніж намагатися нічого занадто складно. Це буде Athlon системою допомоги Socket AM2 Як ви думаєте, це буде нормально? Також я хотів би знати, що ви думаєте, мені може знадобитися. Врешті-решт я планую отримати в оновлення та видалення вірусів. Який інструмент / програмне забезпечення ви рекомендували б для такого роду роботи? mabye зовнішнього жорсткого диска містить антивірусне програмне забезпечення і т.д. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Я б подумав, що буде складно конкурувати з онлайн цінами, але якщо ви можете добре для вас. ПК ви продаєте, залежить, звичайно, на цільової market.I хотілося б продавати високу встановлення ігор кінця, але я знаю, Wouldnt продавати багато. Те, що має "колонки / принтер, багато", здається, улюблена. ![]() Більшість людей будуть давати вам, що далеко дивитися, коли ви починаєте говорити про тонкощі обладнання. Просто переконайтеся, що він проходить гладко. Інструменти для роботи модернізацію будуть screwdriver.LOL Im жартувати, але ви не дійсно потрібно багато коштів, може бути, вольтметра і паяльника, але як тільки ви отримаєте на цьому етапі компоненти можуть також бути замінений. Я завжди є запчастини валяються і не що-небудь видаляти, навіть здається, що речі старі і useless.Many часи люди прийшли зі старими ПК, які необхідні нові і більше оперативної пам'яті, реальні давні речі. Для viruse / Spyware я б використовував звичайні (викрадення цього, Spybot, Ad-Aware) Я хотів би також виконати сканування жорсткого диска форм моєму комп'ютері, якщо це необхідно. В гіршому випадку я хотів би зробити нову установку таким чином, знаходження ключа продукту Finders (як Magical Jelly Bean т.д.) перед роботою є обов'язковим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, я вважаю, мої руки до вас. Це хоробрий крок, і ви вже на півдорозі з вашої готовності committ. Подивіться на TCF, якщо ви хочете простий приклад. Дейв (власник) сіли за рік і дізнався В.Б., він також керує своєю власною будівельного бізнесу та продажу комп'ютерів. Він кладе величезну кількість часу і зусиль на обох. Рік тому цей сайт був трохи ghosttown, люди підписання та прийняття однієї посади, дуже мало реєстрацій т.д. Трохи зусиль і наполегливості Дейв зробив це сталося. Тепер подивіться на нас, ми ростимо весь час, ми маємо чудову моди у формі SocialWarfare і Evilfantasy. Ми також деякі великі члени: Кріль, Cyberspacegenie, Cew27, Emrys88, Blackmirror, Historygirl, Макбі. G'awd список можна продовжити. Звичайно ваше розуміння потреб ринку та маркетингу вашого продукту грає в неї, ціна також є номером один фактор у вашому сегменті ринку пропонується (люди, які не знають про ПК не так метушився якість збірки, наприклад). Більшість ваш бізнес спочатку буде надходити з уст в уста, так що завжди робити те, що ти кажеш, що будемо робити, коли ви кажете, ви збираєтеся це зробити. Мати картка зручно давати які-небудь клієнта (то, можливо, вони будуть передавати його), очевидно, бути ввічливим, але пояснити не шукати заступництва і доглянутий, коли знаходишся. Перші враження кол. Але ж так воно обслуговування клієнтів, хто купує у вас ставить багато вірити в це також.
|
| |||
| |||
| ** Thread переїхала в бізнес Обговорення **
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за поради і підтримку. Як я сказав, Dont планує отримати більш ніж в голові. Я знайшов дешевих частин на Ebuyer арії і т.д., а також від місцевих постачальників програмного забезпечення, які працюють поруч зі мною. Я план щодо економії коштів шляхом покупки OEM частин в максимально можливою мірою, а потім на оптові закупівлі. I Dont означати злочину, коли говорять люди, які не знаю, щоб багато про шт. Але що я маю на увазі, що це їм не буду намагатися і блеф мій шлях із серйозним гравцем, що бажають поліпшити продуктивністю зі своїх головних PC ніч. Що погодних охолодження і RAID і таке інше. Я буду дотримуватися того, що я знаю і як я explad вчитися. Я почну з малого таке їм не ризикуючи великими грошима на початку. Ive вкладаємо всі свої прибутки прямо назад у компанію. Я планую перше встановити мою компанію потім піти і отримати більш рахунку торгівлі. Вихідного дешевих частин і побудувати те, що я вважаю Bargin я маю на увазі AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 + 1GB DD2 667MHZ Рам MSI 256mb Відеокарта HDTV Out 160 GB SATA HD 20 х SATA DVD RW з LightScribe Windows XP Змінити, щоб додати Thats с БП 450W SATA і 24-контактний роз'єм 10/100/1000 Ethernet LAN £ 279.99 Потім додайте поштові та упаковка Чи, які здаються розумними? |
|
| |||
| |||
| З огляду на ваш клієнт не збираються бути гравцем, але тільки служба / Інтернет типу ви можете додати деякі форми офісне програмне забезпечення в комплекті. Крім того, що ціна здається штрафу для мене.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ви дійсно зробили гарну крапку там. Якщо їм продавати домашні користувачі захочуть деякі речі з його, так хвора, дивлячись у додаванні деяких принтерів і офісного програмного забезпечення і т.д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо, ви вже зробили це, але про всяк випадок ....
Якщо це буде вашим основним джерелом доходу тоді я пропоную вам скласти докладний бізнес-план. Її щось, здається, трохи болю, але зробити це дуже варто. Kinda бізнес-план примушує вас вивчити і подумати про кожному елементі бізнесу, а не тільки виробництво, але маркетинг, фінанси, продажу, обслуговування клієнтів, конкурентів досліджень і т.д. Він повинен якимось чином допомогти вам виявити потенційні проблеми, перш ніж ви Початок бізнесу. Наприклад, у вашому районі може бути хто-то вже робити щось подібне (крім Світ ПК и др.) шляхом вивчення, перш ніж вирішити, що вони роблять добре, а що вони роблять погано, і налаштувати свій бізнес як результат. Він буде також, наприклад, показати вам ясно, скільки комп'ютерів необхідно продавати в місяць, щоб зробити гідного життя. Там немає нічого складніше, ніж почати робити що-небудь і потім розумієш, що там було кілька речей, які ви не вважали заздалегідь. Якщо бізнес злітає, він також буде хорошою практикою для прогнозування, яка є те, що буде мати важливе значення, якщо раптом буде потрібно додаткове фінансування. Хороший бізнес-план також допоможе вам оцінити, як ви робите, і скорегувати речей. В даний час я воєдино бізнесі, тому я кажу з досвіду. Після складання бізнес-плану я зрозумів, що якщо б я робив свою справу так, як я спочатку планував мені потрібно більше людей, хоча вона hadnt здавався таким чином заздалегідь. Я не кажу, що це буде у випадку з вами, але можуть бути й інші важливі речі, які вона принесе світло. Загалом, хороше планування покаже вам будь-які потенційні неприємності / проблеми на папері, так що ви можете уникнути їх у реальному світі. Так Ідіть за це щиро, я впевнений, що всі люди тут підтримати Вас про те, що ви робите. Моя система: Слон
|