![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL. Това е доста по дяволите смешно. 40 минути за да напишете имейл, с интуитивен ново колело. "Всичко е само на неколкостотин кликвания се!"
|
| |||
| |||
| Харесвах новата подобрена батерия, която дава възможност на близо 20 минути на непрекъсната употреба. На сериозна бележка, от колко време си мисля, докато напълно гласа активиран компютъра ще бъдат на разположение affordably? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Убеден съм, че това е причината, защо повече хора не използвате гласово разпознаване пишете софтуер, Прекарах сигурно 10 часа за обучение, но е в състояние да пише по 250 - 400 wpm в зависимост от това колко бързо ви говоря е безценен ИМО. Не бих могла да се обучават труда да го възраст, а след това го направих, а сега аз няма да искам да пиша есе, без нея.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| По отношение на глас признаване на Vista е учудващо добре. Да имаш ливърпулец акцент, малко хора могат да ме разберете, да не говорим за компютри, и аз бях изненадан, когато тя признава за 95% от моите думи първо време, малко обучение и нейното отлично! |
|
| |||
| |||
| @ Server и Razer: Наистина ли? Аз не осъзнаваш те са ония, които са ефективни. Ще посетя трябва да погледна в това. Аз наистина биха могли да се окажат някои статии тогава. Аз правя на 2/4 пръста пишете нещо, понякога хвърлят йон палец или два, както и ......... |
|
| |||
| |||
| Да, те са доста добри. Отиди чрез обучение на няколко пъти и да научат ключовите думи и сте добре да говорите на компютъра си като глупав идиот цял ден = D Моят съвет: Да не се използват в училище или общественото пространство = P |
|
| |||
| |||
| Учене с типа правилно е много полезно умение да имат добре. С практиката 100WPM лесно е възможно по-евтин блато стандартна клавиатура. Не мога редовно нокаутирам 70WPM докато мозъка ми да мисля, че бързо:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Жена ми може да напише бързо от всеки Секретар тя някога е имала клавиатурата звучи като Gatling пистолет, когато тя е на. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40 мин. да пишете на електронна поща, 20 мин батерията мощност употреба, казва, че всичко наистина от Apple
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой успя да победи ми не успеят? | Черна магия | Изключено Тема Дискусия | 10 | 13 Авг 2009 19:55 |
| Apple Quicktime не работи с Firefox | Moondance | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 10 Юни 2009 19:02 |
| Дали Apple Mac Софтуер работят на Windows | rongrace | Общи Софтуер Чат | 5 | 23rd Feb 2009 00:45 |
| Шок решение, както microsft оферта за закупуване на Apple! | Cew27 | Изключено Тема Дискусия | 5 | 6 април 2008 16:46 |
| Онлайн казина, е възможно да ги победим? | skinnyman9000 | Изключено Тема Дискусия | 1 | 10-ти септември 2007 02:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |