![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γελάω δυνατά. Αυτό είναι πολύ αστείο δεκάρα. 40 λεπτά για να γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τη νέα διαισθητικών τροχό. «Όλα είναι μόνο μερικές εκατοντάδες κλικ μακριά!"
|
| |||
| |||
| Μου άρεσε η νέα βελτιωμένη μπαταρία που δίνει περίπου 20 λεπτά χωρίς διακοπή της χρήσης. Σε μια σοβαρή σημείωση, πόσο καιρό νομίζετε ότι μέχρι να ενεργοποιηθεί πλήρως φωνή Οικονοικά προσιτές υπολογιστή θα είναι διαθέσιμο; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότερα άτομα δεν χρησιμοποιούν το λογισμικό φωνητικής αναγνώρισης δακτυλογράφηση, πέρασα πιθανώς 10 ωρών κατάρτισης, αλλά να μπορούν να γράψουν σε 250 - 400 wpm ανάλογα με το πόσο γρήγορα μιλάτε είναι ανεκτίμητη ΙΜΟ. Ι δεν θα μπορούσε να ενοχληθεί για την εκπαίδευση για τις ηλικίες, τότε το έκανα, και τώρα δεν θα ήθελα να γράψω ένα δοκίμιο, χωρίς αυτό.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Όσον αφορά την αναγνώριση φωνής, τα Vista είναι εκπληκτικά καλά. Έχοντας scouse προφορά, λίγοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν πόσο μάλλον υπολογιστές μου και μου έκανε εντύπωση όταν αναγνωρίζεται το 95% περίπου τα λόγια μου, πρώτη φορά, μια μικρή εκπαίδευση και την εξαιρετική! |
|
| |||
| |||
| @ Server και Razer: Αλήθεια; Δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι είχε τους αποτελεσματική. Πάω να πρέπει να το εξετάσουμε. Θα μπορούσα να αποδειχθούν ορισμένα πραγματικά αντικείμενα τότε. Θα κάνουμε το 2-4 δάχτυλο πληκτρολογώντας πράγμα, μερικές φορές ρίχνουν ιόντων αντίχειρα ένα ή δύο, αλλά ......... |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι πολύ καλή. Πήγαινε μέσω της κατάρτισης μερικές φορές και να μάθουν τις βασικές λέξεις και είστε καλή στο να κάνει chat το PC σας σαν ανόητος ηλίθιος όλη μέρα = D Η συμβουλή μου: Να μην χρησιμοποιείται σε σχολείο ή δημόσιο τομέα = P |
|
| |||
| |||
| Μαθαίνοντας να τύπου σωστά είναι ένα πολύ χρήσιμο προσόν να έχει επίσης. Με πράξη 100WPM είναι δυνατόν εύκολα για μια φθηνή BoG πρότυπο πληκτρολόγιο. Μπορώ τακτικά ακαταγώνιστος 70WPM όσο εγκεφάλου μου να πιστεύω ότι γρήγορα:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η γυναίκα μου μπορεί τύπου ταχύτερα από οποιαδήποτε γραμματέας έχει ποτέ, το πληκτρολόγιο φαίνεται Gatling όπλο, όταν του την. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40 λεπτά για να γράψετε ένα e-mail, 20 λεπτά χρησιμοποιεί την ενέργεια της μπαταρίας, πραγματικά τα λέει όλα από μήλο
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|