![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol. To je ljepušan osuditi smiješno. 40 mins napisati poruku e-pošte, uz intuitivne nove kolu. "Sve je samo nekoliko stotina klikova daleko!"
|
| |||
| |||
| I svidjela nova poboljšana baterija koja daje gotovo 20 minuta neprekidno korištenje. Na ozbiljno, koliko dugo mislite li do potpuno glasovno aktivira računalo će biti dostupni affordably? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Siguran sam da je to razlog zašto više ljudi ne koristite prepoznavanje glasa upisivanjem software, vjerojatno sam proveo 10 sati treninga, ali da ste u mogućnosti pisati na 250 do 400 wpm ovisno o tome kako brzo počnu je neprocjenjivo IMO. Nisam mogao a da ne smeta da bude vlak za uzraste, onda sam učinio, sada ne bih želite napisati jedan esej bez njega.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| U odnosu na prepoznavanje glasa, Vidik je iznenađujuće dobar. S naglaskom scouse, malo ljudi mogu razumijeti mene a kamoli računalima i sam bio iznenađen kada je prepoznao oko 95% od mojih riječi prvi put, malo treninga i njegove odlične! |
|
| |||
| |||
| Server i @ Razer: Stvarno? JA nije 'ostvariti su da im je na snazi. Im 'idući u morati gledati u to. JA stvarno mogao ispasti neki članci onda. JA obaviti 2-4 prstom tipkati stvar, ponekad bacanje ion thumb jedan ili dva, ali ......... |
|
| |||
| |||
| Da, oni su prilično dobri. Prođite kroz obuku nekoliko puta i naučite ključnih riječi i da ste dobro chat na računalu kao brbljiv idiot povazdan = D Moj savjet: nemojte koristiti u školi ili javne površine P = |
|
| |||
| |||
| Učenje na vrstu ispravno je vrlo korisno imati skill as well. S praksom 100WPM lako je moguće na jeftini kaljuga standardne tipkovnice. Ja mogu redovito nokautirati 70WPM kao čeznuti kao moj mozak može misliti da je brza:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
Moja žena može brže od bilo kojeg tipa sekretar je ikada imao, tipkovnice zvuči poput Gatling pištolj kad je on. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40 mins napisati poruku e-pošte, 20 mins baterije koristiti, kaže da to zaista sve od jabuka
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li netko bio u mogućnosti za nadmašivanje My fail? | Black Magic | Off Topic Discussion | 10 | 13. kolovoz 2009 19:55 |
| Apple QuickTime ne radi sa Firefox | Moondance | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 10. lipnja 2009 19:02 |
| Da li Apple Mac Software pokrenuti na Windows | rongrace | Općenito Software Chat | 5 | 23. veljača 2009 00:45 |
| Shock odluka kao microsft ponuda za kupnju jabuka! | Cew27 | Off Topic Discussion | 5 | 6. travanj 2008 16:46 |
| Online casina, moguće ih tuku? | skinnyman9000 | Off Topic Discussion | 1 | 10. Ruj 2007 02:41 |
| Thread Tools | |
| |