![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hangosan nevet.
Ez elég rohadt vicces. 40 perc, hogy írjon egy e-mailt, az intuitív új kereket. "Mindent, csak néhány száz kattintásokra innen!"
|
|
|||
|
|||
|
Tetszett az új, továbbfejlesztett akkumulátor, amely közel 20 perces megszakítás nélküli használatát.
A komoly jegyzetet, meddig Mit gondolsz, amíg egy teljes hang-aktivált számítógépes affordably lesz elérhető? |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Biztos vagyok benne, hogy ez az oka annak, hogy több ember ne használja hangfelismerő szoftver gépelés, töltöttem valószínűleg 10 órán belül a képzés, de nem tudja írni a 250-400 wpm attól függően, hogy milyen gyorsan miről is priceless IMO. Nem érdekelte, hogy a vonat, hogy évek óta, akkor volt, és most nem akarok írni egy esszét nélkül.
|
|||
|
|||
|
Ebben a tekintetben a hangfelismerés, a Vista egy meglepően jó. Miután a scouse akcentussal, kevés ember tudja megérteni nemhogy számítógép és én voltam meglepődve, amikor elismerte, mintegy 95%-a szavaimat először, egy kicsit a képzés és a kiváló!
|
|
|
|||
|
|||
|
@ Kiszolgáló és a Razer: Tényleg? Nem rájönnek ők voltak azok, hogy hatékony legyen. Megyek is, hogy vizsgálja meg ezt. Tudtam igazán derül ki, néhány cikket majd. Én 2-4 ujjal gépelés dolog, néha throwing ion a hüvelykujj vagy két és .........
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, nagyon jó. Tovább a képzés egy párszor, és tanulni a legfontosabb szavakat, és te jó, hogy a chat a számítógép, mint egy idióta locsogó minden nap = D
Az én tanácsom: ne használja az iskolai vagy nyilvános területen = P |
|
|
|||
|
|||
|
A tanulás típusának megfelelően van egy nagyon hasznos skill is egyaránt.
A gyakorlatban 100WPM könnyen lehet egy olcsó BOG standard billentyűzet. Én is rendszeresen kiüt 70WPM amíg az agyam is úgy gondolom, hogy gyors:)
|
|||
|
|||
|
Idézet:
A feleségem is gyorsabbak, mint a bármely típusú titkára, amit valaha is volt, a billentyűzet úgy hangzik, mint egy Gatling ágyú, mikor van. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
40 perc, hogy írjon egy e-mail,
20 perc akkumulátort használata, azt mondja, tényleg az összes alma
|