![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Garsiai juoktis.
Tai yra pretty damn funny. 40 min rašyti elektroniniu paštu, intuityvus naujas ratas. "Viskas yra tik keli šimtai paspaudimų away!"
|
|
|||
|
|||
|
Man patiko naujas patobulintas baterija, kuri suteikia beveik 20 minučių nepertraukiamo naudojimo.
Dėl rimtų dėmesį, kaip ilgai manote, kol visiškai balsu įjungiamas kompiuteris bus galima už prieinamą kainą? |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Aš tikiu, kad yra priežastis, kodėl vis daugiau žmonių nesinaudoja balso atpažinimo programinė įranga spausdinimo, aš tikriausiai praleido 10 valandų mokymus, bet kad galėtų parašyti bent 250-400 wpm priklausomai nuo to, kaip greitai jūs kalbate, yra neįkainojamas IMO. Aš negalėjau būti bothered mokyti jį per amžius, tada aš, ir dabar aš norėčiau parašyti esė ir be jo.
|
|||
|
|||
|
Kalbant apie balso atpažinimo, Vista, viena yra stebėtinai gerai. Atsižvelgdama Scouse akcentu, keli žmonės gali suprasti mane jau nekalbant apie kompiuterius ir buvau nustebęs, kai ji pripažino apie 95% mano žodžius pirmą kartą, tiek mokymo ir puikus!
|
|
|
|||
|
|||
|
@ Serveris ir Razer: Tikrai? Aš ne realizuoti jie turėjo jiems, kad veiksminga. I'm going to reikia žiūrėti į tai. Aš tikrai galėjo pasirodyti kai kurių straipsnių tada. Aš 2-4 pirštu spausdinimo dalykas, kartais susiduriama su jonų nykščio ar dvi, taip pat .........
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip, jie yra gana gera. Eiti per mokymo kelis kartus ir išmokti pagrindinių žodžių ir norite gerai kalbėti ne savo kompiuteryje, pavyzdžiui Panieka idiotas visą dieną = D
Mano patarimas: nenaudokite mokykloje ar viešoje vietoje = P |
|
|
|||
|
|||
|
Mokymasis tipo gerai yra labai naudingas įgūdis, kad taip pat.
Įprastiniu 100WPM yra lengvai įmanoma, pigūs Pelkė standartinės klaviatūros. Galiu reguliariai išmuštų 70WPM tol, kol mano smegenys gali galvoti, kad greitai:)
|
|||
|
|||
|
Citata:
Mano žmona gali tipo greičiau nei bet sekretorius ji kada nors, klaviatūros Panašiai skambanti Gatlingas when she's on. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
40 min rašyti e-mail,
20 min baterijos energijos naudojimą sako, kad visi tikrai iš obuolių
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|