![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol. That is pretty damn funny. 40 min, aby napisać wiadomość e-mail, z intuicyjnym nowego koła. "Wszystko jest tylko kilkaset kliknięć away!"
|
| |||
| |||
| I liked nowych ulepszonych baterii daje prawie 20 minut nieprzerwanego użytkowania. Na poważne notatki, jak długo myślisz, aż całkowicie aktywowane głosem komputer zostanie affordably dostępne? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jestem pewien, że to jest powód dlaczego ludzie nie używają mowy wpisując oprogramowania, prawdopodobnie spędziłem 10 godzin szkolenia, ale nie są w stanie napisać na 250 - 400 wpm zależności od tego, jak szybko można mówić IMO jest bezcenne. I nie może być kłopot z pociągiem do wieku, to zrobił, i teraz nie chce napisać esej bez niego.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| W odniesieniu do mowy, Vista z nich jest zadziwiająco dobrze. Posiadanie scouse akcent, niewiele osób może mnie zrozumieć, nie mówiąc już o komputerach i byłem zaskoczony, gdy uznał, około 95% moich słów po raz pierwszy, trochę szkolenia i doskonale! |
|
| |||
| |||
| @ Server i Razer: Naprawdę? Nie miał sobie oni, że skuteczna. I'm going to trzeba patrzeć na to. I może rzeczywiście okazać się następnie niektóre artykuły. Ja 2-4 palca wpisywać rzeczy, czasem rzucania jonów kciuk lub dwóch, jak również ......... |
|
| |||
| |||
| Tak, są one całkiem nieźle. Idź poprzez szkolenia kilka razy i nauczyć się słów kluczowych i jesteś dobry, aby porozmawiać na komputerze jak idiota blithering cały dzień = D Moja rada: Nie używaj w szkole publicznej lub obszaru = P |
|
| |||
| |||
| Umiejętność typu właściwie jest bardzo przydatna umiejętność mają dobrze. Z praktyki 100WPM jest łatwo dostępny na tanią mszarnik standardowej klawiaturze. Mogę regularnie znokautować 70WPM tak długo, jak mój mózg może pomyśleć, że szybko:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Moja żona wpisać się szybciej niż jakikolwiek sekretarz ona kiedykolwiek, klawiatury brzmi jak Gatling gun kiedy jest włączony. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40 min napisać e-mail 20 min baterii użytkowania, twierdzi, że naprawdę z jabłek
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|