![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лол. То је згодан осудити смешно. 40 минс написати поруку е-поште, уз интуитивнија нове колу. "Све је само неколико стотина кликова далеко!"
|
| |||
| |||
| И свидела нова побољшана батерија која даје готово 20 минута непрекидно коришћење. На озбиљно, колико дуго мислите ли до потпуно гласовно активира рачунар ће бити доступни аффордаблы? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сигуран сам да је то разлог зашто више људи не користите препознавање гласа уписивањем софтуаре, вероватно сам провео 10 часова тренинга, али да сте у могућности да пише на 250 до 400 упм зависно о томе како да брзо почну је непроцјењив ИМО. Нисам могао а да не смета да буде воз за узрасте, онда сам учинио, сада не бих желите написати један есеј без њега.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| У односу на препознавање гласа, Видик је изненађујуће добар. С нагласком сцоусе, мало људи могу разумети мене а камоли рачунарима и сам био изненађен када је препознао око 95% од мојих речи први пут, мало тренинга и његове одличне! |
|
| |||
| |||
| Сервер и @ Разер: Стварно? ЈА није 'остварити су да им је на снази. Им 'лијегање морати гледати у то. ЈА стварно могао испасти неки чланци онда. ЈА чинити 2-4 прстом куцате ствар, понекад бацање ион тхумб један или два, али ......... |
|
| |||
| |||
| Да, они су прилично добри. Прођете кроз обуку неколико пута и стекнете кључних речи и да сте добро цхат на рачунару као брбљив идиот поваздан = Д Мој савет: немојте користити у школи или јавне површине П = |
|
| |||
| |||
| Учење на врсту исправно је врло корисно имати скилл ас уелл. С праксом 100УПМ лако је могуће на јефтини каљуга стандардне тастатуре. Ја могу редовно нокаутирати 70УПМ као дуг као мој мозак може мислити да је брза:)
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Моја жена може брже од било којег типа секретар је икада имао, тастатуре звучи попут Гатлинг пиштољ кад је он. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 40 минс написати поруку е-поште, 20 минс батерије користити, каже да то заиста све од јабука
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Да ли је неко био у могућности за победу Мы фаил? | Блацк Магиц | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 13 аугуст 2009 19:55 |
| Аппле КуицкТиме не ради са Фирефокс | Моонданце | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 10. јуна 2009 19:02 |
| Да ли Аппле Мац Софтуаре покренути на Уиндоус | ронграце | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 23 фебруар 2009 00:45 |
| Схоцк одлука као мицросфт понуда за куповину јабука! | Цеу27 | Офф Топиц Дисцуссион | 5 | 6 април 2008 16:46 |
| Онлине казина, могуће их туку? | скинныман9000 | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 10. сеп 2007 02:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |