![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem nakupovat v ebuyer a zvolit si i Google Checkout způsobu platby, a to odmítl mé karty tak jsem znovu a stále klesal, takže i přihlásit do svého účtu Google Checkout a vypouští a přidá novou kartu a stále klesal. Také to může zdát jako hloupá otázka, ale i získat účtované za mé pokusy selhaly? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by neměly být účtovány jako platba nebyla potvrzena.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ne jen používat vaši kartu rovně přes Ebuyer potom?
|
| |||
| |||
| Udělal jsem ale im přemýšlela, proč můj google doesnt práce IVE emailem jim tak vidět, co se děje |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ebuyer jsou obvykle velmi dobře se zákaznického servisu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám na mysli IVE emailem google, protože můj ebuyer prošel |
|
| |||
| |||
| OK, I'm confused. Vaše starosti prošel, nebo o poplatek za použití (nebo pokusu o použití) vaší kreditní karty prošli? |
|
| |||
| |||
| Nakonec jsem uhradit zboží prostřednictvím ebuyer. Zkoušel jsem Google Checkout, ale odmítl, tak jsem poslal email google, proč odmítl podstatě řekli volat svou banku |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nebudou uznávat SD Card. Nic špatného Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15.listopadu 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a paměti pro prodej / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Thread Nástroje | |
| |