μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Κάρτα μειώθηκε

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 09:54
Μέλος Ομάδα

Default Κάρτα μειώθηκε

Ήμουν για ψώνια ebuyer και επιλέγω το Google Checkout τρόπο πληρωμής και η πτώση μου κάρτα ώστε Προσπάθησα ξανά και εξακολουθεί να μειωθεί, οπότε θ συνδεδεμένοι στο λογαριασμό μου Google Checkout και διαγράφεται και προστίθεται μια νέα κάρτα και εξακολουθεί να μειωθεί.

Επίσης, αυτό μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά θα έχω χρεωθεί για αποτυχημένες προσπάθειες μου;
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 09:58
Ομάδα Δωρητών

Default Κάρτα μειώθηκε

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας robina80 View Post
Επίσης, αυτό μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά θα έχω χρεωθεί για αποτυχημένες προσπάθειες μου;
Εσείς δεν πρέπει να επιβαρύνονται με την πληρωμή δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:04
Συντονιστής Ομάδας

Default Κάρτα μειώθηκε

Γιατί να μη χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας απευθείας Ebuyer τότε;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:06
Μέλος Ομάδα

Default Κάρτα μειώθηκε

Το έκανα, αλλά im αναρωτιέστε γιατί μου το google doesn't IVE εργασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, προκειμένου να δούμε τι θα συμβεί
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:09
Συντονιστής Ομάδας

Default Κάρτα μειώθηκε

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας robina80 View Post
Το έκανα, αλλά im αναρωτιέστε γιατί μου το google doesn't IVE εργασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, προκειμένου να δούμε τι θα συμβεί
Thats το καλύτερο πράγμα που πρέπει να έχουν γίνει.

Ebuyer κανονικά με πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών.

Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:18
Μέλος Ομάδα

Default Κάρτα μειώθηκε

Εννοώ IVE Google μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή μου πέρασε από ebuyer
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 18:29
Ομάδα Δωρητών

Default Κάρτα μειώθηκε

Εντάξει, είμαι σε σύγχυση. Σας χρεώσει πέρασε, ή την καταβολή του τέλους για τη χρήση (ή προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν) της πιστωτικής σας κάρτας μέσω πήγε;
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 09:33
Μέλος Ομάδα

Default Κάρτα μειώθηκε

i payed τελικά τα εμπορεύματα μέσω ebuyer. Προσπάθησα Google Checkout, αλλά η πτώση ήταν, λοιπόν, έστειλε ένα email google γιατί μειώθηκε κατά βάση, είπαν κλήση σας τράπεζα
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader TommyD Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 15 Νοεμβρίου 2009 14:57
P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο tardster CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 6 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33
Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 5 Αυγ 2009 08:44
Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget demon102 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 2 Αυγ 2008 13:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.