![]() |
|
| |||
| |||
| Ήμουν για ψώνια ebuyer και επιλέγω το Google Checkout τρόπο πληρωμής και η πτώση μου κάρτα ώστε Προσπάθησα ξανά και εξακολουθεί να μειωθεί, οπότε θ συνδεδεμένοι στο λογαριασμό μου Google Checkout και διαγράφεται και προστίθεται μια νέα κάρτα και εξακολουθεί να μειωθεί. Επίσης, αυτό μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά θα έχω χρεωθεί για αποτυχημένες προσπάθειες μου; |
|
| |||
| |||
| Εσείς δεν πρέπει να επιβαρύνονται με την πληρωμή δεν έχει επιβεβαιωθεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί να μη χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας απευθείας Ebuyer τότε;
|
| |||
| |||
| Το έκανα, αλλά im αναρωτιέστε γιατί μου το google doesn't IVE εργασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, προκειμένου να δούμε τι θα συμβεί |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ebuyer κανονικά με πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Εννοώ IVE Google μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή μου πέρασε από ebuyer |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, είμαι σε σύγχυση. Σας χρεώσει πέρασε, ή την καταβολή του τέλους για τη χρήση (ή προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν) της πιστωτικής σας κάρτας μέσω πήγε; |
|
| |||
| |||
| i payed τελικά τα εμπορεύματα μέσω ebuyer. Προσπάθησα Google Checkout, αλλά η πτώση ήταν, λοιπόν, έστειλε ένα email google γιατί μειώθηκε κατά βάση, είπαν κλήση σας τράπεζα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader | TommyD | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Νοεμβρίου 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο | tardster | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |