rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Karta odrzucona

Reply

Narzędzia wątku
Old 15-sza Wrz 2008, 09:54
Członek grupy

Default Karta odrzucona

Byłem ebuyer i na zakupy i wybrać metodę płatności Google Checkout i spadła moja karta i tak próbował ponownie i nadal spadły, więc i zalogowaniu do mojego konta Google Checkout i usunięte oraz dodano nową kartę i nadal odrzucona.

również, może to wydawać się głupie pytanie, ale ja dostać opłata za mój nieudanych próbach?
Old 15-sza Wrz 2008, 09:58
Grupa dawcy

Default Karta odrzucona

Cytat:
Originally Posted by robina80 View Post
również, może to wydawać się głupie pytanie, ale ja dostać opłata za mój nieudanych próbach?
Nie należy się opłata za płatności nie zostały potwierdzone.
Old 15-sza Wrz 2008, 10:04
Moderator grupy

Default Karta odrzucona

Czemu po prostu nie używać karty poprzez proste Ebuyer potem?

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 15-sza Wrz 2008, 10:06
Członek grupy

Default Karta odrzucona

Zrobiłem im, ale zastanawiasz się dlaczego Google doesnt work ive je pocztą e-mail aby zobaczyć, co się dzieje
Old 15-sza Wrz 2008, 10:09
Moderator grupy

Default Karta odrzucona

Cytat:
Originally Posted by robina80 View Post
Zrobiłem im, ale zastanawiasz się dlaczego Google doesnt work ive je pocztą e-mail aby zobaczyć, co się dzieje
Thats najlepszą rzeczą do zrobienia.

Ebuyer są zwykle z bardzo dobrej obsługi klienta.

Old 15-sza Wrz 2008, 10:18
Członek grupy

Default Karta odrzucona

Mam na myśli ive pocztą elektroniczną google ponieważ mój ebuyer poszedł poprzez
Old 16-ty Wrz 2008, 18:29
Grupa dawcy

Default Karta odrzucona

OK, I'm confused. Twoja poszedł poprzez opłaty lub opłaty za korzystanie (lub próbuje użyć) karty kredytowej poprzez poszedł?
Old 17-gi Wrz 2008, 09:33
Członek grupy

Default Karta odrzucona

I ostatecznie wypłacana towarów poprzez ebuyer. Próbowałem Google Checkout, ale spadła, więc wysłany email google dlaczego spadła zasadniczo powiedzieli rozmowy ze swoim bankiem
Reply

Register

Zakładki