![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Био сам у куповину и на ебуыер и Гоогле Цхецкоут изаберете начин плаћања и то одбио моју картицу како ЈА суђен опет па то па ипак је одбио, па и пријављени на свој Гоогле налог и наплата бришу и додају нове картице и Интернет па ипак одбијена. Такође, овај мај изгледају једном глупо питање, али ћу добити терети за мој покушаја није успела? |
|
| |||
| |||
| Ти не би требао бити наплаћен као уплата није потврђена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто не само да користи Вашу картицу равно кроз Ебуыер онда?
|
| |||
| |||
| Ја сам им већ питате зашто мој Гоогле се посао Иве е-поштом их тако видети шта се дешава |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ебуыер су обично веома добра са службу за кориснике.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Мислим Иве гоогле е-маил јер моја ебуыер прошла |
|
| |||
| |||
| ОК, ја сам збуњен. Ваш прошли кроз пуњење, односно накнада за коришћење (или покушавате користити) Ваше кредитне картице је путем отишао? " |
|
| |||
| |||
| И на крају плаћају робу преко ебуыер. ЈА суђен Гоогле Цхецкоут али одбијена, па сам послао е-маил гоогле зашто је одбио основи рекоше назовите своју банку |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој рачунар ће не признају СД картица. Ништа лоше у читач картица | томмыд | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 15. новембар 2009 14:57 |
| П4 ЦПУ, Вид картице, ТВ картице и меморије туннер за продају / трговина | тардстер | ЦЈ Усед Маркетплаце | 6 | 9. Јул 2009 12:33 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |