менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Карта відхилена

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 вересня 2008, 09:54
Член групи

Default Карта відхилена

Я була в торговому Ebuyer і я обираю метод оплати Google Checkout, і він знизився моя картка і я спробував знову і до цих пір скоротилося, тому я намагаюся ввійти до мого облікового запису Google Checkout і видалив і додав нові карти і ще скоротилося.

Крім того, це може здатися дурним питанням, але я буду отримувати плата за мою невдалих спроб?
Old 15 вересня 2008, 09:58
Донор групи

Default Карта відхилена

Цитата:
Спочатку Написав robina80 View Post
Крім того, це може здатися дурним питанням, але я буду отримувати плата за мою невдалих спроб?
Ви не повинні проводитися, як виплата не була підтверджена.
Old 15 вересня 2008, 10:04
Модератор групи

Default Карта відхилена

Чому б просто не використовувати вашу картку прямо через Ebuyer тоді?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 15 вересня 2008, 10:06
Член групи

Default Карта відхилена

Я зробив, але їм цікаво, чому моя Google doesn't Ive роботу електронною поштою їх так, подивимося, що відбудеться
Old 15 вересня 2008, 10:09
Модератор групи

Default Карта відхилена

Цитата:
Спочатку Написав robina80 View Post
Я зробив, але їм цікаво, чому моя Google doesn't Ive роботу електронною поштою їх так, подивимося, що відбудеться
Thats найкраще, що можна зробити.

Ebuyer зазвичай дуже хороше сервісне обслуговування.

Old 15 вересня 2008, 10:18
Член групи

Default Карта відхилена

Я маю на увазі Ive електронній пошті Google, тому що моя Ebuyer пройшов
Old 16 вересня 2008, 18:29
Донор групи

Default Карта відхилена

Добре, я заплутався. Ваш заряд пройшов, або плата за використання (або намагаються використовувати) за допомогою кредитної картки пройшли?
Old 17 вересня 2008, 09:33
Член групи

Default Карта відхилена

Врешті-решт я заплатив товарів через Ebuyer. Я спробував Google Checkout, але він відмовився, тому я послав Google Email чому вона знизилася в основному вони говорили виклику свого банку
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій комп'ютер не визнають SD Card. Нічого неправильно з Card Reader tommyd Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 15 листопада 2009 14:57
Процесор P4, VID карти, TV Card Tunner і пам'яті для продажу / Торгівля tardster CJ Б Marketplace 6 9 вересня 2009 12:33
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти demon102 Графічні карти & Монітори 3 2 серпня 2008 13:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.