по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Китай, Тибет и Olympics08

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 април 2008, 09:40
Номер на групата

Има ли някой съгласен с мен, че Обединеното кралство трябва да се shunning на нацистката факел ритуал утре? ОК, нека атлети се състезават, но защо предоставя покажете за Китай като този?

О, и това е форум, на разположение в Китай и ще се цензурира там?

Old 5 април 2008, 09:46
Номер на групата

Успяхме, след всичко, да покани китайския да бъде домакин на игрите и те много добре сте се споразумяха да прекарат годишния бюджет на няколко африкански републики на инфраструктурата. Той е груб не applaud тях, тъй като те минават. Браво на КНР, начин да отида.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5 април 2008, 09:57
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Успяхме, след всичко, да покани китайския да бъде домакин на игрите и те много добре сте се споразумяха да прекарат годишния бюджет на няколко африкански републики на инфраструктурата. Той е груб не applaud тях, тъй като те минават. Браво на КНР, начин да отида.
Поканихме тях при условие, че почистват си действайте! Те могат да имат своите игри, но ние не трябва да applaud на факел нелихвоносни малко! Плюс това, махаме от Тибет!

Old 5 април 2008, 10:01
Номер на групата

Аз ще се съглася с вас веднага и недвусмислено, ако можете да ми покаже малката доказателства, че "ние ги покани за състоянието те почистват си акт" е вярно. Това трябва да бъде най-добрата оферта, които сте виждали цяла седмица, пич. Иди за него, след това тук, а аз съм застана рамо до рамо с вас.
Old 5 април 2008, 10:30
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
Аз ще се съглася с вас веднага и недвусмислено, ако можете да ми покаже малката доказателства, че "ние ги покани за състоянието те почистват си акт" е вярно. Това трябва да бъде най-добрата оферта, които сте виждали цяла седмица, пич. Иди за него, след това тук, а аз съм застана рамо до рамо с вас.
Не точно, но доказателства:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Има ли твърдят, че Китай не прави такива обещания? (Тъй като условията за подпомагане, за да бъде домакин на Олимпиадата?)

Old 5 април 2008, 10:46
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Не точно, но доказателства:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Има ли твърдят, че Китай не прави такива обещания? (Тъй като условията за подпомагане, за да бъде домакин на Олимпиадата?)
Аз бях, да. Мога да видите твърдение, че "Китай направи изричното обещанията за подобряване на човешките права преди игрите, така че напълно законен да поиска китайското правителство да запази своя дума", но няма признаци на всички от това, къде да намеря текст за такива обещания. Той ме удари като напълно вероятно нещо за КНР да са сторили, доста Бих искал да видя това, което каза, че на се тълкува по този начин.
Old 5 април 2008, 10:50
Номер на групата

Отбелязвам, от трета от вашия CITES (който не е бил там, когато бях на отговорите, така че това е вторият пункт), че:

''Ние сме разочаровани от IOC не получи гаранции от страна на китайското правителство по въпросите за правата на човека, преди да игрите си,''каза Сидни Джоунс, Азия директора на Human Rights Watch, базирана в Ню Йорк. Сега''тежестта ще бъде върху корпоративните спонсори и правителствата fielding екипи за да се гарантира, че нарушения на правата на човека не се състои в пряка връзка с игри. Аз не мисля, че играта ще се променят нещата по техните собствени.''

Кое е по-скоро с това, което казах.

"Г-н Ян каза, икономически напредък" ще доведе до по напредъка в областта на културата, здравеопазването, образованието, спорта и, не на последно място от всички, което съответства напредък в човешките права причини ". Im, че той е прав, но това е по-скоро, отколкото прогноза ангажимент.
Old 6 април 2008, 10:10
Номер на групата

Е, това е ОК тогава! Да се изпрати в нашата troupes върха помогне Китай!

Old 6 април 2008, 10:28
Номер на групата

Бих уреди за просто не ги чукат за законно полицейски Тибет, колко е това?
Old 6 април 2008, 10:56
Номер на групата

Id казвам нека ги пуснете го тук, M8, нека ги управлява дължина на страната, нагоре и надолу, нека всички поддръжници на Китай и неговата подкрепа на режима на факла, докато му тук,
Но по едно условие няма полиция, няма пречки, няма пътни затваряне
, без подкрепа или помощ
Просто как народа на Тибет, трябва да се чувстват

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc