![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли някой съгласен с мен, че Обединеното кралство трябва да се shunning на нацистката факел ритуал утре? ОК, нека атлети се състезават, но защо предоставя покажете за Китай като този? О, и това е форум, на разположение в Китай и ще се цензурира там?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Успяхме, след всичко, да покани китайския да бъде домакин на игрите и те много добре сте се споразумяха да прекарат годишния бюджет на няколко африкански републики на инфраструктурата. Той е груб не applaud тях, тъй като те минават. Браво на КНР, начин да отида.
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз ще се съглася с вас веднага и недвусмислено, ако можете да ми покаже малката доказателства, че "ние ги покани за състоянието те почистват си акт" е вярно. Това трябва да бъде най-добрата оферта, които сте виждали цяла седмица, пич. Иди за него, след това тук, а аз съм застана рамо до рамо с вас. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Има ли твърдят, че Китай не прави такива обещания? (Тъй като условията за подпомагане, за да бъде домакин на Олимпиадата?)
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Отбелязвам, от трета от вашия CITES (който не е бил там, когато бях на отговорите, така че това е вторият пункт), че: ''Ние сме разочаровани от IOC не получи гаранции от страна на китайското правителство по въпросите за правата на човека, преди да игрите си,''каза Сидни Джоунс, Азия директора на Human Rights Watch, базирана в Ню Йорк. Сега''тежестта ще бъде върху корпоративните спонсори и правителствата fielding екипи за да се гарантира, че нарушения на правата на човека не се състои в пряка връзка с игри. Аз не мисля, че играта ще се променят нещата по техните собствени.'' Кое е по-скоро с това, което казах. "Г-н Ян каза, икономически напредък" ще доведе до по напредъка в областта на културата, здравеопазването, образованието, спорта и, не на последно място от всички, което съответства напредък в човешките права причини ". Im, че той е прав, но това е по-скоро, отколкото прогноза ангажимент. |
|
| |||
| |||
| Е, това е ОК тогава! Да се изпрати в нашата troupes върха помогне Китай!
|
| |||
| |||
| Бих уреди за просто не ги чукат за законно полицейски Тибет, колко е това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id казвам нека ги пуснете го тук, M8, нека ги управлява дължина на страната, нагоре и надолу, нека всички поддръжници на Китай и неговата подкрепа на режима на факла, докато му тук, Но по едно условие няма полиция, няма пречки, няма пътни затваряне , без подкрепа или помощ Просто как народа на Тибет, трябва да се чувстват
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|