![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Má někdo se mnou souhlasit, že Spojené království by mělo být vyhýbání se nacistické pochodeň rituál zítra? OK, ať sportovci soutěžit, ale proč poskytuje příklad pro Čínu takhle? Jo, a že toto fórum je k dispozici v Číně, a bude tam cenzurována?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dělali jsme, konec konců, vyzvat Čínu, aby hostitele her a oni si velmi dobře dohodli strávit ročního rozpočtu několika afrických republik na infrastrukturu. Je to nevychovaný nebude tleskat, neboť se projít. Bravo ČLR, way to go.
| |||
| |||
| Pozvali jsme je na podmínky, které čistí své jednání! Mohou mít své hry, ale my nemusíme tleskat-nést pochodeň kousek! Plus, GET OUT OF TIBET!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Budu souhlasit s vámi okamžitě a jednoznačně, pokud můžete mi ukázat sebemenší důkaz, že "jsme pozvali je na podmínky, které čistí své jednání" je pravda. To musí být nejlepší nabídku, co jste viděli celý týden, kámo. Jdi do toho, pošlete to sem a já jsem stál bok po boku s vámi. |
|
| |||
| |||
| Citace:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Jste tvrdil, že Čína se nedopustil takové sliby? (Jako podmínky pro podporu pro to, aby pořádat olympijské hry?)
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Beru na vědomí, ze svého třetího uvádí (který tam nebyl, když jsem odpověděl, takže to je druhé místo), že: ''Jsme zklamáni, že MOV nedostal záruky od čínské vlády v oblasti lidských práv před vydáním hry pryč,''řekl Sidney Jones, Asie ředitel Human Rights Watch se sídlem v New Yorku. ''Nyní zátěž bude na sponzory a vlády Fielding týmy, aby zajistily, že porušování lidských práv se neuskuteční v přímé souvislosti s hry. Nemyslím si, že hry se budou měnit věci, na vlastní pěst.'' Které spíše jde spolu s tím, co jsem řekl. "Pan Yuan řekl ekonomický pokrok 'přinese podél pokroky v oblasti kultury, zdravotnictví, školství, sportu a v neposlední řadě, odpovídající pokrok v oblasti lidských práv příčiny'. Im si jistá, že má pravdu, ale to je více než předpověď závazek. |
|
| |||
| |||
| No, to je pak ok! Pojďme poslat v naší skupinky horní pomoci Číně!
|
| |||
| |||
| Já bych spokojit jen se klepal jim oprávněně policie Tibetu, jak to je? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id říct, ať em spusťte jej zde m8, em nechat běžet délka země, nahoru a dolů, ať všichni příznivci porcelánu a jeho režim podporuje, zatímco její pochodeň zde Ale pod jednou podmínkou žádná policie, žádné bariéry, žádné uzavírky silnic bez podpory či pomoci Jen, jak lidé v Tibetu se musí cítit
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze získat přístup ke sdílení souborů Stránky V Číně Bez Proxy | Aiko | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 21. května 2009 06:34 |
| Thread Nástroje | |
| |