![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποιος που συμφωνεί μαζί μου ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να αποφεύγει τη ναζιστική τελετουργία δάδα αύριο; Εντάξει, ας τους αθλητές ανταγωνίζονται αλλά γιατί παρέχει μια βιτρίνα για την Κίνα, όπως αυτό; Ω, και αυτό το φόρουμ είναι διαθέσιμες στην Κίνα και θα πρέπει να λογοκρίνεται εκεί;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το κάναμε, μετά από όλα, να καλέσει τις κινεζικές να φιλοξενήσει τους αγώνες και έχω πολύ όμορφα συμφώνησε να δαπανήσει τον ετήσιο προϋπολογισμό της διάφορες αφρικανικές δημοκρατίες στην υποδομή. Είναι αγενές να μην τους χειροκροτήσουν που περνούν. Μπράβο της ΛΔΚ, τρόπος να πάει.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Θα συμφωνήσω μαζί σας άμεσα και κατηγορηματικά, αν μπορείτε να μου δείξετε την παραμικρή απόδειξη ότι "εμείς τους κάλεσε, με την προϋπόθεση να καθαριστεί πράξη τους" είναι αλήθεια. Αυτό πρέπει να είναι η καλύτερη προσφορά που έχετε δει όλη την εβδομάδα, φίλε. Go for it, μετά εδώ και είμαι στάθηκε πλάι-πλάι με εσάς. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Είστε υποστηρίζοντας ότι η Κίνα δεν έκανε τέτοιες υποσχέσεις; (Ως προϋποθέσεις για την υποστήριξη για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες;)
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Σημειώνω από το τρίτο σας παραθέτει (η οποία δεν ήταν εκεί όταν ήμουν απάντηση, έτσι αυτό αποτελεί τη δεύτερη θέση) ότι: ''Είμαστε απογοητευμένοι η ΔΟΕ δεν πήρε τις εγγυήσεις από την κυβέρνηση της Κίνας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων πριν δώσουν τους αγώνες μακριά,''είπε ο Sidney Jones, διευθυντής για την Ασία της Human Rights Watch, με έδρα τη Νέα Υόρκη. ''Τώρα η επιβάρυνση θα είναι σε εταιρικούς χορηγούς και τις κυβερνήσεις fielding ομάδες για να διασφαλιστεί ότι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν λαμβάνουν χώρα σε άμεση σύνδεση με τους Αγώνες. Δεν νομίζω ότι οι Αγώνες θα αλλάξει τα πράγματα από μόνα τους.'' Που πηγαίνει μάλλον μαζί με όσα είπα. "Ο κ. Yuan είπε, την οικονομική πρόοδο», θα φέρει μαζί προόδους στον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, τον αθλητισμό και, αν μη τι άλλο απ 'όλα, αντίστοιχη πρόοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα προκαλεί ". Im βέβαιος ότι έχει δίκιο, αλλά αυτό είναι περισσότερο μια πρόβλεψη από μια δέσμευση. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αυτό είναι ok τότε! Ας στείλει στην κορυφή θίασοι μας βοηθήσει την Κίνα!
|
| |||
| |||
| Θα εγκατασταθούν μόνο για να μην τους χτυπήσει νόμιμα για την αστυνόμευση Θιβέτ, πώς είναι αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id em ας πούμε ότι τρέχει εδώ m8, ας em τρέξει το μήκος της χώρας, πάνω και κάτω, ας το σύνολο των οπαδών της Κίνας και του καθεστώτος στήριξης, ενώ η δάδα του εδώ, Αλλά υπό έναν όρο δεν αστυνομία, δεν εμπόδια, δεν το κλείσιμο των οδικών Δεν με υποστήριξη ή βοήθεια πόσο ο λαός του Θιβέτ πρέπει να αισθάνονται
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|