manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Kine, Tibeta i Olympics08

Reply

Thread Tools
Old 5. travanj 2008, 09:40
Donatorska Grupa

Default Kine, Tibeta i Olympics08

Se bilo tko složiti sa mnom da je Velika Britanija trebala biti shunning fašista baklja ritual sutra? U redu, neka se sportaši natječu, ali zašto pružaju izlog za Kinu kao što je to?

Oh, a ovaj forum je dostupna u Kini te će to biti cenzurirani tamo?

Old 5. travanj 2008, 09:46
Donatorska Grupa

Mi je, nakon svega, pozvati kineski za domaćina igara i oni 'vrlo lijepo dogovorili da provedete godišnji proračun od nekoliko afrička republika na infrastrukturu. To je nevaspitan da ih ne aplaudirati jer ići. Bravo PRC, put to ići.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5. travanj 2008, 09:57
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Mi je, nakon svega, pozvati kineski za domaćina igara i oni 'vrlo lijepo dogovorili da provedete godišnji proračun od nekoliko afrička republika na infrastrukturu. To je nevaspitan da ih ne aplaudirati jer ići. Bravo PRC, put to ići.
Mi smo ih pozvali na stanju su očistiti svoje djelo! Oni mogu imati svoje igre, ali mi ne moramo aplaudirati baklja-bearing zalogaj! Osim toga, GET OUT OF TIBET!

Old 5. travanj 2008, 10:01
Donatorska Grupa

Ja se slažem s tobom odmah i nedvosmisleno ako možete mi pokazati i najmanji dokaz da "smo ih pozvali na stanju su očistiti svoje djelo" je istina. To mora biti najbolja ponuda ste vidjeli cijeli tjedan, mate. Go for it, pošta Internet ovdje i ja sam stajao rame uz rame s vama.
Old 5. travanj 2008, 10:30
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Ja se slažem s tobom odmah i nedvosmisleno ako možete mi pokazati i najmanji dokaz da "smo ih pozvali na stanju su očistiti svoje djelo" je istina. To mora biti najbolja ponuda ste vidjeli cijeli tjedan, mate. Go for it, pošta Internet ovdje i ja sam stajao rame uz rame s vama.
Nije točno, ali dokaza:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Jeste li tvrdeći da Kina ne čine takva obećanja? (Kao uvjete za potporu za to biti domaćin Olimpijade?)

Old 5. travanj 2008, 10:46
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Nije točno, ali dokaza:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Jeste li tvrdeći da Kina ne čine takva obećanja? (Kao uvjete za potporu za to biti domaćin Olimpijade?)
Bio sam, da. Ja mogu vidjeti tvrde da je "Kina je eksplicitno obećanja o poboljšanju ljudskih prava, prije igre, tako da je savršeno legitimno pitati kineske vlade da zadrži svoje riječi", ali nema naznaka uopće gdje naći tekst za takva obećanja. On udari me kao posve malo vjerojatno stvar u Kini su učinili, sam prilično bih da se vidi što oni je rekao da je se tumačiti na ovaj način.
Old 5. travanj 2008, 10:50
Donatorska Grupa

I napomena od trećine svoje navode (koje nije bilo kad sam imao odgovora, tako da je ovo drugi post) da:

''Mi smo razočarani MOO nisu dobili garancije od kineske vlade o pitanjima ljudskih prava prije davanja Igre daleko,''rekao je Sidney Jones, direktor za Aziju "Human Rights Watch, sa sjedištem u New Yorku. ''Sad teret će se na korporativne sponzore i vlada fielding timovima kako bi se osiguralo da se povrede ljudskih prava se ne odigravaju u direktnoj povezanosti s Igara. Ne mislim Igre će se promijeniti stvari na svoje.''

Koji radije ide zajedno s tim što sam rekao.

", Rekao je g. Yuan, gospodarski napredak 'će donijeti napredak u kulturi, zdravstvu, obrazovanju, sportu i, ne najmanje od svih, odgovarajući napredak u ljudskim pravima uzrokuje'. Im siguran da je pravo, ali to je više od predviđanja predanost.
Old 6. travnja 2008, 10:10
Donatorska Grupa

Well, that's ok onda! Let's poslati u naše trupe vrh pomoć Kina!

Old 6. travnja 2008, 10:28
Donatorska Grupa

Ja bih za podmirenje jednostavno nije im kucaju za legitimno policije Tibetu, kako je to?
Old 6. travnja 2008, 10:56
Donatorska Grupa

Id reći neka em ga pokrenuti ovdje m8, neka em trčanje duljina zemlje, gore i dolje, neka sve pristalice porculan i njegova režima podršku baklju dok je ovdje,
Ali na jedan uvjet nema policije, nema prepreka, nema ceste zatvarači
bez podrške i pomoći
samo kako narod Tibeta mora osjetiti

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne može pristupiti datoteci Sharing Sites U Kini Bez Proxy Aiko Networking, Modemi & VoIP 2 21. svibanj 2009 06:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.