![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko složiti sa mnom da je Velika Britanija trebala biti shunning fašista baklja ritual sutra? U redu, neka se sportaši natječu, ali zašto pružaju izlog za Kinu kao što je to? Oh, a ovaj forum je dostupna u Kini te će to biti cenzurirani tamo?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi je, nakon svega, pozvati kineski za domaćina igara i oni 'vrlo lijepo dogovorili da provedete godišnji proračun od nekoliko afrička republika na infrastrukturu. To je nevaspitan da ih ne aplaudirati jer ići. Bravo PRC, put to ići.
| |||
| |||
| Mi smo ih pozvali na stanju su očistiti svoje djelo! Oni mogu imati svoje igre, ali mi ne moramo aplaudirati baklja-bearing zalogaj! Osim toga, GET OUT OF TIBET!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ja se slažem s tobom odmah i nedvosmisleno ako možete mi pokazati i najmanji dokaz da "smo ih pozvali na stanju su očistiti svoje djelo" je istina. To mora biti najbolja ponuda ste vidjeli cijeli tjedan, mate. Go for it, pošta Internet ovdje i ja sam stajao rame uz rame s vama. |
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Jeste li tvrdeći da Kina ne čine takva obećanja? (Kao uvjete za potporu za to biti domaćin Olimpijade?)
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| I napomena od trećine svoje navode (koje nije bilo kad sam imao odgovora, tako da je ovo drugi post) da: ''Mi smo razočarani MOO nisu dobili garancije od kineske vlade o pitanjima ljudskih prava prije davanja Igre daleko,''rekao je Sidney Jones, direktor za Aziju "Human Rights Watch, sa sjedištem u New Yorku. ''Sad teret će se na korporativne sponzore i vlada fielding timovima kako bi se osiguralo da se povrede ljudskih prava se ne odigravaju u direktnoj povezanosti s Igara. Ne mislim Igre će se promijeniti stvari na svoje.'' Koji radije ide zajedno s tim što sam rekao. ", Rekao je g. Yuan, gospodarski napredak 'će donijeti napredak u kulturi, zdravstvu, obrazovanju, sportu i, ne najmanje od svih, odgovarajući napredak u ljudskim pravima uzrokuje'. Im siguran da je pravo, ali to je više od predviđanja predanost. |
|
| |||
| |||
| Well, that's ok onda! Let's poslati u naše trupe vrh pomoć Kina!
|
| |||
| |||
| Ja bih za podmirenje jednostavno nije im kucaju za legitimno policije Tibetu, kako je to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id reći neka em ga pokrenuti ovdje m8, neka em trčanje duljina zemlje, gore i dolje, neka sve pristalice porculan i njegova režima podršku baklju dok je ovdje, Ali na jedan uvjet nema policije, nema prepreka, nema ceste zatvarači bez podrške i pomoći samo kako narod Tibeta mora osjetiti
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može pristupiti datoteci Sharing Sites U Kini Bez Proxy | Aiko | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 21. svibanj 2009 06:34 |
| Thread Tools | |
| |