kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Kína, Tibet és Olympics08

Reply

Téma eszközök
Old Április 5 2008, 09:40
Donor Group

Default Kína, Tibet és Olympics08

Tudja valaki egyetért velem abban, hogy az Egyesült Királyságnak kell shunning a náci fáklyát rituálé holnap? OK, hagyd, hogy a sportolók versenyeznek, de miért ad kirakat Kína számára, mint ez?

Ja, és ez a fórum elérhető a Kína és lesz cenzúrázva van?

Old Április 5 2008, 09:46
Donor Group

Tettük, elvégre hívja fel a kínai otthont a játékokat, és már nagyon szépen megállapodtak költeni az éves költségvetésének több afrikai köztársaság az infrastruktúra területén. Ez durva, hogy nem tapsol õket, ahogy múlik az idő. Bravo a KNK-ból, utat kell megtennünk.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 5, 2008, 09:57
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Helyszíni View Post
Tettük, elvégre hívja fel a kínai otthont a játékokat, és már nagyon szépen megállapodtak költeni az éves költségvetésének több afrikai köztársaság az infrastruktúra területén. Ez durva, hogy nem tapsol õket, ahogy múlik az idő. Bravo a KNK-ból, utat kell megtennünk.
Meghívtuk őket az a feltétele, hogy kitakarítottam, hogy jár! Ezek lehetnek a játékok, de nem kell tapsol a fáklyát hordozó kicsit! Plusz, GET OUT OF TIBET!

Old Április 5, 2008, 10:01
Donor Group

Én egyetértek veled azonnal és egyértelműen, ha bizonyítani tudja, nekem a legcsekélyebb bizonyíték arra, hogy "mi meghívta őket, az a feltétele, hogy kitakarítottam a cselekmény" igaz. Ez lesz a legjobb ajánlat, amit láttam, egész héten, haver. Menj csak, tedd fel itt, és én álltam vállvetve veled.
Old Április 5, 2008, 10:30
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Helyszíni View Post
Én egyetértek veled azonnal és egyértelműen, ha bizonyítani tudja, nekem a legcsekélyebb bizonyíték arra, hogy "mi meghívta őket, az a feltétele, hogy kitakarítottam a cselekmény" igaz. Ez lesz a legjobb ajánlat, amit láttam, egész héten, haver. Menj csak, tedd fel itt, és én álltam vállvetve veled.
Nem egészen, de bizonyíték:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Továbbra is állítja, hogy Kína nem tesz ilyen ígéreteket? (A támogatási feltételeket, hogy a fogadó az olimpia?)

Old Április 5, 2008, 10:46
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Nem egészen, de bizonyíték:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Továbbra is állítja, hogy Kína nem tesz ilyen ígéreteket? (A támogatási feltételeket, hogy a fogadó az olimpia?)
Voltam, igen. Látom az állítás, miszerint "Kína nyilvánvaló ígéreteket tett emberi jogi helyzet javítására a Játékok előtt, így teljesen jogos, hogy felkéri a kínai kormányt, hogy tartsa a szó", de egyáltalán nem utal az, hogy hol találja a szöveget ilyen ígéreteket. Úgy tűnik számomra teljesen valószínűtlen dolog a KNK nem csinált, én nagyon szeretném látni, mit mondott, hogy 'lét így értelmezi a program.
Old Április 5, 2008, 10:50
Donor Group

Megjegyzem, a harmadik az Ön hivatkozik (ami nem volt ott mikor válaszol, így ez egy másik post), hogy:

''Mi vagyunk csalódottak a NOB-ot nem kap garanciát a kínai kormány az emberi jogok kérdésében, amely az olimpia előtt el,''mondta Sidney Jones, ázsiai igazgatója a Human Rights Watch, székhelye New York. ''Most a teher lesz a vállalati szponzorok és a kormányok Fielding csoportok annak érdekében, hogy az emberi jogok megsértése nem kerül sor a közvetlen összefüggés a játékok. Nem hiszem, hogy a játékok fognak változtatni a dolgokat a saját.''

Melyik inkább megy azzal, amit mondtam.

"Mr. Yuan mondta, a gazdasági fejlődés" fog járni a fejlődés a kultúra, az egészségügy, az oktatás, a sport, és nem utolsósorban az összes, megfelelő haladást az emberi jogi okoz. "Im biztos benne, hogy így van, de ez az előrejelzés több mint egy kötelezettségvállalás.
Old Április 6, 2008, 10:10
Donor Group

Nos, ez rendben van akkor! Let's küld a mi társulatok top segíteni Kína!

Old Április 6, 2008, 10:28
Donor Group

I'd megelégszik csak nem kopogtat őket jogosan rendőri Tibet, hogy van ez?
Old Április 6, 2008, 10:56
Donor Group

Szerintem a id em M8 fuss ide, hagyd itt a hosszú távon az ország, felfelé és lefelé, legyen minden támogatói Kína és a rendszer támogatja a fáklyát, miközben az itt
De egy feltétel nincs rendőrség, nincs akadály, nincs útlezárásokat
támogatás nélkül vagy segítség
hogy milyen az emberek a tibeti érezni kell

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem tud hozzáférni a fájlmegosztás webhelyein Kína nélkül Proxy Aiko Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 21. május 2009 06:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.