![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki egyetért velem abban, hogy az Egyesült Királyságnak kell shunning a náci fáklyát rituálé holnap? OK, hagyd, hogy a sportolók versenyeznek, de miért ad kirakat Kína számára, mint ez? Ja, és ez a fórum elérhető a Kína és lesz cenzúrázva van?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tettük, elvégre hívja fel a kínai otthont a játékokat, és már nagyon szépen megállapodtak költeni az éves költségvetésének több afrikai köztársaság az infrastruktúra területén. Ez durva, hogy nem tapsol õket, ahogy múlik az idő. Bravo a KNK-ból, utat kell megtennünk.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én egyetértek veled azonnal és egyértelműen, ha bizonyítani tudja, nekem a legcsekélyebb bizonyíték arra, hogy "mi meghívta őket, az a feltétele, hogy kitakarítottam a cselekmény" igaz. Ez lesz a legjobb ajánlat, amit láttam, egész héten, haver. Menj csak, tedd fel itt, és én álltam vállvetve veled. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Továbbra is állítja, hogy Kína nem tesz ilyen ígéreteket? (A támogatási feltételeket, hogy a fogadó az olimpia?)
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Megjegyzem, a harmadik az Ön hivatkozik (ami nem volt ott mikor válaszol, így ez egy másik post), hogy: ''Mi vagyunk csalódottak a NOB-ot nem kap garanciát a kínai kormány az emberi jogok kérdésében, amely az olimpia előtt el,''mondta Sidney Jones, ázsiai igazgatója a Human Rights Watch, székhelye New York. ''Most a teher lesz a vállalati szponzorok és a kormányok Fielding csoportok annak érdekében, hogy az emberi jogok megsértése nem kerül sor a közvetlen összefüggés a játékok. Nem hiszem, hogy a játékok fognak változtatni a dolgokat a saját.'' Melyik inkább megy azzal, amit mondtam. "Mr. Yuan mondta, a gazdasági fejlődés" fog járni a fejlődés a kultúra, az egészségügy, az oktatás, a sport, és nem utolsósorban az összes, megfelelő haladást az emberi jogi okoz. "Im biztos benne, hogy így van, de ez az előrejelzés több mint egy kötelezettségvállalás. |
|
| |||
| |||
| Nos, ez rendben van akkor! Let's küld a mi társulatok top segíteni Kína!
|
| |||
| |||
| I'd megelégszik csak nem kopogtat őket jogosan rendőri Tibet, hogy van ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerintem a id em M8 fuss ide, hagyd itt a hosszú távon az ország, felfelé és lefelé, legyen minden támogatói Kína és a rendszer támogatja a fáklyát, miközben az itt De egy feltétel nincs rendőrség, nincs akadály, nincs útlezárásokat támogatás nélkül vagy segítség hogy milyen az emberek a tibeti érezni kell
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem tud hozzáférni a fájlmegosztás webhelyein Kína nélkül Proxy | Aiko | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 21. május 2009 06:34 |
| Téma eszközök | |
| |