![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו מסכים איתי כי בריטניה צריכה להיות shunning טקס הלפיד הנאצית מחר? בסדר, בוא ספורטאים להתחרות אבל למה לספק ראווה של סין כזה? אה, והוא זמין בפורום זה בסין, זה יהיה צנזורה שם?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עשינו, אחרי הכל, להזמין הסינית לארח משחקים יפה מאוד שהם הסכימו להוציא את התקציב השנתי של כמה רפובליקות אפריקה על התשתית. זה לא למחוא כפיים churlish אותם כמו שהם עוברים. בראבו העממית, הדרך ללכת.
| |||
| |||
| הזמנו אותם בתנאי שהם ניקה את המעשה שלהם! הם יכולים להיות משחקים שלהם, אבל אנחנו לא צריכים להריע נושאות הלפיד קצת! בנוסף, לצאת טיבט!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני מסכים איתך תהיה באופן מיידי, חד משמעית אם אתה יכול להראות לי שמץ ראיה כי "הזמנו אותם בתנאי שהם פועלים ניקה" שלהם הוא נכון. זה חייב להיות ההצעה הטובה ביותר שראית כל השבוע, חבר. לך על זה, לכתוב את זה כאן ואני עמד כתף אל כתף עם אותך. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss האם אתה טוען כי סין לא להבטיח הבטחות כאלה? (כפי התנאים תמיכה זה לארח את האולימפיאדה?)
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אני הערה השלישית שלך מצטט (שלא היה שם כאשר הייתי עונה, אז זה פירסום שני) כי: ''אנחנו מאוכזבים הוועד האולימפי לא קיבל ערבויות מהממשלה הסינית בנושאים זכויות אדם לפני מתן משחקים מכאן,''אמר סידני ג 'ונס, מנהל אסיה Human Rights Watch, שבסיסה בניו יורק. עכשיו''נטל יהיה על נותני חסות וממשלות פילדינג צוותים כדי להבטיח הפרת זכויות אדם אינם מתקיימים בשיתוף ישיר עם משחקים. אני לא חושב משחקים דברים ישתנו מעצמם.'' וזה די הולך ביחד עם מה שאמרתי. "אמר מר יואן, ההתקדמות הכלכלית" תביא לאורך ההתקדמות תרבות, בריאות, חינוך, ספורט, לפחות לא כל, התקדמות מקבילה גורמת זכויות אדם '. Im בטוח שהוא צודק, אבל זה יותר מאשר התחזית התחייבות. |
|
| |||
| |||
| טוב, אז זה בסדר! בואו לשלוח הלהקות שלנו לעזור סין הדף!
|
| |||
| |||
| אני מוכן להתפשר רק לא לדפוק אותם באופן לגיטימי שיטור טיבט, איך זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זיהוי לומר לתת להם להריץ אותו כאן M8, תן להם לרוץ אורך המדינה, למעלה ולמטה, לתת את כל תומכי המשטר של סין הלפיד של התמיכה שלה ואילו כאן, אבל בתנאי אחד אין משטרה, אין מחסומים, אין סגרים הכביש עם תמיכה או לא לעזור כמה אנשים צריכים להרגיש טיבט
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן לגשת אתרי שיתוף קבצים בסין בלי פרוקסי | Aiko | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 21st מאי 2009 06:34 |
| שרשרת כלים | |
| |