![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas sutinka su manimi, kad Jungtinė Karalystė turėtų būti vengimas nacių deglas ritualas rytoj? Gerai, tegul sportininkai konkuruoti, bet kodėl suteikti Kinijai parodyti, kaip tai? Oi, ir šiame forume rasti Kinijoje ir jis bus cenzūruojami ten?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes padarėme, juk pakviesti Kinijos vyks žaidimai ir jie jau labai gražiai sutiko išleisti metinį biudžetą keliose Afrikos respublikų infrastruktūra. Tai nelydus ne ploti jiems, nes jie važiuoti. Bravo KLR, kelias.
| |||
| |||
| Mes pakvietė juos su sąlyga, jie valomi savo veikti! Jie gali turėti savo žaidimų, bet mes neturime iki ploti degikliai guolių bit! Plius, Get Out of Tibet!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su jumis iš karto ir nedviprasmiškai, jei galite, parodykite man jokie įrodymai, kad "mes pakvietė juos su sąlyga, jie valomi savo aktas" yra tiesa. Tai turi būti geriausias pasiūlymas jums mačiau visą savaitę, mate. Go for it, post it here and I'm stovėjo petys į petį su jumis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Ar jus teigiama, kad Kinija nebuvo atlikti tokius pažadus? (Kaip sąlygos paramai ji vyks olimpines žaidynes?)
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Atkreipiu dėmesį nuo savo mini trečiąsias (kurie nebuvo ten, kai man buvo atsakymas, kad tai antrasis pranešimas), kad: ''Mes nusivylė TOK negavo garantijų iš Kinijos vyriausybę žmogaus teisių klausimais, prieš suteikiant žaidimai toli,''sakė Sidnėjaus Jones Azija direktorius Human Rights Watch ", įsikūrusi Niujorke. ''Dabar našta bus ant verslo rėmėjų ir vyriausybės Fielding komandos užtikrinti, kad žmogaus teisių pažeidimų nėra vykdomas tiesioginis ryšys su žaidimai. Nemanau, kad žaidimai bus pakeisti ką jų pačių.'' Kuris o eina su tuo, ką pasakiau. "Ponas Juan sakė, ekonominę pažangą", bus pasiimti laimėjimus kultūros, sveikatos apsaugos, švietimo, sporto ir ne mažiau kaip visų, atitinkančių pažangą žmogaus teisių srityje priežastis. "Im tikrai jis teisus, bet tai daugiau nei įsipareigojimas prognozavimas. |
|
| |||
| |||
| Well, that's ok tada! Let's siųsti mūsų trupė viršų Pagalba Kinijoje!
|
| |||
| |||
| Norėčiau atsiskaityti ne tik beldžiasi juos teisėtai policijos Tibete, kaip tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id say let em paleisti jį čia M8, let em paleisti šalies ilgio, aukštyn ir žemyn, tegul visi Kinijos šalininkų ir jo režimo parama žibintuvėlis, o jos čia, Bet su viena sąlyga nėra policijos, nėra kliūčių, ne kelių uždarymo be paramos arba pagalbos tiesiog kaip Tibeto žmonės turi jaustis
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyksta prisijungti prie File Sharing Sites in China Be proxy | Aiko | Networking, Modems & VoIP | 2 | Gegužė 21, 2009 06:34 |
| Temos įrankiai | |
| |