![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds piekrīt man, ka AK ir shunning nacistu lāpu rituāls rīt? OK, let sportistiem sacensties bet kāpēc paredz Ķīna vitrīna līdzīgs šim? Ak, un tas ir forums pieejams Ķīnā un būs censored tur?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēs, galu galā, aicināt Ķīnas rīkot spēles un viņi ir ļoti labi piekrita pavadīt gada budžetā vairākās Āfrikas republiku infrastruktūru. Tas ir rupjš nav slavēt viņus iet ar. Bravo ĶTR, ceļš.
| |||
| |||
| Mēs aicināja viņus uz nosacījumu, ka tās iztīra savu darbību! Tie var būt savas spēles, bet mums nav aplaudēt lāpu nesošo bit! Plus, GET OUT Tibetas!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Es jums piekrītu uzreiz un nepārprotami, ja jūs varētu man parādīt mazāko pierādījumu, ka "mēs aicināja viņus uz nosacījumu, ka tās iztīra savu darbību", ir taisnība. , Kas ir labākais piedāvājums esat redzējuši visu nedēļu, mate. Go to, pēc to šeit un es esmu stāvēja plecu pie pleca ar jums. |
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Vai jūs, apgalvojot, ka Ķīna nav veikt šādus solījumus? (As nosacījumi atbalstu tai rīkot olimpiskās spēles?)
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Es atzīmēju, no trešās jūsu CITES (kas nebija klāt, kad es biju atbildēt, tāpēc šis ir otrais pastu), kas: ''Mēs esam vīlušies SOK nebija saņemt garantijas no Ķīnas valdību par cilvēktiesību jautājumiem, pirms dodot spēles prom,''sacīja Sidney Jones, Āzija direktors Human Rights Watch, kas atrodas Ņujorkā. ''Tagad slogs būs par uzņēmumu sponsoriem un valdības Fielding vienības, lai nodrošinātu to, ka cilvēktiesību pārkāpumi nenotiek tiešā saistībā ar spēlēm. Es nedomāju, ka spēles būs mainīt situāciju pašu spēkiem.'' Kurš gan iet kopā ar to, ko es teicu. "Mr Yuan teica ekonomikas attīstībai" tiks līdzi sasniegumus kultūras, veselības, izglītības, sporta un ne mazāk par visu, kas atbilst progress cilvēktiesību jomā rada ". Im pārliecināts, ka viņš ir pareizi, bet tas ir vairāk prognoze nekā saistības. |
|
| |||
| |||
| Labi, ka ir ok tad! Let's sūtīt mūsu troupes top palīdzētu Ķīnai!
|
| |||
| |||
| I'd samierināties ar vienkārši nav klauvē viņus likumīgi policijas Tibetu, how's that? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id teikt let em palaist to šeit m8, let em vada garums no valsts, uz augšu un uz leju, ļaut visiem atbalstītājiem China un tā režīma atbalsta lāpa, bet tās šeit Bet viens nosacījums nav policijas, nav šķēršļu, ne ceļa slēgšana ar nekādu atbalstu vai palīdzību cik Tibetas iedzīvotājiem jājūtas
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |