rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Chiny, Tybet i Olympics08

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 kwietnia 2008, 09:40
Grupa dawcy

Default Chiny, Tybet i Olympics08

Czy ktoś się ze mną, że Wielka Brytania powinna być unikanie nazi rytuał latarka jutro? OK, niech sportowcy rywalizować, ale dlaczego świadczenia prezentacja dla Chin, jak to jest?

Aha, i jest to forum, w Chinach i będzie ocenzurowana tam?

Old 5 kwietnia 2008, 09:46
Grupa dawcy

Zrobiliśmy przecież zaprosić chińskie do organizacji gier i są już bardzo ładnie zgodził się wydać budżet kilku afrykańskich republik na infrastrukturę. To nie chamski klaskać je w stanie jechać. Bravo ChRL do zrobienia.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 5 kwietnia 2008, 09:57
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by miejscu View Post
Zrobiliśmy przecież zaprosić chińskie do organizacji gier i są już bardzo ładnie zgodził się wydać budżet kilku afrykańskich republik na infrastrukturę. To nie chamski klaskać je w stanie jechać. Bravo ChRL do zrobienia.
Zaprosiliśmy je pod warunkiem, oczyszczanie ich działania! Mogą one mieć swoje gry, ale nie mamy klaskać pochodniami mając trochę! Plus, GET OUT OF TIBET!

Old 5 kwietnia 2008, 10:01
Grupa dawcy

I zgadzam się z tobą natychmiast i jednoznacznie, czy możesz mi pokazać najmniejszy dowód, że "zaprosił ich na stan oczyszczanie ich działania" jest prawdziwe. To musi być najlepszą ofertę obejrzanych przez cały tydzień, mate. Go for it, post it here and I'm stał ramię w ramię z tobą.
Old 5 kwietnia 2008, 10:30
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by miejscu View Post
I zgadzam się z tobą natychmiast i jednoznacznie, czy możesz mi pokazać najmniejszy dowód, że "zaprosił ich na stan oczyszczanie ich działania" jest prawdziwe. To musi być najlepszą ofertę obejrzanych przez cały tydzień, mate. Go for it, post it here and I'm stał ramię w ramię z tobą.
Niezupełnie dowodów, ale:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Czy twierdzenie, że Chiny nie popełniła takie obietnice? (Jak warunki do wspierania go do organizacji Igrzysk Olimpijskich?)

Old 5 kwietnia 2008, 10:46
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Niezupełnie dowodów, ale:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Czy twierdzenie, że Chiny nie popełniła takie obietnice? (Jak warunki do wspierania go do organizacji Igrzysk Olimpijskich?)
Byłem tak. Widzę, twierdzą, że "Chiny wyraźnie obietnice poprawy sytuacji praw człowieka przed igrzyskami, więc jest to całkowicie uzasadnione, aby zapytać chiński rząd, aby zachować jego słowa", ale nie wspomina w ogóle, gdzie można znaleźć tekst do takich obietnic. To wydaje mi się całkowicie nieprawdopodobne rzeczy dla ChRL zrobić, będę bardzo podobny wobec zobaczyć co oni powiedzieli, że nic nie mogą być interpretowane w ten sposób.
Old 5 kwietnia 2008, 10:50
Grupa dawcy

Pragnę zauważyć, od trzeciego Państwa powołuje się (co nie było kiedy odpowiadasz, więc jest to drugi post), że:

''Jesteśmy rozczarowani MKOl nie dostać gwarancje od rządu chińskiego w kwestiach praw człowieka przed wydaniem gry daleko,''powiedział Sidney Jones, dyrektor Azji w Human Rights Watch, z siedzibą w Nowym Jorku. ''Teraz ciężar będzie o sponsorów korporacyjnych i rządów Fielding zespołów w celu zapewnienia, że łamanie praw człowieka nie odbywa się w bezpośrednim związku z gry. Nie sądzę, Gry zmieni rzeczy na własną rękę.''

Która raczej idzie razem z tym, co powiedziałem.

"Pan Juan powiedział, postępu gospodarczego" będzie przynieść postępy w dziedzinie kultury, zdrowia, edukacji, sportu, a przede wszystkim odpowiedniego postępu w dziedzinie praw człowieka powoduje ". Im na pewno ma rację, ale to więcej niż przewidywania zobowiązania.
Old 6 kwietnia 2008, 10:10
Grupa dawcy

Well, that's ok to! Let's wysłać w naszych zespołów górę pomóc Chinom!

Old 6 kwietnia 2008, 10:28
Grupa dawcy

Chciałbym zadowolić się tylko nie pukają do nich legalnie policji w Tybecie, jak to jest?
Old 6 kwietnia 2008, 10:56
Grupa dawcy

Id say let em go uruchomić tutaj m8, let em biegnące wzdłuż kraju, w górę iw dół, niech wszyscy zwolennicy Chin i ich systemu wsparcia pochodni, podczas gdy jej tutaj,
Ale jeden warunek nie policja, nie ma barier, nie zamknięcie drogi
bez wsparcia lub pomocy
jak bardzo ludzie Tybetu musi czuć

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium