![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś się ze mną, że Wielka Brytania powinna być unikanie nazi rytuał latarka jutro? OK, niech sportowcy rywalizować, ale dlaczego świadczenia prezentacja dla Chin, jak to jest? Aha, i jest to forum, w Chinach i będzie ocenzurowana tam?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zrobiliśmy przecież zaprosić chińskie do organizacji gier i są już bardzo ładnie zgodził się wydać budżet kilku afrykańskich republik na infrastrukturę. To nie chamski klaskać je w stanie jechać. Bravo ChRL do zrobienia.
| |||
| |||
| Zaprosiliśmy je pod warunkiem, oczyszczanie ich działania! Mogą one mieć swoje gry, ale nie mamy klaskać pochodniami mając trochę! Plus, GET OUT OF TIBET!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I zgadzam się z tobą natychmiast i jednoznacznie, czy możesz mi pokazać najmniejszy dowód, że "zaprosił ich na stan oczyszczanie ich działania" jest prawdziwe. To musi być najlepszą ofertę obejrzanych przez cały tydzień, mate. Go for it, post it here and I'm stał ramię w ramię z tobą. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Czy twierdzenie, że Chiny nie popełniła takie obietnice? (Jak warunki do wspierania go do organizacji Igrzysk Olimpijskich?)
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Pragnę zauważyć, od trzeciego Państwa powołuje się (co nie było kiedy odpowiadasz, więc jest to drugi post), że: ''Jesteśmy rozczarowani MKOl nie dostać gwarancje od rządu chińskiego w kwestiach praw człowieka przed wydaniem gry daleko,''powiedział Sidney Jones, dyrektor Azji w Human Rights Watch, z siedzibą w Nowym Jorku. ''Teraz ciężar będzie o sponsorów korporacyjnych i rządów Fielding zespołów w celu zapewnienia, że łamanie praw człowieka nie odbywa się w bezpośrednim związku z gry. Nie sądzę, Gry zmieni rzeczy na własną rękę.'' Która raczej idzie razem z tym, co powiedziałem. "Pan Juan powiedział, postępu gospodarczego" będzie przynieść postępy w dziedzinie kultury, zdrowia, edukacji, sportu, a przede wszystkim odpowiedniego postępu w dziedzinie praw człowieka powoduje ". Im na pewno ma rację, ale to więcej niż przewidywania zobowiązania. |
|
| |||
| |||
| Well, that's ok to! Let's wysłać w naszych zespołów górę pomóc Chinom!
|
| |||
| |||
| Chciałbym zadowolić się tylko nie pukają do nich legalnie policji w Tybecie, jak to jest? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id say let em go uruchomić tutaj m8, let em biegnące wzdłuż kraju, w górę iw dół, niech wszyscy zwolennicy Chin i ich systemu wsparcia pochodni, podczas gdy jej tutaj, Ale jeden warunek nie policja, nie ma barier, nie zamknięcie drogi bez wsparcia lub pomocy jak bardzo ludzie Tybetu musi czuć
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Zakładki |