mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

China, Tibet şi Olympics08

Reply

Thread Tools
Old 5 aprilie 2008, 09:40
Grupul de donator

Default China, Tibet şi Olympics08

Oricine este de acord cu mine că Marea Britanie ar trebui să fie shunning ritualul nazist torta mâine? OK, sa concureze sportivi, dar de ce oferă o casetă de prezentare pentru China, ca asta?

Oh, şi acest forum este disponibil în China şi va fi cenzurate acolo?

Old 5 aprilie 2008, 09:46
Grupul de donator

Am făcut, la urma urmei, invita chinezi de a găzdui jocuri şi le-am foarte frumos fost de acord să-şi petreacă bugetul anual al mai multor republici africane pe infrastructura. Nu e zgârcit să aplaude-le ca se duc prin. Bravo Republica Populară Chineză, mod de a merge.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5 aprilie 2008, 09:57
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de la faţa locului View Post
Am făcut, la urma urmei, invita chinezi de a găzdui jocuri şi le-am foarte frumos fost de acord să-şi petreacă bugetul anual al mai multor republici africane pe infrastructura. Nu e zgârcit să aplaude-le ca se duc prin. Bravo Republica Populară Chineză, mod de a merge.
Am invitat-le pe acestea cu condiţia curăţate de până actul lor! Ele pot avea jocurile lor, dar nu avem de a aplauda lanternă purtătoare de pic! Plus, ieşi din Tibet!

Old 5 aprilie 2008, 10:01
Grupul de donator

Eu sunt de acord cu tine instantaneu şi fără echivoc dacă poţi să-mi arate cea mai mică dovadă că "am invitat-le pe acestea cu condiţia curăţat lor act", este adevărat. Asta trebuie să fie cea mai bună ofertă care le-aţi văzut toată săptămâna, amice. Du-te pentru ea, post it aici şi am fost umăr la umăr cu tine.
Old 5 aprilie 2008, 10:30
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de la faţa locului View Post
Eu sunt de acord cu tine instantaneu şi fără echivoc dacă poţi să-mi arate cea mai mică dovadă că "am invitat-le pe acestea cu condiţia curăţat lor act", este adevărat. Asta trebuie să fie cea mai bună ofertă care le-aţi văzut toată săptămâna, amice. Du-te pentru ea, post it aici şi am fost umăr la umăr cu tine.
Dovezi Nu chiar, dar:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Eşti susţinând că China nu a făcut promisiuni de acest fel? (Întrucât condiţiile pentru suportul pentru acesta de a găzdui Jocurile Olimpice?)

Old 5 aprilie 2008, 10:46
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Mike0001 View Post
Dovezi Nu chiar, dar:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Eşti susţinând că China nu a făcut promisiuni de acest fel? (Întrucât condiţiile pentru suportul pentru acesta de a găzdui Jocurile Olimpice?)
Am fost, da. Eu pot vedea pretinde că "China a făcut promisiuni explicite despre îmbunătăţirea drepturilor omului înainte de Jocuri, asa ca este perfect legitim de a cere guvernului chinez de a păstra cuvântul său", dar nici o indicaţie de la toate în cazul în care, pentru a găsi textul pentru astfel de promisiuni. Acesta mi se pare un lucru complet pentru Republica Populară Chineză este puţin probabil să fi făcut, aş dori destul pentru a vedea ce au spus că, fiind interpretat în acest mod.
Old 5 aprilie 2008, 10:50
Grupul de donator

Am nota de la a treia dvs. CITES (care nu a fost acolo când am fost răspuns, aşa că acesta este un post al doilea) că:

''Suntem dezamăgiţi CIO nu a obţine garanţii de la guvernul chinez pe tema drepturilor omului înainte de a da Jocurilor departe,''a spus Sidney Jones, director pentru Asia de Human Rights Watch, cu sediul în New York. ''Acum, sarcina va fi pe sponsori corporatiste şi guvernele Fielding echipe pentru a se asigura că abuzuri ale drepturilor omului nu avea loc în asociere directă cu Jocuri. Nu cred ca Jocurile vor schimba lucrurile pe cont propriu.''

Care merge de-a lungul mai degrabă cu ceea ce am spus.

"Dl Yuan a declarat, progresul economic" va aduce de-a lungul avansuri în cultură, sănătate, educaţie, sport şi, nu în ultimul rând, progrese corespunzătoare în domeniul drepturilor omului cauze ". Im-vă că el are dreptate, dar asta e mai mult o predictie mult de un angajament.
Old 6 aprilie 2008, 10:10
Grupul de donator

Ei bine, asta e ok atunci! Să trimită trupe noastre de top ajuta China!

Old 6 aprilie 2008, 10:28
Grupul de donator

Aş aranjare pentru pur si simplu nu le bate în mod legitim de poliţie pentru Tibet, cum e asta?
Old 6 aprilie 2008, 10:56
Grupul de donator

Id-ul spune Să em a alerga it aici M8, să em alerga lungimea a ţării, în sus şi în jos, lasă toate suporterii de China şi regimul său de sprijin torţa în timp ce ei aici,
Dar, la o singură condiţie nu de poliţie, nu bariere, nu de închidere rutier
care nu are suport sau ajutor
doar modul în care oamenii din Tibet trebuie să se simtă

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):