![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oricine este de acord cu mine că Marea Britanie ar trebui să fie shunning ritualul nazist torta mâine? OK, sa concureze sportivi, dar de ce oferă o casetă de prezentare pentru China, ca asta? Oh, şi acest forum este disponibil în China şi va fi cenzurate acolo?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am făcut, la urma urmei, invita chinezi de a găzdui jocuri şi le-am foarte frumos fost de acord să-şi petreacă bugetul anual al mai multor republici africane pe infrastructura. Nu e zgârcit să aplaude-le ca se duc prin. Bravo Republica Populară Chineză, mod de a merge.
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Eu sunt de acord cu tine instantaneu şi fără echivoc dacă poţi să-mi arate cea mai mică dovadă că "am invitat-le pe acestea cu condiţia curăţat lor act", este adevărat. Asta trebuie să fie cea mai bună ofertă care le-aţi văzut toată săptămâna, amice. Du-te pentru ea, post it aici şi am fost umăr la umăr cu tine. |
|
| |||
| |||
| Citat:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Eşti susţinând că China nu a făcut promisiuni de acest fel? (Întrucât condiţiile pentru suportul pentru acesta de a găzdui Jocurile Olimpice?)
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Am nota de la a treia dvs. CITES (care nu a fost acolo când am fost răspuns, aşa că acesta este un post al doilea) că: ''Suntem dezamăgiţi CIO nu a obţine garanţii de la guvernul chinez pe tema drepturilor omului înainte de a da Jocurilor departe,''a spus Sidney Jones, director pentru Asia de Human Rights Watch, cu sediul în New York. ''Acum, sarcina va fi pe sponsori corporatiste şi guvernele Fielding echipe pentru a se asigura că abuzuri ale drepturilor omului nu avea loc în asociere directă cu Jocuri. Nu cred ca Jocurile vor schimba lucrurile pe cont propriu.'' Care merge de-a lungul mai degrabă cu ceea ce am spus. "Dl Yuan a declarat, progresul economic" va aduce de-a lungul avansuri în cultură, sănătate, educaţie, sport şi, nu în ultimul rând, progrese corespunzătoare în domeniul drepturilor omului cauze ". Im-vă că el are dreptate, dar asta e mai mult o predictie mult de un angajament. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, asta e ok atunci! Să trimită trupe noastre de top ajuta China!
|
| |||
| |||
| Aş aranjare pentru pur si simplu nu le bate în mod legitim de poliţie pentru Tibet, cum e asta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id-ul spune Să em a alerga it aici M8, să em alerga lungimea a ţării, în sus şi în jos, lasă toate suporterii de China şi regimul său de sprijin torţa în timp ce ei aici, Dar, la o singură condiţie nu de poliţie, nu bariere, nu de închidere rutier care nu are suport sau ajutor doar modul în care oamenii din Tibet trebuie să se simtă
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
![]() |
|
| Marcaje |