![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Má niekto so mnou súhlasí, že Spojené kráľovstvo by malo byť shunning nacistického pochodeň rituál zajtra? OK, nech sa športovci súťažiť, ale prečo poskytovať prehliadkou Čína takhle?
Jo, a je toto fórum je k dispozícii v Číne a bude cenzúre tam?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Urobili sme, koniec koncov, vyzve čínska hostiť hry a sme veľmi príjemne stráviť dohodnuté ročný rozpočet niekoľkých afrických republík na infraštruktúru. Je to grobiansky ne aplaudovat je ako jet. Bravo ČĽR cestu.
|
|||
|
|||
|
Sme pozvaní aj na podmienku, že čistiť ich konať! Môžu mať svoje hry, ale nemáme k aplaudovat pochodeň nesoucí-bit! Plus, vypadni z TIBET!
|
|||
|
|||
|
Budem súhlasiť s vami okamžite a jasne, ak môžete preukázať, mi najmenší dôkaz, že "sme pozvaní aj na podmienku, že čistiť ich akt" je pravda. To musí byť najlepšia ponuka, ktorú ste videli celý týždeň, kámo. Choď do toho, pošta je tu a ja som stál bok po boku s Vami.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Ste s tvrdením, že Čína nebola taká sľuby? (Ako podmienky pre podporu pre to, aby hostiť olympiádu?)
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
Beriem na vedomie, od tretieho vaše cituje (ktorý tam nebol, keď som bola odpoveď, takže sa jedná o druhý post), že:
''Sme sklamaní MOV nedostal záruky zo strany čínskej vlády v otázkach ľudských práv, pred udelením Hry preč,''povedal Sidney Jones, Ázie riaditeľ pre Human Rights Watch so sídlom v New Yorku. ''Teraz zaťaženie bude na podnikových sponzorov a vlád v poli tímov, aby zabezpečili, že porušovanie ľudských práv nie sú uskutoční v priamej súvislosti s hry. Nemyslím si, že hry sa bude meniť veci na vlastnú päsť.'' Ktorá vedie pozdĺž skôr s tým, čo som povedal. "Pán Yuan povedal, ekonomický pokrok 'prinesie spolu pokrok v oblasti kultúry, zdravotníctva, školstva, športu a v neposlednom rade všetkých, zodpovedajúce pokrok v oblasti ľudských práv príčiny'. Im istí, že je to správne, ale to je skôr ako predikcie záväzok. |
|
|
|||
|
|||
|
No, to je potom ok! Poďme si poslať do našej troupes top pomôcť Číne!
|
|||
|
|||
|
I'd spokojit len ne tloukl im za právoplatne policing Tibet, ako to je?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Id povedať im, nech to tu beží M8, dajte im spustiť dĺžka krajine, hore a dole, či všetci stúpenci Čína a jej režim podporujú pochodeň kým tu,
Ale na jednu podmienku žiadna polícia, žiadne prekážky, žiadne uzávierky ciest bez podpory či pomoci Len, ako sa ľudia z Tibetu musia cítiť
|