![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је неко слаже са мном да се у Великој Британији требало би схуннинг нацистичке бакља обреднога сутра? У реду, нека се такмиче спортисти али зашто пружају излог за Кину као што је овај? Ох, а овај форум је доступан у Кини и да ће то бити цензурирани тамо?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Смо, након свега, позивам да је кинески домаћин игара и које су врло лепо договорили да проведете годишњи буџет од неколико афричке република на инфраструктуру. То је неваспитан не аплаудирати их као они пролазе. Браво на ПРЦ, пут.
| |||
| |||
| Позвани смо их о стању су чистили свој чин! Они могу да имају своје игре, али не морају поздрављати се бакља имајуцхи-битни! Плус, изаћи из Тибет!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Сложити ћу се са вама брзо и недвосмислено ако можеш прикажи ми је најмањи доказ да "Позвани смо их о стању су чистили свој чин" је истина. То се мора понудити најбоље што сте видели цео викенд, Мате. Иди за њу, пост је овде, а ја сам стајао раме уз раме са вама. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://ууу.хру.орг/енглисх/доцс/2008...цхина17986.хтм хттп://хру.орг/енглисх/доцс/2008/01/31/цхина17987.хтм хттп://куеры.нытимес.цом/гст/фуллпаг...рссныт&емц=рсс Јесте ли тврдећи да Кина није таква обећања? (Као што је услове за подршку за то домаћин Олимпијаде?)
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| И напомена из трећег Ваше наводи (који није био ту кад ми је било одговора, па је ово други пост) да је: ''Ми смо разочарани са ИОЦ нису добили гаранције од кинеске владе о питањима људских права пред дајући Игре далеко,''рекао је Сиднеы Јонес, директор за Азију Хуман Ригхтс Уатцх, са седиштем у Њујорку. Ноу''терет ће се на корпоративне спонзоре и владе фиелдинг тимовима како би се осигурало да људска права не одвијају у директној повезаности са Игара. Не мислим Игре ће се променити ствари на своје.'' Који радије иде уз оно што сам рекао. "Рекао је г јуана, економски напредак 'ће донети напредак у култури, здрављу, образовању, спорту и, не најмање од свих, одговарајући напредак у људским правима изазива'. Им сигуран је право, али то је више од предвиђања преданост. |
|
| |||
| |||
| Па, то је онда ок! Лет'с послати у нашем троупес врх помоћ Кини!
|
| |||
| |||
| Хтео подмирити само не куцају за њих легитимно полицијске Тибету, како је то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ид саы лет ем га овде м8, нека ем трчање дужина земље, горе и доле, нека сви навијачи Кине и његова режима подршку бакља а овде, АЛИ на једном стању нема полиције, нема препрека, нема пута цлосурес без подршке или помоћи само како да се људи морају осетити Тибет
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може да приступи датотеци Схаринг Ситес У Кини Без Проксы | Аико | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 21 мај 2009 06:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |