![]() |
|
| |||
| |||
| Does anyone yaz ile İngiltere Yarın Nazi fener ayin shunning gerektiğini kabul edersiniz? Tamam, sporcuları ancak rekabet neden böyle Çin için bir vitrin sağlar mı? Oh, ve bu forumun Çin mevcut ve orada sansürlü olacak?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biz, tüm sonra, oyun ana ve çok güzel bir altyapı üzerinde birkaç Afrika cumhuriyetin yıllık bütçe harcama kabul ettik Çince davet ettin. Gibi düşmek Onları alkışlamak için cimri değildir. Bravo PRC, gitmek yoludur.
| |||
| |||
| Biz kendi hareket temizlenmediği koşul onları davet! Onlar oyun olabilir, ama fener-bit taşıyan beğenmek zorunda değilsiniz! Ayrıca, TİBET çekil!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Sizinle hemen kabul eder ve net eğer bana "biz kendi hareket" temizlenmediği koşul onları davet en ufak bir kanıt gösterebilir geçerlidir. Bu tüm hafta, dostum gördüm En iyi teklif olması gerekir. Bunun için, buraya yazı gidin ve seninle omuz omuza durdu yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Bu Çin gibi vaatler bulunmadıysanız iddia misiniz? (Gibi destek koşulları Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak?)
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Ben sizin gösterildi üçüncü gelen (ki ben, bu ikinci yazı ise) cevap was vardı dikkat edin: ''Biz IOC Çin hükümetinin insan hakları konularında uzaklıktadır Oyunlar vermeden önce kimden garanti didn't get hayal kırıklığına,''Sidney Jones, İnsan Hakları İzleme Örgütü, New York merkezli için Asya müdürü söyledi. ''Şimdi yük kurumsal sponsorlar ve hükümetler ekipleri Fielding bu insan hakları ihlallerine Oyunlar ile doğrudan ilişki gerçekleşecek emin olmak için gerekli olacak. Ben kendi şeyler değişecek Oyunlar sanmıyorum.'' Hangi ziyade ne dediğimi birlikte gider. "Bay Yuan, ekonomik ilerleme 'kültür, sağlık, eğitim, spor gelişmeler getirmek ve değil, hiç. Im emin Haklı insan hakları neden olur', ama daha bir taahhüt daha tahminini in, ilgili ilerleme kaydetti. |
|
| |||
| |||
| Peki, tamam o zaman bu kadar! Bizim troupes üst yardımcı Çin göndermek beni!
|
| |||
| |||
| Ben sadece meşru, nasıl bu Tibet polislik için eleştiri değil razı olur? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No icin buraya M8, çalıştırmak icin ülkenin uzunluğu, aşağı ve yukarı akmasını sağlayın, Çin tüm destekçileri ve rejim Meşaleyi destek olsunlar söylüyorlar süre Burada, Ama bir şart yok polis, hiçbir engelle, hiçbir yol kapak üzerinde destek ve yardımı ile nasıl Tibet halkı hissetmek gerekir
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|