менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Китай, Тибет і Olympics08

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 квітня 2008, 09:40
Донор групи

Default Китай, Тибет і Olympics08

Хто-небудь погодиться зі мною в тому, що Великобританія повинна бути уникаючи нацистських ритуальний факел завтра? Добре, хай спортсмени змагаються, але чому надати матеріали для Китаю, як це?

Так, і цей форум доступний у Китаї, і це буде піддаватися цензурі там?

Old 5 квітня 2008, 09:46
Донор групи

Ми ж, зрештою, запропонувати китайським місцем проведення ігор, і вони вже дуже добре погодився витратити річний бюджет декількох африканських республік на інфраструктуру. Це не грубий, щоб вітати їх як вони йдуть. Браво КНР, шлях.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5 квітня 2008, 09:57
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав місце View Post
Ми ж, зрештою, запропонувати китайським місцем проведення ігор, і вони вже дуже добре погодився витратити річний бюджет декількох африканських республік на інфраструктуру. Це не грубий, щоб вітати їх як вони йдуть. Браво КНР, шлях.
Ми запросили їх на умови, що вони очищено їх діяти! Вони можуть мати свої ігри, але ми не повинні аплодувати факел приносить мало! Плюс, он з Тибету!

Old 5 квітня 2008, 10:01
Донор групи

Я згоден з вами, негайно і беззастережно, якщо ви можете показати мені ні найменшого докази того, що "ми запросили їх на умови, що вони в порядок свою акт" є правдою. Це має бути краща пропозиція ви бачили весь тиждень, приятель. Перейти на це, задайте його тут, і я стояв пліч-о-пліч з вами.
Old 5 квітня 2008, 10:30
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав місце View Post
Я згоден з вами, негайно і беззастережно, якщо ви можете показати мені ні найменшого докази того, що "ми запросили їх на умови, що вони в порядок свою акт" є правдою. Це має бути краща пропозиція ви бачили весь тиждень, приятель. Перейти на це, задайте його тут, і я стояв пліч-о-пліч з вами.
Не зовсім так, але доказів:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Ви заявив, що Китай не робити такі обіцянки? (В якості умов для її підтримку на проведення Олімпійських ігор?)

Old 5 квітня 2008, 10:46
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Не зовсім так, але доказів:

http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm

http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm

http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss

Ви заявив, що Китай не робити такі обіцянки? (В якості умов для її підтримку на проведення Олімпійських ігор?)
Я був, так. Я бачу, стверджують, що "Китай зробив явною обіцянки щодо поліпшення прав людини до початку Олімпійських ігор, так що це цілком законно запитати, китайський уряд, щоб тримати своє слово", але ніяких вказівок на всіх, де знаходиться текст для таких обіцянок. Мені здається, як повністю навряд річ для КНР зробили, я б дуже хотів, щоб побачити, що вони говорили це бути витлумачено подібним чином.
Old 5 квітня 2008, 10:50
Донор групи

Я наголошую, починаючи з третього вашого СІТЕС (якого там не було, коли я була відповідь, так що це другий пост), що:

''Ми розчаровані МОК не отримати гарантії від китайського уряду з питань прав людини, перш ніж давати Ігри геть,''сказав Сідні Джонс, директор по Азії Human Rights Watch, що базується в Нью-Йорку. ''Тепер тягар буде на корпоративних спонсорів і уряду, виставляють свої команди для забезпечення того, щоб порушення прав людини відбуваються не в безпосередньому зв'язку з іграми. Я не думаю, що гра буде змінити щось самі по собі.''

Які, швидше, йде разом з тим, що я сказав.

"Пан Юань сказав, економічного прогресу" буде взяти з собою досягнення в області культури, охорони здоров'я, освіти, спорту і, не в останню чергу, відповідного прогресу у правах людини причини. Im впевнений, що він має рацію, але це більше, ніж прогнозування зобов'язань.
Old 6 квітня 2008, 10:10
Донор групи

Ну, добре! Давайте відправимо у наших труп Top допомогти Китаю!

Old 6 квітня 2008, 10:28
Донор групи

Я б задовольнятися просто не стукає їх законні поліцейські Тибеті, яким же чином?
Old 6 квітня 2008, 10:56
Донор групи

Id сказати Let Em запустити його тут M8, нехай EM запустити довжина країні, вгору і вниз, нехай всі прихильники Китаю і його підтримку режиму факела в той час як тут,
Але з однією умовою ні поліції, ні перешкод, ні закриття доріг
без підтримки або допомоги
просто, як люди в Тибеті повинні відчувати

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не можна отримати доступ File Sharing об'єктів в Китаї без довіреності Aiko Мережа, Модеми & VoIP 2 21 травня 2009 06:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.