![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь погодиться зі мною в тому, що Великобританія повинна бути уникаючи нацистських ритуальний факел завтра? Добре, хай спортсмени змагаються, але чому надати матеріали для Китаю, як це? Так, і цей форум доступний у Китаї, і це буде піддаватися цензурі там?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми ж, зрештою, запропонувати китайським місцем проведення ігор, і вони вже дуже добре погодився витратити річний бюджет декількох африканських республік на інфраструктуру. Це не грубий, щоб вітати їх як вони йдуть. Браво КНР, шлях.
| |||
| |||
| Ми запросили їх на умови, що вони очищено їх діяти! Вони можуть мати свої ігри, але ми не повинні аплодувати факел приносить мало! Плюс, он з Тибету!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я згоден з вами, негайно і беззастережно, якщо ви можете показати мені ні найменшого докази того, що "ми запросили їх на умови, що вони в порядок свою акт" є правдою. Це має бути краща пропозиція ви бачили весь тиждень, приятель. Перейти на це, задайте його тут, і я стояв пліч-о-пліч з вами. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.hrw.org/english/docs/2008...china17986.htm http://hrw.org/english/docs/2008/01/31/china17987.htm http://query.nytimes.com/gst/fullpag...rssnyt&emc=rss Ви заявив, що Китай не робити такі обіцянки? (В якості умов для її підтримку на проведення Олімпійських ігор?)
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я наголошую, починаючи з третього вашого СІТЕС (якого там не було, коли я була відповідь, так що це другий пост), що: ''Ми розчаровані МОК не отримати гарантії від китайського уряду з питань прав людини, перш ніж давати Ігри геть,''сказав Сідні Джонс, директор по Азії Human Rights Watch, що базується в Нью-Йорку. ''Тепер тягар буде на корпоративних спонсорів і уряду, виставляють свої команди для забезпечення того, щоб порушення прав людини відбуваються не в безпосередньому зв'язку з іграми. Я не думаю, що гра буде змінити щось самі по собі.'' Які, швидше, йде разом з тим, що я сказав. "Пан Юань сказав, економічного прогресу" буде взяти з собою досягнення в області культури, охорони здоров'я, освіти, спорту і, не в останню чергу, відповідного прогресу у правах людини причини. Im впевнений, що він має рацію, але це більше, ніж прогнозування зобов'язань. |
|
| |||
| |||
| Ну, добре! Давайте відправимо у наших труп Top допомогти Китаю!
|
| |||
| |||
| Я б задовольнятися просто не стукає їх законні поліцейські Тибеті, яким же чином? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Id сказати Let Em запустити його тут M8, нехай EM запустити довжина країні, вгору і вниз, нехай всі прихильники Китаю і його підтримку режиму факела в той час як тут, Але з однією умовою ні поліції, ні перешкод, ні закриття доріг без підтримки або допомоги просто, як люди в Тибеті повинні відчувати
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не можна отримати доступ File Sharing об'єктів в Китаї без довіреності | Aiko | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 21 травня 2009 06:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |