![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa mi treba pomoć uzimajući Božićni poklon za prijatelja, hes 20, uživa u igranju igara na njegovom računalu tako dalje. Trebam prisutne u 10-50 funte cijena zagrada, computur ili ne odnose se bitno, baš bilo koji ideja bi bilo super stvarno poštovati.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM-a? Jeftini i napravi ogromnu razliku u većini računala.
| |||
| |||
| LOL a "mouse mat." Često cerekanje na naše dvije zemlje razdvojene zajednički jezik, ali "mouse mat" dobio posebnu cerekanje. U SAD-u, mi zovemo ga mišem jastučić, ali zaista vaš pojam je mnogo točnija. Ja često pitam se što mi koristimo pojmove koje ljudi širom ribnjak pronaći zabavan. |
|
| |||
| |||
| Fender, otpad, Fanny jastuka, šojka hodanje, thers's opterećenja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mrežna kartica nije prisutan, Ne Vozač | psv143 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 19:35 |
| Što ste dobili za Božić? | alex | Off Topic Discussion | 17 | 12. ožujak 2008 21:58 |
| Customer care: The present | alex | Off Topic Discussion | 2 | 5. svibanj 2007 03:46 |
| Christmas Shopping! | emmaonline | Off Topic Discussion | 7 | 21. listopad 2006 09:43 |
| Thread Tools | |
| |