![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I need help getting Kalėdų dovana draugui, HES 20, mėgsta žaisti žaidimus savo kompiuteryje pan. Man reikia iš 10-50 svarų kainų grupei, computur arba nesusiję su doesnt dabar tikrai klausimas, bet koks kietas idėjos būtų tikrai vertinama.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM? Pigūs ir daro didžiulį skirtumą, dauguma kompiuterių.
| |||
| |||
| LOL "pelės kilimėlis". Aš dažnai kikenti mūsų dvi šalys atskirti bendrą kalbą, o "pelės kilimėlis" gavo specialų kudakuoti. JAV, mes vadiname tai pelės kilimėlis, bet tikrai jūsų kadencija yra daug tikslesni. Aš dažnai stebisi, kokiomis sąlygomis mes naudojame, kad jūs žmonės visame tvenkinyje rasti juokingas. |
|
| |||
| |||
| Fender, krepšys, Fanny maišelį, Jay pėsčiomis, thers's krovinius. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Network Card nėra, nėra tvarkyklės | psv143 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 18, 2009 19:35 |
| What did you get for Christmas? | Alex | Off Topic Discussion | 17 | Kovas 12, 2008 21:58 |
| Klientų aptarnavimas: dabar | Alex | Off Topic Discussion | 2 | 5 gegužė 2007 03:46 |
| Christmas shopping! | emmaonline | Off Topic Discussion | 7 | 21 spalis 2006 09:43 |
| Temos įrankiai | |
| |