![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну мені потрібна допомога в отриманні різдвяний подарунок для друга, HES 20, любить грати в ігри на своєму комп'ютері так далі. Мені потрібно бути присутнім в 10-50 фунтів цінової категорії, computur або не пов'язані doesn't має значення, так само будь-які цікаві ідеї були б дійсно оцінили.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОЗУ? Дешево і дає величезну різницю в самій ПК.
| |||
| |||
| LOL "миша мат." Я часто посміювалися на наші дві країни, розділені спільною мовою, але "миші килимок" отримав спеціальний смішок. У США ми називаємо це килимок для миші, але насправді ваш член набагато більш точною. Я часто думаю, що ми використовуємо умови, що ви, хлопці, через ставок знайти забавно. |
|
| |||
| |||
| Fender, сміття, Фанні сумка, Джей ходьбі, Thers's навантажень. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мережева карта відсутній, драйвера | psv143 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 18 червня 2009 19:35 |
| Що ви отримаєте на Різдво? | Alex | Off Topic Discussion | 17 | 12 березня 2008 21:58 |
| Обслуговування клієнтів: сьогодення | Alex | Off Topic Discussion | 2 | 5 травня 2007 03:46 |
| Різдвяні покупки! | emmaonline | Off Topic Discussion | 7 | 21 жовтня 2006 09:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |