по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Компютърни работа

Reply

Нишка Инструменти
Old 3тият Sep 2008, 12:47
Номер на групата

Default Компютърни работа

Хей, Im skool оставяйки след няколко години и аз арго наистина решава за работа, което искам. Аз знам, че искам да работя с компютри, но Не знам точно какво. Имам гаф на компютърен хардуер така бих искал да работи, МОК, с компютърен хардуер. Например за ремонт, модернизация, обслужване, строителство и др

Може ли някой ми съвети за това какво трябва да отида с, които да работят с какво компютърен хардуер, свързани работни места са на разположение, за какво те плащат, какво qualifactions аз нужда др др
Old 3тият Sep 2008, 12:57
Администратор Група

Намерете местно дружество и да получите в като стажант, заплащане ще бъде глупости, но това не е за какво сте там.

Или там е винаги PCWorld.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3тият Sep 2008, 13:40
Номер на групата

Да, тъй като аз открих един компютър в света компютър с двойно графика и сърцевина 2 екстремни Исках да работя там, но те DONT имате някакви jobz става в момента, те са онлайн казва нещо, с наличните работни места, но нищо не идва в моя област. Предполагам, че ще трябва да продължите да я.

Познавате ли някой от другите компютри места и може да се провери?
Old 3тият Sep 2008, 13:42
Администратор Група

Може да позвъните на местата в жълти страници, Бих препоръчваме отиваш в PCWorld и питам също, те не винаги се рекламират като места, така да ходят в приложенията и да има голяма промяна на отговорност на персонала, така наскоро ново място, не може да са обявени още.
Old 3тият Sep 2008, 14:47
Номер на групата

, когато се поиска от копче на бюрото ми каза да отида до сайт, mabey болни поиска отново следващия път, когато отидем там.

Просто от интерес какво правя и правя 4 жив?
Old 3тият Sep 2008, 14:49
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Spencer2004 View Post
Просто от интерес какво правя и правя 4 жив?

Притежавам компютър ремонт, продажби, уеб дизайн, SEO компания.
Old 3тият Sep 2008, 14:58
Номер на групата

уауsomeones вървят добре
Може също да направя за проклетия в колаж?

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Притежавам компютър ремонт, продажби, уеб дизайн, SEO компания.

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 3тият Sep 2008, 15:23
Номер на групата

те хардуер! Върви с хардуера! Аз качват компютърен хардуер инженер за училище LOL

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Old 3тият Sep 2008, 17:39
Номер на групата

Аз се опитвам да се нежно, както не мога да се Спенсър, но ако сте използвали същите граматика и правопис на вашия PCWorld прилагане, както си направил тук, аз не съм изненадан, те се обърнаха те разочаровам. Предполагам, че от вашата икона на флага, които са от Великобритания и като такава е твоята майка английски език. Старите хора като мен четат работни приложения и ние нито "да", нито е грижа за текстови съобщения жаргон, особено по отношение на кандидатстване за работа. Аз казвам това като съвет, а не като критика към вашия стил на командироването тук. Ако това не се отнася за вас после го игнорирате LOL, не се ядосвай. Ако, обаче, тя не се прилага, а след това да ми послание към сърцето.

Аз също беше млада веднъж, (изглежда много отдавна), и прави повече, отколкото си дял от грешки. Аз все още ги правят. На работа заявления бъдат професионални, строгата ослиците четене, ще ги хвърли ги и вие никога няма да получи подножието на вратата, ако не сте. Успех. LOL Аз съм в същата лодка като теб, търсят компютърен хардуер работа като един стар човек.

Аз си прочетете оригиналния пост. Вие сте напуска "skool" след няколко години? Аз не знам дали имаш предвид полувисше или средно образование (не знам какво си разговор гимназията във Великобритания, съжалявам). Както и да е, аз съм при вас означава гимназията. Това, което ще предложи в тази ситуация е точно това, което правите. Чета сайтове, които имат множество компютърни хардуерни ориентирани към хора от тях и да смуче всички знания можеш. Пазете чукат по вратите (лесно, ако живееш в голям град, а не малки собствени) от хора, които вършат това, което смятате, че може да искаш да правиш. Както каза Дейв, ще бъдат платени глупости, но това е характерът на животното. Вие ще се плаща за това, което знаят и като дете не знам много, но всеки, който се наема, ще те науча много, така там е търговията на разстояние. Всъщност, вероятно ще получи по-добрата част от сделката в дългосрочен план, колкото звучи като някой, които чакат да се накисва всичките знания можеш.

Успех.
Old 4-ти септември 2008, 14:51
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Бъба View Post
Аз се опитвам да се нежно, както не мога да се Спенсър, но ако сте използвали същите граматика и правопис на вашия PCWorld прилагане, както си направил тук, аз не съм изненадан, те се обърнаха те разочаровам. Предполагам, че от вашата икона на флага, които са от Великобритания и като такава е твоята майка английски език. Старите хора като мен четат работни приложения и ние нито "да", нито е грижа за текстови съобщения жаргон, особено по отношение на кандидатстване за работа. Аз казвам това като съвет, а не като критика към вашия стил на командироването тук. Ако това не се отнася за вас после го игнорирате LOL, не се ядосвай. Ако, обаче, тя не се прилага, а след това да ми послание към сърцето.

Аз също беше млада веднъж, (изглежда много отдавна), и прави повече, отколкото си дял от грешки. Аз все още ги правят. На работа заявления бъдат професионални, строгата ослиците четене, ще ги хвърли ги и вие никога няма да получи подножието на вратата, ако не сте. Успех. LOL Аз съм в същата лодка като теб, търсят компютърен хардуер работа като един стар човек.

Аз си прочетете оригиналния пост. Вие сте напуска "skool" след няколко години? Аз не знам дали имаш предвид полувисше или средно образование (не знам какво си разговор гимназията във Великобритания, съжалявам). Както и да е, аз съм при вас означава гимназията. Това, което ще предложи в тази ситуация е точно това, което правите. Чета сайтове, които имат множество компютърни хардуерни ориентирани към хора от тях и да смуче всички знания можеш. Пазете чукат по вратите (лесно, ако живееш в голям град, а не малки собствени) от хора, които вършат това, което смятате, че може да искаш да правиш. Както каза Дейв, ще бъдат платени глупости, но това е характерът на животното. Вие ще се плаща за това, което знаят и като дете не знам много, но всеки, който се наема, ще те науча много, така там е търговията на разстояние. Всъщност, вероятно ще получи по-добрата част от сделката в дългосрочен план, колкото звучи като някой, които чакат да се накисва всичките знания можеш.

Успех.
ОК 1 Никога не прилагат и 2 Това е интернет, граматика и правопис Haz не смисъла! 1
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc