menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Počítačové zaměstnání

Reply

Thread Nástroje
Old 3. září 2008, 12:47
Dárce Skupina

Default Počítačové zaměstnání

hej, im odchodu skool za pár let, a i cant opravdu rozhodne o práci chci. vím, že chtějí pracovat s počítači, ale i dont vědět, co přesně. Mám chyba u počítačového hardwaru tak bych chtěl pracovat, ERM, s počítačovým hardwarem. například opravy, modernizaci, opravy, stavby, atd.

mohl někdo poradit mi, co jsem měla jít s, kteří se práci s počítačovým hardwarem, co souvisí zaměstnanosti jsou k dispozici, co se vyplatí, co qualifactions Potřebuji atd. atd.
Old 3. září 2008, 12:57
Administrátor Skupina

Najděte místní firmy a dostat do jako praktikant, platit bude blbost, ale to není to, co jste tam.

Nebo je vždy PCWorld.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. září 2008, 13:40
Dárce Skupina

ano, protože jsem objevil v počítači PC World s duální grafikou a core 2 Extreme jsem chtěl pracovat tam, ale Nemáte žádné jobz probíhá v současné době mají on-line, co se říká, volná pracovní místa, ale nic se v mém oblasti. Předpokládám, že budu muset držet kontrolu to.

Znáte nějaké jiné počítačové místech jsem mohl vyzkoušet?
Old 3. září 2008, 13:42
Administrátor Skupina

Mohl byste zavolat místa ve vašem žluté stránky, bych doporučit jít do PCWorld a žádají také, ne vždy propagovat jako objekty, jako že si chodí do aplikací a mají vysoký obrat zaměstnanců, takže nedávno nové pozici nesmí byla inzerována ještě.
Old 3. září 2008, 14:47
Dárce Skupina

Když jsem požádal knoflík na stole mi řekl, že pro přechod na webové stránky, mabey nemocné zeptejte se opět příště i tam.

Jen z úroků, co dělat a udělat 4 a žije?
Old 3. září 2008, 14:49
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal Spencer2004 View Post
Jen z úroků, co dělat a udělat 4 a žije?

I vlastní počítač, opravy, prodej, web design, SEO firmy.
Old 3. září 2008, 14:58
Dárce Skupina

wowsomeones nedaří
Možná i to prokletí na koláže?

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
I vlastní počítač, opravy, prodej, web design, SEO firmy.

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 3. září 2008, 15:23
Dárce Skupina

ya hardware! jít s hardware! i nabírána počítačového hardwaru inženýr pro školní lol

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 3. září 2008, 17:39
Dárce Skupina

Já jsem se snaží být tak jemný jako já může být Spencer, ale pokud jste použili stejnou gramatiku a pravopis na vaši žádost PCWorld jak jste tady, já nejsem překvapen, že se vám dolů. Předpokládám, že by vaši ikonu vlajky, že jste z Velké Británie a jako takový je angličtina vaší mateřštinou. Starší lidé, jako já číst žádostí o práci a my ani "dostat", ani péče o textových zpráv žargon, zejména pokud jde o žádosti o zaměstnání. Říkám to jako tip, ne jako kritiku, aby vaše vysílání stylu zde. Pokud toto neplatí pro vás pak ignorovat lol, neoznačujte naštvat. Pokud však nemá vztahovat, potom moje poselství k srdci.

Já byl taky jednou mladý, (zdá se jako už dlouho), a více než můj podíl chyb. I přesto se jim. Na žádosti o zaměstnání být profesionální, krátkou osli čtení jim bude hodit nich a nikdy dostat nohu do dveří, pokud si nejste. Hodně štěstí. LOL jsem na stejné lodi jako vy, a to pro počítačový hardware práci jako starý člověk.

I znovu přečíst své původní místo. Poletíte "skool" za pár let? Nevím, jestli máte na mysli kolej nebo vysoké škole (I don't know what Zavoláte vysoké školy ve Velké Británii, sorry). Tak jako tak, jsem za předpokladu, myslíš vysoké školy. Co bych v naznačují, že situace je přesně to, co děláte. Prohlédnout webové stránky, které mají přehršel počítačového hardwaru orientované lidi na nich a nasávat všechny poznatky můžete. Mějte klepe na dveře (snadnější, pokud si žít ve velkoměstě, spíše než malé vlastní) lidí, kteří dělají to, co si myslíte, že budete chtít dělat. Podobně jako Dave řekl, bude vám vyplacena svinstvo, ale to je povaha šelmy. Budete zaplatil za to, co víte, a jako kluk nevíte mnoho, ale ten, kdo vás pronásledují naučím vás, takže je mnohem obchodu off. Vlastně budete pravděpodobně mít lepší konec transakce v dlouhém období, jak budete znít jako někdo čeká, aby nasákly všechny poznatky můžete.

Hodně štěstí.
Old 4. Září 2008, 14:51
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
Já jsem se snaží být tak jemný jako já může být Spencer, ale pokud jste použili stejnou gramatiku a pravopis na vaši žádost PCWorld jak jste tady, já nejsem překvapen, že se vám dolů. Předpokládám, že by vaši ikonu vlajky, že jste z Velké Británie a jako takový je angličtina vaší mateřštinou. Starší lidé, jako já číst žádostí o práci a my ani "dostat", ani péče o textových zpráv žargon, zejména pokud jde o žádosti o zaměstnání. Říkám to jako tip, ne jako kritiku, aby vaše vysílání stylu zde. Pokud toto neplatí pro vás pak ignorovat lol, neoznačujte naštvat. Pokud však nemá vztahovat, potom moje poselství k srdci.

Já byl taky jednou mladý, (zdá se jako už dlouho), a více než můj podíl chyb. I přesto se jim. Na žádosti o zaměstnání být profesionální, krátkou osli čtení jim bude hodit nich a nikdy dostat nohu do dveří, pokud si nejste. Hodně štěstí. LOL jsem na stejné lodi jako vy, a to pro počítačový hardware práci jako starý člověk.

I znovu přečíst své původní místo. Poletíte "skool" za pár let? Nevím, jestli máte na mysli kolej nebo vysoké škole (I don't know what Zavoláte vysoké školy ve Velké Británii, sorry). Tak jako tak, jsem za předpokladu, myslíš vysoké školy. Co bych v naznačují, že situace je přesně to, co děláte. Prohlédnout webové stránky, které mají přehršel počítačového hardwaru orientované lidi na nich a nasávat všechny poznatky můžete. Mějte klepe na dveře (snadnější, pokud si žít ve velkoměstě, spíše než malé vlastní) lidí, kteří dělají to, co si myslíte, že budete chtít dělat. Podobně jako Dave řekl, bude vám vyplacena svinstvo, ale to je povaha šelmy. Budete zaplatil za to, co víte, a jako kluk nevíte mnoho, ale ten, kdo vás pronásledují naučím vás, takže je mnohem obchodu off. Vlastně budete pravděpodobně mít lepší konec transakce v dlouhém období, jak budete znít jako někdo čeká, aby nasákly všechny poznatky můžete.

Hodně štěstí.
ok 1 nikdy použity a 2 je to internet, gramatika a pravopis Ház žádný smysl! 1
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.