![]() |
|
| |||
| |||
| hey, im skool αφήνοντας σε δυο χρόνια και θ επίκλιση πραγματικά αποφασίσει για τη δουλειά που θέλω. Ξέρω ότι θέλω να συνεργαστώ με τους υπολογιστές, αλλά i dont ξέρει ακριβώς τι. Έχω μια αποστέωση για το υλικό του υπολογιστή Γι 'αυτό θα ήθελα να εργαστούν, μ, με το υλικό του υπολογιστή. για παράδειγμα την επισκευή, την αναβάθμιση, τη συντήρηση, την οικοδόμηση, κλπ.Θα μπορούσε κάποιος να μου συμβουλές για το τι θα πρέπει να προχωρήσει με, που να συνεργάζεται με τι υλικό των υπολογιστών που συνδέονται με την απασχόληση είναι διαθέσιμες, τι πληρώνουν, τι qualifactions i ανάγκη κλπ κλπ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βρείτε μια τοπική εταιρεία και να σε ένα ως ασκούμενος, θα καταβάλει χάλια, αλλά αυτό δεν είναι ό, τι είναι εκεί για.
| |||
| |||
| ναι από τότε που ανακάλυψε έναν υπολογιστή στον κόσμο PC με διπλή γραφικά και έναν πυρήνα 2 ακραίες ήθελα να εργαστούν εκεί αλλά dont έχει jobz εξελίξει αυτή τη στιγμή, που έχουν μια ηλεκτρονική πράγμα λέει με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά τίποτα δεν έρχεται στη δική μου περιοχής. Υποθέτω πως θα πρέπει να διατηρήσει τον έλεγχο αυτό. Ξέρεις κανέναν άλλο υπολογιστή τόπους θα μπορούσα να ελέγξουν; |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να καλέσετε τον τοποθετεί σε κίτρινες σελίδες σας, θα ήθελα να υπεισέλθω σε συστήσει PCWorld και ζητώντας επίσης, δεν τους είναι πάντα διαφημίζουν ως μέρη όπως ότι πάρετε τα πόδια στις αιτήσεις και έχουν υψηλό κατά τη σειρά του προσωπικού, ώστε ένα πρόσφατα νέα θέση δεν μπορεί να έχουν ακόμη διαφημίζονται. |
|
| |||
| |||
| Όταν ρώτησα το πόμολο στο γραφείο μου είπε να πάω στην ιστοσελίδα, mabey κακή ρωτήσω ξανά την επόμενη φορά που πάω εκεί. μόνο από συμφέρον και τι κάνουμε 4 το ζην; |
|
| |||
| |||
| Έχω έναν υπολογιστή επισκευής, τις πωλήσεις, web design, SEO εταιρεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow αγαπημένους σας πάνε καλά ![]() Επίσης, ίσως κάνουμε μια κατάρα σε κολλάζ; ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya υλικό! πάνε με το υλικό! i διάλεξε μηχανικού εξοπλισμού πληροφορικής για το σχολικό lol
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να είναι τόσο ήπια, όπως μπορώ να Spencer, αλλά αν χρησιμοποιείται η ίδια γραμματική και ορθογραφία σας PCWorld εφαρμογή όπως κάνατε εδώ, δεν εκπλήσσομαι που μετατράπηκε σας. Υποθέτω από το εικονίδιο σημαίας ότι είστε από τη Μεγάλη Βρετανία και ως τέτοια η αγγλική είναι η μητρική γλώσσα σας. Παλιά οι άνθρωποι σαν εμένα διαβάστε αιτήσεις για θέσεις εργασίας και δεν είμαστε "η" δεν ενδιαφέρονται για τα μηνύματα κειμένου κορακίστικα, ειδικά σε μια δουλειά εφαρμογή. Το λέω αυτό ως συμβουλή, δεν ως κριτική για την απόσπαση στυλ σας εδώ. Αν αυτό δεν ισχύει για εσάς τότε αγνοήσουμε lol, μην πάρετε τρελών. Αν, όμως, όντως ισχύει, τότε για να λάβει το μήνυμά μου καρδιά. Θα ήταν πολύ μικρά για μία φορά, (όπως φαίνεται εδώ και πολύ καιρό), και να γίνει περισσότερο από το μερίδιό μου λάθη. Εξακολουθώ να κάνουν αυτά. Στις αιτήσεις για θέσεις εργασίας να είναι επαγγελματική, το στενό εκτιμήσουν ανάγνωση τους θα ρίξουν τους και ποτέ δεν θα έχετε ένα πόδι στην πόρτα, αν δεν είστε. Καλή τύχη. LOL Είμαι στην ίδια βάρκα όπως εσείς, ψάχνει για ένα υλικό του υπολογιστή δουλειά του ως ένα παλιό πρόσωπο. Θα διαβάσετε εκ νέου την αρχική σας θέση. Είστε αφήνοντας "skool" σε λίγα χρόνια; Δεν ξέρω αν σημαίνει κολέγιο ή γυμνάσιο (δεν ξέρω τι λέτε λύκειο στη Μεγάλη Βρετανία, συγγνώμη). Tελoσπάvτωv, είμαι υποθέτοντας εννοείτε το Λύκειο. Αυτό που θα πρότεινα σε αυτήν την κατάσταση είναι ακριβώς αυτό που κάνετε. Αναγιγνώσκω δικτυακοί τόποι που έχουν μια πληθώρα υλικού υπολογιστών προσανατολισμένα παιδιά τους και πιπιλίζουν το σύνολο των γνώσεων μπορείτε. Να χτυπούν την πόρτα (ευκολότερη εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη και όχι ένα μικρό ιδίων) από παιδιά που έχουν κάνει αυτό που νομίζετε ότι μπορεί να θέλετε να κάνετε. Όπως και ο Dave είπε, θα πρέπει να καταβληθεί χάλια, αλλά αυτή είναι η φύση του κτήνους. Θα πρέπει να καταβληθεί για το τι γνωρίζετε και όπως ένα παιδί που δεν γνωρίζει πολλά, αλλά όποιος προσλαμβάνει σας θα σας διδάξει πολλά, οπότε υπάρχει το εμπόριο off. Στην πραγματικότητα μάλλον θα πάρετε το καλύτερο τέλος της διαπραγμάτευσης μακροπρόθεσμα όπως ακούγεσαι σαν κάποιος περιμένει να απορροφούν το σύνολο των γνώσεων μπορείτε. Καλή τύχη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες | hotchef23 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Μαΐου 2008 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |