manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Computer posao

Reply

Thread Tools
Old 3. Sep 2008, 12:47
Donatorska Grupa

Default Computer posao

hej, ostavljajući im skool za par godina i ja licemjerje stvarno odlučili na poslu i želite. Znam da želim raditi s računalima, ali ja dont znati točno što. Imam neuspjeh za računalni hardver tako da bih želio raditi, ERM, uz računalni hardver. npr. popravak, nadogradnja, održavanje, izgradnju, itd.

mogao netko savjet za mene što sam trebao ići sa, koji su za rad sa, šta hardverom računala povezanih radnih mjesta na raspolaganju, što oni plaćaju, šta trebam qualifactions itd itd.
Old 3. Sep 2008, 12:57
Administrator Group

Default Computer posao

Nađite lokalne tvrtke i doći u kao pripravnik, platiti će biti sranje, ali to nije ono što se tamo.

Ili ima uvijek PCWorld.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. Sep 2008, 13:40
Donatorska Grupa

Default Computer posao

otkad sam otkrila da računala u PC svijetu s dvojnim grafike i temeljni 2 ekstremnim htjela sam raditi tamo, ali oni dont imati bilo koji jobz događa u ovom trenutku, oni su online stvar s kaže raspoloľivih radnih mjesta, ali ništa ne dolazi u mojoj području. Pretpostavljam da ću morati držati ček Internet.

Znate li bilo koji drugi računalni mjestima ja mogao provjeriti?
Old 3. Sep 2008, 13:42
Administrator Group

Default Computer posao

Vi mogli nazvati mjesta u vašem žute stranice Preporučio bih idući u PCWorld molba i previše, ne uvijek oglašavati kao mjestima kao što su da se hoda u aplikacije i ima visoku izručiti osoblja tako nedavno novi položaj svibanj ne su oglašeni yet.
Old 3. Sep 2008, 14:47
Donatorska Grupa

Default Computer posao

kad sam pitao dugme na stolu mi je rekao da ide na web stranicu, mabey bolestan ponovo pitati sljedeći put idem tamo.

samo iz interesa, što u do 4 živa?
Old 3. Sep 2008, 14:49
Administrator Group

Default Computer posao

Quote:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
samo iz interesa, što u do 4 živa?

JA posjedovati računalo popravak, prodaja, izrada web stranica, SEO kompanije.
Old 3. Sep 2008, 14:58
Donatorska Grupa

Default Computer posao

vausomeones ide dobro
također možda napraviti kolaž na prokletstvo?

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
JA posjedovati računalo popravak, prodaja, izrada web stranica, SEO kompanije.

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 3. Sep 2008, 15:23
Donatorska Grupa

Default Computer posao

ya hardware! ići s hardverom! ja pokupila računalnog hardvera inženjer za školu lol

My System: ubr gaming računalo

Procesor (i):
q6600 G0 @ Stock hlađen ac zamrzivač
Matične ploče:
gigabajt ep45 ds3r
RAM memorija:
2GB DDR2 800
Grafička kartica (e):
4870 1GB
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
160GB 7200rpm IDE
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
+ modded oslikane case w / 1kw antec
Hlađenje:
2 120mm obožavatelji 4 80mm fanove i hdd
Network / Internet:
dual gigabajt lan
Monitor (e):
24 "Acer
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 3. Sep 2008, 17:39
Donatorska Grupa

Default Computer posao

Im 'težak da bude nježan kao što mogu biti Spencer, ali ako koriste istu gramatiku i pravopis na vašoj PCWorld aplikacija kao što ste učinili ovdje, nisam iznenađen okrenuše vam dolje. Pretpostavljam vaša zastava ikonu da si iz Velike Britanije i kao takav je vaš engleski maternji jezik. Stari ljudi poput mene čita molbe za posao, a mi ni "dobiti" ni stalo tekstualnih poruka žargon, a pogotovo na posao aplikacije. Hoću reći ovo kao savjet, a ne kao kritiku na svoj stil posting ovdje. Ako se to ne odnosi na vas tada zanemari lol to, nemoj se ljut. Ako, međutim, on ne vrijede, tada se moje poruke srce.

Ja sam nekad bila mlada, (izgleda kao davno), i je napravio više nego što je moj udio pogreąke. Još uvijek ih. Na molbe za posao biti profesionalno, u uskoj magaricama reading će ih baciti ih i nećete dobiti nogom u vrata, ako nisu. Sretno. LOL ja sam u istom brodu kao i vi, u potrazi za računalni hardver posao kao stare osobe.

I ponovno čitati vaš izvorni post. Vi ste ostavljajući "skool" za nekoliko godina? Ne znam, ako ste mislili na koledžu ili srednju školu (ne znam što poziv srednjoškolaca u Velikoj Britaniji, ispričavam se). ANyways, Im 'pretpostavljiv ste mislili srednjoškolaca. Što bih predložiti u toj situaciji je točno ono što radite. Prostudirati webove koje imaju pletora kompjuterskog hardvera orijentirani ljudi o njima i sisati sve znanje možete. Imajte kucaju na vrata (lakše ako živite u velikom gradu nego malo vlastite) od ljudi koji rade ono što mislite da ste svibanj želite učiniti. Poput Dave rekao, bit će vam plaća sranje, ali to je priroda Zvijeri. Bit ćete plaćeni za ono što znamo i kao jare ne znate mnogo, ali tko god hires li će vas naučiti puno pa je trgovina off. Zapravo ćete vjerojatno dobiti bolje završetka posla na duže staze, kao zvuk poput vas netko čeka da svi upiti znanje možete.

Sretno.
Old 4. Sep 2008, 14:51
Donatorska Grupa

Default Computer posao

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Im 'težak da bude nježan kao što mogu biti Spencer, ali ako koriste istu gramatiku i pravopis na vašoj PCWorld aplikacija kao što ste učinili ovdje, nisam iznenađen okrenuše vam dolje. Pretpostavljam vaša zastava ikonu da si iz Velike Britanije i kao takav je vaš engleski maternji jezik. Stari ljudi poput mene čita molbe za posao, a mi ni "dobiti" ni stalo tekstualnih poruka žargon, a pogotovo na posao aplikacije. Hoću reći ovo kao savjet, a ne kao kritiku na svoj stil posting ovdje. Ako se to ne odnosi na vas tada zanemari lol to, nemoj se ljut. Ako, međutim, on ne vrijede, tada se moje poruke srce.

Ja sam nekad bila mlada, (izgleda kao davno), i je napravio više nego što je moj udio pogreąke. Još uvijek ih. Na molbe za posao biti profesionalno, u uskoj magaricama reading će ih baciti ih i nećete dobiti nogom u vrata, ako nisu. Sretno. LOL ja sam u istom brodu kao i vi, u potrazi za računalni hardver posao kao stare osobe.

I ponovno čitati vaš izvorni post. Vi ste ostavljajući "skool" za nekoliko godina? Ne znam, ako ste mislili na koledžu ili srednju školu (ne znam što poziv srednjoškolaca u Velikoj Britaniji, ispričavam se). ANyways, Im 'pretpostavljiv ste mislili srednjoškolaca. Što bih predložiti u toj situaciji je točno ono što radite. Prostudirati webove koje imaju pletora kompjuterskog hardvera orijentirani ljudi o njima i sisati sve znanje možete. Imajte kucaju na vrata (lakše ako živite u velikom gradu nego malo vlastite) od ljudi koji rade ono što mislite da ste svibanj želite učiniti. Poput Dave rekao, bit će vam plaća sranje, ali to je priroda Zvijeri. Bit ćete plaćeni za ono što znamo i kao jare ne znate mnogo, ali tko god hires li će vas naučiti puno pa je trgovina off. Zapravo ćete vjerojatno dobiti bolje završetka posla na duže staze, kao zvuk poput vas netko čeka da svi upiti znanje možete.

Sretno.
ok 1 i nikada primjeniti i 2 to je internet, gramatika i pravopis Ház nema smisla! 1
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Korištenje programa na računalu u mrežu sa glavnim računalom hotchef23 Networking, Modemi & VoIP 7 31. svibanj 2008 14:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.